40 års fødselsdag Gag gaver

I en alder af 20, bekymre vi om, hvad andre synes om os. Ved 40, vi er ligeglad, hvad de mener om os. På 60, ??opdager vi at de ikke har tænkt på os overhovedet. ~ Ann Landers
Dette er den tilstand af hver mand og kvinde, der fylder 40. Men selv en 40 år gammel fortjener en fødselsdagsfest. Han / Hun skal skridt i den modne alder med samme mængde af lykke og begejstring, som han / hun følte, når de ved at vende 20. En fødselsdag er en grund til at fejre og 1 / 40 fødselsdag skal fejres med stor pomp og pragt. Hvis fødselsdag dreng eller pige er ked af om alder, så kan du få dem smile ved at give dem en håndfuld af gaver. Sørg for at give dem de gaver, som ikke gør dem til at føle gammel, så den bedste løsning er at gave dem noget sjovt og nyttigt på samme tid. Her er et par 40 års fødselsdag gag gave ideer. Disse gag gaver til 40 års fødselsdag vil lyse op deres dag og gøre deres fødselsdag en speciel.
40 års fødselsdag Gag Gaver til kvinder
Eksploderende Pen; Denne almindelige pen kan være en af ??de bedste muligheder for gag gaver til en 40 års fødselsdag. Bare husk, at damen hvem du giver denne gave ikke har et svagt hjerte og heller ikke har et dårligt temperament. Pennen eksploderer i øjeblikket nogen tager ud for landets låg. Dette kan være sjovt, som du kan forestille kvindens ansigtsudtryk efter hun tager låget af og i stedet for en almindelig skrive kuglepen, hun får en eksplosion.
Gummi chokolade; Disse chokolader aldrig smelter i munden. De er lavet af gummi og de smager nøjagtig som almindelig chokolade. Du kan gave dette til fødselsdag pige, som elsker chokolade og har en sød tand.
Jack in the Box, Gift dette til nogen, der har et stærkt hjerte. Det ligner en almindelig plastikæske, men når du åbner, er det en leende joker hoved eller kranium, der popper ud med skræmmende lyde. Det er en morsom syn at se udtrykket på Dames ansigt, når hun åbner en uskyldig ud gaveæske venter noget rart og kun for at finde ud en dansende skelet med lysende øjne og farlige lydeffekter. Der henvises til gag gaver til kvinder.
Hjemmelavet Gag Gaver til 40 års fødselsdag
Nå 40 er en milepæl i sig selv. Den omstændighed, at alderdommen er en trussel er reel, men hvis du være glad og tage sig af dit helbred, truslen er for langt væk i fremtiden. Du kan overraske fødselsdag stjernen ved at give dem nogle hjemmelavede gag gaver til 40 års fødselsdag. Få nogle flere ideer på hjemmelavet gaver.
Overlevelse Jakke, Tag en papkasse og dekorere det med en glødende tissuepapir til det fri. Sted et par ark på indersiden, så dine gaveartikler er dækket. Læg en kasse med svesker nogle protese creme og et par læsebriller. Også placere en notesblok, en kuglepen og et lykønskningskort, der siger fra nu af, jeg vil skrive hver ting, som jeg gør, så jeg ikke glemmer det i ny og næ.
Pas Jeg er 40, hvis du er god med syning og ting, lave et tæppe, der siger, Pas Jeg er 40 på ryggen. Hvis du ikke er bekendt med syning, så spørg en person, der er god til at hjælpe dig. Dette kan være et glimrende eksempel på en morsom gave.
Picnic Basket, Det siges ofte, at midaldrende mennesker er som børn. De får ophidset og vred på samme tid. Denne gave kurv er en hyldest til denne tro. Tag en lille kurv, og fyld den med slikkepinde og frugter. Dekorere det med fancy bånd. Tilføj et mærke, der siger, de unge på hjerte, gamle til fods.
Læs mere på:; Pensionering Gag Gaver; Gag Gaver til fylder 50 år, Det var nogle 40 års fødselsdag gag gaver. Jeg håber du kan lide de ideer om gag gaver til 40 års fødselsdag. Uanset hvilken gave du køber eller laver, sørge for, at fødselsdagen stjernen nyder det og er ikke deprimeret.

Lip Piercing Scar
Split Ends Hair
Snake Plant
Funky Øreringe
Blonde hår med Brown Højdepunkter
Pingvin Tatoveringer
Front Wheel Alignment
Workout Music
Flimrende lys Løg
Brude Brusekabine Gave Idéer
RSVP Etiquette