Ørken Plant Life

Vi har alle en grundlæggende koncept, at planter kræver vand og / eller jordfugtighed for hvert skridt, startende fra spiring til vækst og udvikling. Så når vi tænker på tør ørken og planter, de lyder uden forbindelse med hinanden. I betragtning af de høje temperaturer og langvarig tørke fremherskende i ørkenen regioner, der ikke er nogen fast aspekt, der understøtter ørken plantage. Så, hvad er så specielt ved ørken planter, der sætter dem i stand til at trives under ekstreme forhold? I denne artikel vil vi prøve at vide om ørken planters liv og de karakteristiske træk ved ørken planter.
Desert biom: Plant Life
Det ultimative eksempel på ørken anlæg kaktus. Vi har ofte visualisere flere ømtålelige kaktus på blotte omtale i en ørken økosystem. Det er rigtigt, at flere kaktus art udgør den dominerende plantesort i ørkenområder. Unødvendigt at nævne, kaktus og andre ørken planter (kendt som xerophytes) har visse adaptive funktioner, der er ansvarlige for deres overlevelse i de barske miljøforhold, som andre regelmæssige planter ikke trives. Her er jeg præsenterer nogle af de punkter, omkring ørkenen planters liv og grundlæggende af ørken anlæg overlevelse:
Ørken Plant Tilpasninger; Der er ingen klare beviser om udviklingen i ørkenen planter, specielt deres funktioner. I virkeligheden er der ingen fossile optegnelser over kaktus, på trods af deres forekomst i en stor skala. Derfor er det stadig tvivlsomt, hvornår ørken plante tilpasninger er udviklet. Forskere mener, at de optjente specifikke egenskaber millioner år tilbage, som en reaktion på den ændrede omgivelserne. Kan du foretrækker at læse på Saharas ørken planter.
Ørken Plant Root Systems, A typisk ørken plante har et dybt rodsystem, som er en specifik fysisk mekanisme. As Rødderne vokser dybt nede jorden, de absorberer jordvand, som derefter transporteres til de øverste dele af anlægget. Plantesorter, der har tilpasset ved at udvikle meget lange rødder er kollektivt kendt som phreatophytes (fx Mesquite træ med rødder mere end 50 meter lang). I modsætning til denne, visse planter, herunder cactus har overfladisk rødder, der strækker i et radialt måde at absorbere så meget fugt som muligt i løbet sæsonbetingede regnskyl. Some xerophytes har både radiale og lange rodsystemer til at absorbere fugt. Ved mere om, ørken landskabspleje.
Desert Plant Stem, Et af de dybeste ørkenen plante egenskaber er evnen til opbevare vand i nogen af ??delene – rødder, stængel og blade. Tag eksemplet med kaktus, de lagrer vand i det grønne, flade, saftige stængel kaldet phylloclade. These blad lignende strukturer udføre fotosyntese til fremstilling af fødevarer og fungerer på samme måde som en typisk blad regelmæssige planter. Kaktus menes at være den xerophytic version af rosenfamilien.
Desert blade; Desert blade bære små blade with voksagtig overflade for at minimere transpiration (tab af vand gennem stomatal porerne), som bidrager til at spare på vandet. Også den stomatal åbningen af ??nogle xerophytes ligge tæt i løbet af dagen tid og åbne om natten. Kommer til kaktus, der ikke er sande blade. De er snarere ændres i stikkende pigge til at reducere tab af vand og beskytte sig fra dyr. Ligeledes mange andre ørkenplanter tilpasset ved at udvikle torne.
Så er ikke læring ørken planteliv interessant? Selvom planterne kræver optimal vækstbetingelser i gennemsnit intervaller, de udvikle visse adaptive træk at overleve i det eksisterende miljø. Flerårige ørkenplanter forbliver inaktiv i varme tørre perioder og blive aktiv med ankomsten af ??regntiden. Der henviser til, årlige ørken planter optager vand fra regn og færdiggøre deres livscyklus hurtigt. Dette er, hvordan vi får for at nyde det naturskønne ørken wildflower blomstrer og kaktus blomster med buske og træer i baggrunden. Det vigtigste bekymrende spørgsmål, der forstyrrer den nuværende ørkenen vegetation er tab af kvælstof fra jorden som følge af stigningen aridity eller temperatur niveauer.

Knitting for begyndere
Bryllup RSVP Etiquette
Sjov Dato Idéer
Steder at gå på en date
Majestæt Palm Care
Casual Updos
Maleri Træ Møbler
Kniv Care
Easter Gave Idéer
Casual Sommer Kjoler
Aften Hairstyles