Øjenvipper curler

Enhver kvinde ønsker at være smuk og attraktiv. Og for at se godt ud, kan kvinder gå til nogen grad. De bærer den nyeste trendy kjoler, får regelmæssige skønhedsbehandlinger fra saloner, og selv vælge forskellige medicinske procedurer, som f.eks kosmetisk kirurgi til at forbedre deres udseende. Makeup er også på den høje prioritet liste over mange kvinder, og de ville hellere ikke blive fanget, uden at det til enhver lejlighed!
Øjenmakeup, der omfatter eye liner, øjenskygge og mascara, hvis det gøres ordentligt, kan forskønne øjnene af kvinde, som ingen. Øjenmakeup vil være ufuldstændig, hvis øjenvipper curler ikke bruges sammen med disse tre, da det hjælper at gøre øjnene synes meget større og lysere end de reelt er. Så alle de kvinder, der mener, at de er født med ikke så perfekt, halte eller meget små eller meget få øjenvipper, her er nogle øjenvipper curler tips, som de vil helt sikkert finde nyttige og interessante.
Tips om brug af øjenvipper curler
Der er fire ting, du bliver nødt til at krølle dine øjenvipper ordentligt, nemlig en øjenvippebukker, mascara, øjenvipper børste og en hårtørrer. Øjenvipper curler bør altid bruges efter øjenskygge er blevet anvendt, og før mascara anvendes, for en bedre effekt. Også, sørg for, at øjenvipperne er rene, så øjenvippebukker kan bruges på dem ordentligt. Nedenfor er det skridt kloge procedure om, hvordan man bruger en øjenvippebukker. Læs mere om tips til brug af øjenvipper curler.
Trin 1: Det første skridt i curling øjenvipper starter med opvarmning af øjenvipper curler med en føntørrer. Ifølge til skønhed eksperter og øjenvippebukker anmeldelser i diverse skønhed magasiner, giver en opvarmet øjenvipper curler en bedre form og længde til øjenvipper end den, der bruges som den er. Så satte føntørrer på sit laveste temperatur og blæse varm luft hen imod curler i omkring fem sekunder. Dernæst røre curler og se, at dens temperatur er acceptabel. Hvis det er for varmt, skal du vente indtil den tid, det køler en smule, før man går videre til næste trin.
Trin 2, Tag den varme øjenvipper curler, åbne munden, og klemme øjenvipperne i de øvre øjenlåg fra nær rødderne med det. Hold øjenvipper curler i denne stilling i omkring ti sekunder.
Trin 3; Efter ti sekunder at holde øjnene åbne, langsomt og langsomt lukke munden på den curler. Fastholde denne position i omkring fem sekunder. Hvis du føler dig selv en lille knivspids, stoppe og justere øjenvipper curler, og begynde hele proceduren igen.
Trin 4; Når du er færdig curling, åbne munden af ??curler og fjerne det fra vipperne.
Trin 5; Nu tager mascara og gælder for øjenvipper øjeblikkeligt, uden forsinkelse, således at øjenvipper er indstillet som det er. Læs mere om mascara tips.
Trin 6; Når du har anvendt mascara, og øjenvipper er stadig våd med det, tager øjenvipper børste og kam vipperne fra roden af ??øjenvipper, fra indersiden af ??øjet, opad. Dette vil hjælpe til at krølle vipperne endnu mere. Nu, skal du gentage alle disse trin på det andet øje.
Læs mere på:; Eye Makeup teknikker Sådan ansøger Falske Øjenvipper; Som du kan se, øjenvipper curler er nem at bruge, og derfor kræver det bare en smule tid og tålmodighed fra din side, at forskønne dine øjne med det. Så hvad venter du på? Køb et øje lash curler i dag, sammen med de andre øjenmake up værktøjer, og begynder at eksperimentere med forskellige looks og der fyldes op til dine øjne.

Echinacea Plant
Vindue Behandling Styles
Sommerhus Udsmykning
Elegant festdekorationer
Faux Hawk til krøllet hår
Snake Bite Piercing
Samoansk Tatoveringer
Taurus og Scorpio kompatibilitet
Crabgrass Control
Ægtepagt Prøve
Olive Tree Care