Acai Berry Scams

Folk modtager hundredvis af e-mails, i disse dage. De fleste af jer skal have modtaget e-mails fortæller dig om acai bær tillæg, som garanterer, at du vil miste 30 pounds i en uge. Desuden er de fleste af disse acai e-mails påstå, at du kan få deres acai supplement gratis. Vil du virkelig får kosttilskud gratis eller er disse e-mails forbundet med acai bær scams? Følgende afsnit vil forklare sandheden.
Folk bliver mere og mere sundhedsbevidste og ‘kalorier’ og ‘diæt’ er blevet den brummer ord i samfundet. Folk er konstant søger efter sunde fødevarer, der kan holde sundhedsrisici væk, og som kan hjælpe dem med at leve et lykkeligt og aktivt liv. Acai bær er anbefalet af diætister for en række ydelser, de tilbyder. I dagens teknisk avancerede verden, med stærke og effektive netværk kommunikation, annoncere producenter eller producenter på nettet og folk bestille produkter med et klik med musen. Acai bær scams udsat indtil dato, fortælle os om de forskellige tricks, der anvendes for at narre on-line kunder acai bær.
Acai Berry fidus
Folk har været fascineret og fascineret af kendis historier og de kan lide at læse, hvordan Oprah eller Dr. Oz har mistet deres vægt hurtigt ved at følge en acai bær kost. Uden at kende detaljerne i historien, kun folk blindt følge berømtheder eller den aktuelle tendenser. I de fleste tilfælde, indser de det bagefter, at den »gratis tilbud ‘for acai bær ikke var frit på alle! Faktisk de koster dem mere end 4 gange så meget som det skal koste dem pr flaske.
God kvalitet frysetørret acai bær bør koste 40 dollars. Det bemærkes, at i disse acai bær scams, er afgiften pr flaske er normalt omkring $ 80 og du får crappy tromme tørret acai bær, som koster omkring halvt så meget at producere. Endelig kan du betale omkring 4 gange mere pr flaske, end du burde.
I e-mail, siger de, at de bare opkræve dig for shipping. Handlen var okay, hvis det var sandt. Men virkeligheden er helt anderledes. De kræver dit kreditkortnummer og opkræve Dem hver måned for et abonnement du ikke tilmelde dig. De vilkår og betingelser er så skjulte, at du kommer til at vide om dem, når det er for sent.
Den måde det virker er sådan her: Du indtaster dit kreditkortnummer til bare at betale 2,95 dollar for shipping og du får en gratis prøveversion af acai. Du klappe dig selv til en god handel, indtil du læser det med småt skjulte omkring 10 sider inde i deres “Terms of Service ‘. Du er chokeret, når man læser, at ved at acceptere at den “gratis prøve” du er også tilmelding til have en Acai supplement sendt til dig hver 30 dage og faktureret $ 60 – $ 90 om måneden. Vent, det er ikke enden på historien. Glemte den gratis prøveperiode flaske du skulle modtage? Hvis du ikke annullerer inden 14 dage vil du blive opkrævet for at flasken så godt!
Efter at læse om acai bær scams, hvordan aflyse dette abonnement, vil blive dit første spørgsmål i tankerne. Du bliver nødt til at bruge timer på at forsøge at annullere dette abonnement. Der vil ikke være en kontaktperson, så det vil ikke være muligt for dig at returnere crappy produkt. Hvis du eller anden måde lykkes med at kontakte en person, vil han sige, at du er nødt til at ringe til deres kundeservice for at få få tilbage tilladelse. Når du adlyder hans instrukser religiøst, er du sat på hold og blandes mellem forskellige mennesker, indtil du giver op. Hvis du ikke tro mig, kan du ringe eller e-maile dem uden at købe en vare, og du kan fortælle dem, at du ikke har tilmelde dig et abonnement og husk stoppe med at sende produktet. Du vil forstå alting meget klart.
Acai Berry Scam Alert
ALDRIG tilmelde dig gratis forsøg med nogle fly om natten hjemmeside. Du bør tjekke BBB websted for at se, om den har modtaget klager over virksomheden. Den 5. januar 2009 har Better Business Bureau (BBB) ??har offentliggjort en advarsel til forbrugerne om acai selskaber, der anvender forkerte markedsføring og misvisende kunderne.
Acai bær svindel betyder ikke, at acai bær er dårlige! Kan du lide at læse oplysninger om:; Acai Berry Juice Fordele; Acai Berry Pulver Fordele; Acai Berry Side Effects, jeg er sikker på, efter læsning af så meget om acai bær scams, vil du ikke engang åbne en e-mail om acai bær. Jeg håber denne artikel lykkes at holde dig væk fra alle sådanne falske tilbud fra nettet verden.

Husholdning Tips
Dyrkning Lavendel
Tæppe Rengøring Tips
Badeværelse Vanity Idéer
Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne
Konvektion Toastmaskine
Tromlebremse erstatning
Granit Tile Bordplader
Hollandsk Braid
Peach Tree Care
Sweet 16 Birthday Party Idéer