Ørken Landskabspleje Idéer

Ørken landskabspleje er ideelt for dem der bor i varme, solrige klimaer, dets vedligeholdelse er minimal, og så er sit vand krav. Ørkenplanter trives under sådanne betingelser, og i nogle tilfælde eneste landskabsarkitektoniske optioner folk kan ty til er. Oevrigt folk, som ikke alt opsat på havearbejde, endnu ønsker at have en slags ett landskab i deres gård, kan ty til ørken landskabsarkitektoniske, dets vedligeholdelse krav er meget lavere end ett normal haven. Hvis du er på udkig efter ørkenen landskabsarkitektoniske ideer til din front værftet, eller for baggård ørken landskabspleje ideer, er løsningerne på dine spørgsmål fremlægges her.
Planter Egnet til Desert Landskabspleje
Før vi drøfte forskellige ørkenen landskabsarkitektoniske idéer, det vigtigt at kende rigtige slags planter at holde mens designe ett ørkenlandskab. Planter, der trives i korte vinter, efterfulgt af tørt, solrigt klima, eller semi-aride regioner, er de eneste, som du kan være i stand til at vælge fra, til ørken landskabspleje. Husk følgende faktorer ved valget planter for din ørken landskab:; Den gennemsnitlige nedbør i dit område bør overvejes, holde i tankerne vandet kravene til planter du ønsker at vokse. ; Mængden af ??solskin til rådighed i forhold til det beløb, der kræves af planterne. ; Den højeste og laveste temperaturer, fremherskende hele året også påvirke planternes vækst, du kan vælge at beholde. , Med viden om sådanne overvejelser, kan du vælge fra nogen af ??disse anlæg, der vil fuldende din ørken landskabsarkitektoniske idéer. , Cactus, Bougainvillea, Oleander, Red Bird of Paradise, orange Jubilee, mexicanske Petunia, flaskerenser, Purple Sage, Fairy Duster, Ornamental Grass, Lantana, Alle disse ørken planter til landskabspleje kræver lav vedligeholdelse, og overleve i tør og varmt forhold. Den er ideel til gruppe planter, der har lignende vand krav sammen. Ørkenen jord er ideel for sådanne anlæg, selv om det ikke er næringsrige. Alt du skal gøre er vand dem regelmæssigt, og følg grundlæggende ukrudtsbekæmpelse ved at overvåge væksten af ??ukrudt. En almindelig fejl, som mennesker, er vanding deres anlæg alt for ofte under den antagelse, at under sådanne tørre forhold vandbehov af planterne vil være høje. Imidlertid sådanne planter tilpasse sig disse vejrforholdene og er således, tilberedt at overleve med minimal vand rådighed. Vanding planter for ofte vil føre til fordærv.
Ideer til Design en Desert Landskab
At materialisere ørkenen landskabsarkitektoniske ideer du har i tankerne, kan du overholde disse tips, vil hjælpe dig gøre det. ; Som nævnt ovenfor, gruppe sammen planter, har lignende vand krav, men også sikre at de visuelt look tiltalende. Må ikke rod planterne for tæt, da de kan begynde at konkurrere om vand og næringsstoffer. Husk ikke at placere kaktusser og andre tornede planter nær gangbroer, da disse kan resultere i personskade. Placer sukkulenter her i stedet. Blandt High Desert landskabsarkitektoniske ideer, hvis du ønsker at oprette en skygge med dine planter, kan du vælge mellem sød akacietræ, udløberne Palo Verde, Texas honning Mesquite, Ironwood træ, og chilensk Mesquite. Du kan bruge planter, skur deres blade i vinteren, til tillade i den nødvendige sollys. ; Sørg for at du kontur jorden, således at nedbøren er nyttigt for din ørken planter. For eksempel, hvis du har en flad stykke jord skaber en hældning på omkring 4% over jorden og placere planter, der kræver den maksimale vand i bunden af ??denne hældning. Desuden drypvanding er ideel til de indledende faser af planternes vækst. Selvom det menes at overleve i aride betingelser en anlægget stadig behovene sin regelmæssige dosis af vand og næringsstoffer. For større planter,, vand dem selv men sent på aftenen, således forhindre hurtig fordampning. ; En autentisk touch til en ørken landskab er at skabe stenbede, ved at placere en klynge af kampesten af ??forskellig størrelse sammen, og sukkulenter i og rundt disse klynger. Disse vil øge den visuelle appel af landskabet. Brug sten til at skabe interessante veje rundt i landskabet, i stedet for at holde det simpelt. ; En interessant ørken landskabsarkitektoniske ide, hvis din pladsen tillader, er at oprette en lille oase eller dam i din baghave eller forhave. Dette også giver en autentisk udseende landskabet. Vandet i en dam recirkulerer og forhindrer spild. ; Brug mulch såsom træflis og nedbrydes granit, beskytte jordbunden og endda tilføje farve til din samlede ørken landskab. Disse forøger vandholdende kapacitet jordbundens derved gøre det mere effektiv. De hjælper også at kontrollere væksten i ukrudt der begynder at nyde vandet og næringsstoffer betød for planter. ; Intet landskab er komplet uden den rigtige form for landskab belysning. Brug lav intensitet lys at øge farverne og teksturer af haven, at fremhæve silhuet af planterne og give hele landskabet en dramatisk effekt. ; Disse ideer er lette at udføre, og kræver kun en smule tålmodighed sammen med de rigtige planlægningen. Skab den ideelle landskab for dit hjem med disse ørkenen landskabsarkitektoniske ideer.

Argan Olie til Hair
Aften Hairstyles
Træ farvningsteknikker
Små Heart Tatoveringer
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Engangs Cell Phone
Forår Wedding Blomster
Hawaiian Tema Party
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Leo og Taurus kompatibilitet
Master Bedroom Plantegninger