Øreflippen Piercing

Denne praksis med øret piercinger går langt tilbage i tiden. Samtidig med at hygiejne og tager sig af en ny øreflippen piercing kan have været vanskeligt i disse tider, er det ikke så nu. Faktisk kræver tager sig af en ny øreflippen piercing dig at følge en meget simpel procedure på daglig basis, indtil såret er helet. Dette bør følges religiøst at hindre udviklingen af ??enhver form for infektion, som din hud på det tidspunkt er mest tilbøjelig til. Dette er fordi det er et åbent sår, på et meget følsomt område. Præsenteres her er en simpel øre piercing børstning, og nogle andre yderligere tips, der vil hjælpe helbrede sår gnidningsløst.
Øreflippen Piercing Care
En øreflippen piercing helbredende tid svinger mellem 4-8 uger eller 1-2 måneder. På dette tidspunkt er det meget mørt, og tendens til udvikling af infektioner, som kan være smertefuldt i mange tilfælde. Tager sig af en ny øreflippen piercing er vigtigt at undgå sådanne infektioner. Følg denne ørepiercing efterbehandling rutine til din nye øreflippen piercing. ; Den nye piercing bør rengøres mindst en gang om dagen med en anti-bakteriel sæbe, for omkring 3-4 uger. ; Før du gør det, altid vaske dine hænder med denne sæbe, da hænder bære bakterier, der kan føre til en infektion, mens der beskæftiger sig med en ny øreflippen piercing. ; Rengøring af piercing, mens brusebad er ideel, og bør være den sidste ting du gør efter dit brusebad. ; Blød piercing i nogle lunkent vand. ; Tag en flydende antibakteriel sæbe, og hæld et par dråber på piercing. Drej forsigtigt smykke, så sæben spreder jævnt i og omkring piercing. Tillad det at bo i et par minutter, mens forsigtigt fjerner skorpen, der har dannet omkring stutteriet. En skorpe dannelse skyldes en hvid / gul udledning kaldet lymfeknuder, hvilket er normalt med en ny piercing. ; Afvask sæben grundigt med almindeligt vand, igen mens forsigtigt dreje smykke, så alle sæbe er fjernet. Brug et stykke køkkenrulle til at tørre det af. Prøv at gøre det så tør som muligt, da selv tilovers vand kan forårsage en øreflip piercing infektion. Brug ikke et håndklæde til at tørre ud piercing, som det udøver bakterier, der let kan påvirke øreflippen forårsager en infektion. ; Efter 3-4 uger, fortsætter på samme øreflippen piercing pleje regime en gang hver 2-3 dage. Imidlertid fortsat hele rutine bør følges nøje i ovennævnte måde.
Mere Tips om øreflippen Piercing Care
Mens efter ovennævnte rutine er vigtig, er der andre ting, du bør og ikke bør gøre, mens at tage sig af din nye øreflippen piercing. ; Mens få din piercing, sikre, at den person, der gør det for dig er uddannet til det, og at de værktøjer, han bruger er grundigt rengjort. Nogle gange, en infektion udvikler umiddelbart på grund af forkert hygiejne følges på en del af piercer. ; Medmindre du er rense din piercing, ikke rode med det, eller røre ved det. Det er unødvendigt og kan forårsage infektioner. ; Brug ikke nogen form for aktuelle lotion, salver, tea tree olie, eller saltvand, som foreslået af mange specialister. På den anden side, anvender et par dråber af kokos olie på piercing har fundet til at hjælpe i helbredelse det hurtigt. Anvende olie er afgørende, fordi den daglige rengøring rutine får huden på øreflippen at strække og blive tør. Dette kan føre til nogle alvorlige smerter. Det hjælper også i at løsne skorpedannelse nemt. , Mens rengøring af piercing, og mens anvendelse af olie, forsigtigt dreje smykke rundt. Dette hjælper til forebyggelse af skorpedannelse, og reducerer øreflippen piercing smerter forårsaget af en stramning af huden omkring såret, over tid. ; Tegn på en øreflip piercing infektion omfatter kløe, irritation, rødme, hævelse, og en stigende mængde af decharge. Hvis du har mistanke om en infektion, skal du ikke forsøge at fjerne smykke fra piercing selv. Gå til piercer, eller at en læge til at tage sig af det. Håndtering det selv kan forårsage yderligere problemer. ; Selv hvis du ikke har en inficeret øreflip piercing, skal du ikke forsøge at fjerne smykker på din egen indtil piercing er helet helt. ; Du kan svømme efter at få en øreflip piercing, men kun for en kort tid, og i rene, chlorerede ordentligt vand. Undgå svømning i havet, indtil din piercing er helet helt. , Uanset om det er øreflip piercing, eller andre forskellige typer af øret piercinger, opretholdelse af hygiejne samtidig med at såret heler er meget vigtigt. For at forhindre en mindre infektion i at gå ud af hånden, og være i stand til sidst sport dine foretrukne par øreringe, følger denne øreflip piercing børstning religiøst.

Hår Termisk Renovering
Kruset hår
Magnolia Tree
Soltag Reparation
Russisk Sage
Svømning Quotes
Online Dating Etikette
Grout Stain
Engangs Cell Phone
Sort Pine Bonsai
Samoansk Tattoo Design