Øjenvipper curler: Tips til Bruge øjenvipper curler

Lange øjenvipper gøre øjne vises lysere og meget bredere. Mange kvinder er begavet med tykke øjenvipper, mens nogle har sparsomt vokset, kort piskeslag. Dette er hvor fake eller falsk øjenvipper komme til billedet i øjenmakeup. Selvom disse falske piskeslag betragtes en perfekt kosmetisk post for kvinder have naturligt tynd vipper, anvende dem er ikke så nemt og bekvemt. En bedre alternativ til gøre vipperne se længere og smukke bruger en øjenvipper curler.
En øjenvippe curler er en metal eller plast kosmetiske værktøjet, have ett skruestik-lignende griberen og finger loops. Den buede griber bruges til holde vipperne, mens forme dem. En pude eller silikone, linjer bunden af ??griber for beskytte vipperne fra brud. Således med en øjenvipper curler, er vipperne induceres at løfte ved at anvende blid pres. Da du ikke er knyttet nogen fremmedlegeme til huden, er det en meget sikrere og bekvemt valg at bruge falsk øjenvipper. I denne artikel vil vi diskutere om grundlæggende i øjenvipper curler, tip til brug øjenvipper curler.
Sådan bruges øjenvipper curler
Vi alle enige der perfekt krøllet øjenvipper definerer formen og skønhed øjne. Selv hvis du har straight og korte piskeslag, kan du bruge en curler at gøre bedste ud af dem. Men at flagre at dramatiske udseende, bør du være opmærksom om valg en øjenvippe curler og korrekt måder for bruge det. Med så mange muligheder af øjenvippe curler mærker i kosmetiske butikken, vælge den bedste ene er ikke en let opgave. Henvise til nyttige tips nævnt nedenfor at få ett idé om køb, brug og vedligeholdelse vipper curler:
Udvælgelse øjenvipper curler; Curling vipper ordentligt, afhænger kvaliteten af ??curler du har valgt og anvisningerne for brugen. Selvom omkostningskrævende branded dem gøre bedste job løft vipper, regelmæssig prisbillige curlere er ikke så slemt. Derfor, det ikke altid obligatorisk at tilbringe meget på købe øjenvipper curler. Mens indkøb det, sørg du tjekke for intakt pude og kurve vinkel griberen.
Anvende Mascara før Curling; Hvorvidt at anvende mascara før du bruger øjenvipper curler eller ej er op til dig. Mens de fleste producenter ordinere bruge den uden øjenmakeup, foretrækker nogle kvinder, der bruger øjenskygge og mascara, før krøllejern til at have langvarige opadgående krøllet piskeslag. Det eneste med at anvende mascara før curling øjenvipper er at tilbringe tid i rengøring af værktøj efter brug.
Forbereder Eyelash Curling; Som pr dit valg, rene og forberede din øjenvipper (ansøgende øjenskygge, liner, mascara osv.). Vent til din øjenmakeup tørrer helt. Sikre, at curler også er ren og tør. Hold den på samme måde som du gør med en saks. Derefter åbne griberen brede og nu, er du klar til krølle dine vipper.
Curling øjenvipper Samtidig med den brede holdning griber, sted den øverste vipper i mundingen af ??øjenvipper curler. Forsigtigt lukke dine øjne og åbne dem, så alle piskeslag er placeres parallelt klemmer. Derefter justeres curler til bunden af ??vipperne (nær øjenlåget, men ikke over det). At holde øjnene åbne, lukke griberen og beholde den i samme situation i et par sekunder. Endelig ved at åbne curler og fjern det. Følg samme trin for curling vipperne de øvrige øjet. Du foretrækker måske at læse mere om hvordan at sætte på falske øjenvipper.
Med praksis, vil du finde det meget nemt at bruge øjenvipper curler. Som du allerede ved de tips til brug af øjenvipper curler, følge dem og intet kan stoppe dig fra flaunting smukt krøllet piskeslag. Kommer til lang levetid en øjenvippe curler, vil det ikke sidste for en levetid. Men med korrekt vedligeholdelse, kan du øge dens holdbarhed. Glem ikke at tørre af puden, efter hver brug, med en tør silkepapir. Hvis du bemærker puden er ikke længere fast, kan du tænke på at erstatte den eller købe en ny curler.

Fjernelse Adhesive Rest
Pulver Mineral makeup
Anvende Eyeshadow
Laminatgulve Priser
Taurus og Skytten Kompatibilitet
Ting at tale om på telefonen
Påske Basket Idéer
Does Hun Love Me
Dæk Justering Omkostninger
Room Møbler Layout
Svømning Quotes