Æglæggende keramiske fliser

Når du er remodeling dit hus eller dele af det, den hurtigste og mest nemmeste måde at forvandle sit præg, er at installere fliser. Installation af fliser er en billig måde at give rummet en elevator, og der er en masse materialer og mønstre, som du kan vælge imellem. Keramiske fliser er holdbare, chip og kradsefast, og de kan nemt rengøres. Så de er den bedste løsning for både gulv og loft fliser. Lægning keramiske fliser selv kan spare dig for en masse penge og med en smule tålmodighed og kræfter dit arbejde vil rival, en professionel. Her vil vi guide dig trin for trin, hvordan du installerer keramiske fliser. Mere om keramiske fliser gulv.
Om keramiske fliser Gulvbelægning
Keramiske fliser er de bedste muligheder for badeværelse eller køkken remodeling. Det første skridt i om keramiske fliser er at forberede det gulv, som du vil flise. Hvis du har en cement gulv, sand væk uslebne kanter og reparere eventuelle revner på gulvet med konkrete epoxy. Før du bruger lim til at lægge keramiske fliser, placeres fliser på gulvet, så du får en idé om den slags mønster, som du gerne vil skabe. Dette vil også give dig en indikation af antallet af keramiske fliser, som du skal klippes til størrelse for at få en endnu gulvbelægning. Når du er tilfreds med layoutet, markere holdninger grænsen linje med en kridtstreg at sikre, at det er i en lige linje. Enhver kant fliser, der skal skæres for at passe dem, måle dem og notere ned målingerne og nummer flisen i den rækkefølge, det vil blive installeret på gulvet. Nu skæres fliserne med hjælp af en håndholdt fliseskærer eller en tabel monteret flise så.
Forbered cement mix og et tyndt jævnt lag med en murske. Placer fliser forsigtigt på den våde cement, og tryk dem fast. Brug flise afstandsstykker i mellem for at sikre, at der er endnu afstand til injektionsmørtel. Arbejde støt ved at anvende cement på et lille område og derefter om keramiske fliser over det, så cement ikke tørre ud. Når du har placeret keramiske fliser på gulvet, skal du fjerne flise afstandsstykker, så de ikke får knyttet til cement. Gentag samme procedure og på hele gulvet, indtil du er færdig med om keramiske fliser. Placer grænsen fliser på samme måde sikre, at skære del af pladen er vedlagte problemfrit og jævnt. Tillad fliserne til at tilslutte sig cement blande og tørre i mindst 24 timer før du begynder støbningen fliserne. Du kan også gerne vide om keramiske fliser gulv omkostninger.
Køber injektionsmørtel fra en lokal isenkræmmer i en farve, der nøje svarer til det færdige keramiske fliser. Forbered injektionsmørtel i henhold til de anvisninger af fabrikanten. Brug et polstret fugning redskab til at anvende injektionsmørtel i mellemrummene mellem de keramiske fliser. Når du er færdig udfylde hullerne i mellem keramiske fliser, fugte en svamp og fjerne eventuelt overskydende gigt, der er spildt ud fra mellem hullerne. Påfør et let tryk med hænderne for at forsegle i cementmørtel og bruge en vandtæt caulk rundt i kanten af ??væggene, så fugten ikke siver ind på gulvet. Tillad cementvælling tørre i ca 2 til 3 dage og bruge fugtig svamp igen til at tørre overskydende injektionsmørtel rester. Det var alt om om keramiske fliser gulv. Læs mere på; keramiske fliser Gulvbelægning Ideer; Sådan Lay en keramiske fliser, Sådan installeres Keramisk Tile Floor, arbejder langsomt, men støt, mens om keramiske fliser mønstre for at undgå fejltagelser. Når den flise har sat ind i cement, er det meget vanskeligt at foretage nogen ændringer. Til æglæggende keramiske fliser, der ser professionelle og godt færdig, anvende en god kvalitet silikone fugemasse for at beskytte injektionsmørtel fra pletter. Rens din keramiske fliser mindst en gang om ugen for at øge deres liv og holde dem i den bedste stand.

Ting at tale om på telefonen
Henna Hair Color
Gerbera Daisy Care
Wiccan Tatoveringer
Bedste Dato Idéer
Glidende rumdelere
Nail Strengthener
Party Spil – Idéer
Decal Fjernelse
Crazy frisurer
Køjeseng Planer