1940′erne mode

Når du tænker tilbage i tiden, du ved, at der er masser af ting, som du er taknemmelig, selv om produktet på tidspunktet for begivenheden, er det ikke altid synes det. Gange ligesom Verdenskrig også haft nogle dunkle, men positive virkninger. En sådan virkning blev set i modeverdenen. Da mændene forlod deres hjem for at lægge deres liv for deres land og tro, verden ændret den måde bandagen forstand blev defineret tidligere. 1940′erne mode er et sådant moderne tider, der er defineret stil erklæringer kommende år.
1940′erne Era
I året 1939, da England og Frankrig hånd i handske besluttet at rase krig mod Tyskland, lidt social dynamik dette årti et tilbageslag. Med krigen mod, var alt fra mad til tøj kort i udbud. Før krigen, og selv efter dette, var Paris anset for at være haute couture hovedstad i verden med Italien kommer sekunder i kø. Da disse lande blev opslugt i World War II, mode designe, modeshows og beklædning industrien generelt i hele Europa og USA tog et slag. Rationering opstod i disse urolige tider, og regeringen trak strenge at kontrollere mode og over-udgifter for at forhindre, at folk fra at bruge penge på luksuriøse ting end den mest nødvendige ting. Regeringen kontrollerede mængde af stof, der skal anvendes i en kjole og lavet nogle bindende regler i håb om at redde de faldende leverancer.
Som en følge heraf havde damerne til at give afkald iført silkestrømper, og nøjedes med Bobby sokker, syning sømme i nederdele eller ved blot at barbere off hår fra benene. Tilsvarende herrer også ofrede deres kunstfærdige dobbelt jakkesæt og vedtog en enkelt jakkesæt med enkelt plisserede bukser. Uld, silke, læder, nylon, osv. blev brugt til at gøre uniformer, snørebånd, faldskærme og andre elementer er nødvendige i krigen. Da tiden var hård, de mænd og kvinder steg til lejligheden og ikke give op om krig eller mode.
1940′erne mode Tendenser
Gør gøre og reparere var filosofien bag denne æra. I modsætning til tidligere tider, fokus vendte sig mod lysere klude med indførelsen af ??mange forskellige stof materialer. Kvinder foretrækker en bredere skuldre og polstring for det blev tilføjet i deres tøj. Med strømper er sparsomme, så 1940′erne mode kvinder genialt tegne en streg på bagsiden af ??benene, for at give det indtryk, at strømperne blev slidt. Mindre materiale blev brugt til at lave nederdele og jakker, og derfor blev de kortere. Et årti før, hvad der blev betragtet som uhyrligt chokerende som kvinder iført bukser, blev en almindelig begivenhed, selvom bukserne foretrukne kvinderne var løs overalls eller bukser med støvler.
Hæle var stadig prydet af damer med improvisation fra svage platforme. Swing skørter var meget efterspurgt i disse tider, med blomster print dominerende design i begyndelsen af ??1940′erne og geometriske mønstre blive en populær stil erklæring om slutningen af ??1940′erne mode. Når Paris og Milano blev afskåret fra resten af ??verden i løbet af kampene, USA modedesigner var afhængige af deres vid og sans, i stedet for at få ‘inspireret’ af deres franske og italienske kolleger, at skabe noget ud af det blå. De fremmanede sportstøj, der var klar til at bære og praktisk for kvinderne at tage på.
Krigen havde en lignende afsmitning på 1940′erne mode til mænd. Vesten forsvandt, og farvestrålende brede slips kom ind i mode. The Zoot Suit var en anden af ??1940′erne modetrends som hovedsagelig blev båret af den afro-amerikanske og mexicanske amerikanske unge mænd i USA. The Zoot dragter var bred legged og højtaljede bukser med lange frakker. Iført en sådan påklædning gav mænd i krigstid hårdt tiltrængt tillid, men på grund af rationering og regeringens begrænsning, var af en sådan form for beklædning betragtes som decideret oprørsk og endda upatriotisk.
1940′erne Hair Fashion og Makeup
Fra hatte, makeup til klude 1940′erne modetrends var trist og bekvem, men kvinderne i 1940′erne kom ikke afskrækket på grund af manglende faciliteter, de gjorde en ting, som kvinder gør bedst, dvs tilbehør til. De holdt deres lange sluser af hår og krøllet det at give et slående udseende. Et af de vintage 1940′erne frisurer lavede ruller i de øvre dele af håret og fastsættelse det med hjælp fra Bobby stifter. De resterende hår var efterladt åben, og krøllet fra enderne. Piger brugte lyse rødt læbestifter at gøre opmærksom på deres ansigt. Mascara blev et must have post i damer pung, men Interessant eyeliner var bare anvendt på det øvre øjenlåg i øjet.
Da krigen ophørte, de stramninger af modeverdenen kom også til en ende. Kvindelighed i tøjstil kom ind på billedet og folk jublede den sejr ekstravagant at klæde sig og hengive sig selv. Således slutningen af ??1940′erne modetrends var en enorm kontrast til det tøj bæres under begyndelsen af ??1940′erne.

Hydroponiske Næringsstoffer
Pool Party Games
Akryl Nail Polish
Taurus Gemini Kompatibilitet
Pimpsten Stone
Hestehale Palm Care
Christian Citater og ordsprog
Prinsesse Tea Party
Akvarium Aktiveret Carbon
Dating & Forhold
Socialisering Process