Ægtepagt Prøve

Kom dem på forhånd ægteskab rystesyge? Oven i det, har du fået besked på at få en ‘prenup’ gjort, så hurtigt som muligt, med din ville være ægtefælle. Det er jeg sikker på det sidste søm i kisten for dig at have en sandsynlig fordeling. Men du behøver ikke bekymre dig, ægtepagt er ikke så mareridtsagtige. Ægtepagt er et juridisk dokument, som henviser til en kontrakt, som er lavet før to personer binde knude eller før enhver anden aftale, som folk vil være i en ægteskab eller en kontrakt med hinanden. For dem, der kommer til at være i ægteskab, her er hvad du ønsker at vide om ægtepagt prøve.
Forklare Pre ægtepagt; Som nævnt før, er en forudsætning NUP en pre ægtepagt og hovedsageligt indeholder bestemmelser om støtte til ægtefælle og bodeling. Dette er så meget mere i tilfælde af skilsmisse eller brud af ægteskab. Det er en del af paraply af familieretten. Der er 5 ting, uden hvilke en ægtepagt ikke kan holdes gyldig. Disse er -; Kontrakten bør være skriftlig. ; De betingelser der skal foretages frivilligt. ; På tidspunktet for gennemførelse, skal der være en klar og gennemsigtig offentliggørelse. ; Aftalen kan ikke samvittighedsløse. ; Aftalen skal være udført af begge parter og ikke deres juridiske repræsentanter på den måde er nødvendige for en gerning, der skal registreres kendt som en kvittering for en offentlig notar. ; Mange gange en ægtepagt er lavet af dem, der enten har børn eller børnebørn fra et tidligere ægteskab. I sådanne tilfælde, at en ægtefælle kan banken efter aftale sørge for, at de store bid af hans eller hendes ejendom går til hans børn eller børnebørn i stedet for ægtefællen. Yderligere, afhængigt af den tilhørende statslige love, kan aftalen variere fra én tilstand til en anden.
Nu hvor vi har vidst, hvad er en ægtepagt, så lad os tage et kig på en ægtepagt prøve.
Eksempel på en ægtepagt
________________________________________, I det følgende benævnt Kommende mand, og _______________________________________, i det følgende benævnt Kommende Hustru, er enige om dette _____ dag ________________, i år ______, som følger:
1. Kommende mand og den fremtidige kone overvejer ægteskab i den nærmeste fremtid og ønsker at etablere deres respektive rettigheder og pligter i forbindelse hinandens indkomst og ejendom og den indkomst og ejendom, der kan erhverves enten enkeltvis eller sammen, under ægteskabet. ; 2. Kommende mand og den fremtidige kone har lavet en fuldstændig og komplet videregives til hinanden alle deres finansielle aktiver og passiver, som nærmere angivet i den medfølgende regnskabsopgørelse, vedlagt som Udstillinger A og B.; 3. Medmindre andet er angivet nedenfor, Kommende Ægtemand og fremadrettede kone give afkald på de følgende rettigheder:; at få del i hinandens godser efter deres død. ; Til ægtefællebidrag, både midlertidig og permanent. ; At få del i stigningen i værdi i løbet af ægteskabet mellem særeje mellem parterne. ; Til at deltage i pension, overskudsdeling, eller andre pensionering regnskaber på den anden. ; Til deling af særeje af parterne, uanset om den allerede havde eller herefter erhvervet. ; Til enhver krav baseret på den periode, samliv mellem parterne. 4. [FREMGÅR relevante undtagelser HER.] ; 5. [SUPPLERENDE BESTEMMELSER HER. Disse kan spænde fra foreskriver, at børn vil blive taget op i en bestemt religion at afsætte huslige pligter mellem parterne.] 6. Både Kommende mand og fremtidige kone er repræsenteret ved særskilt og uafhængig juridisk rådgiver efter eget valg. 7. Både Kommende mand og fremtidige kone har separate indkomst og formue til selvstændigt at sørge for deres egne respektive finansielle behov. 8. Denne aftale udgør hele aftalen mellem parterne, og kan kun ændres i en skriftlig udført af både fremadrettede ægtemand og den fremtidige kone. 9. I tilfælde er det fastslået, at en bestemmelse i denne aftale er ugyldig, fordi den er i strid med gældende lovgivning, er denne bestemmelse anses udskilles fra resten af ??aftalen, således at den resterende del af aftalen forbliver gyldig og kan håndhæves. 10. Denne aftale er lavet i overensstemmelse med lovgivningen i staten _________________, og enhver tvist vedrørende dens fuldbyrdelse vil blive løst med henvisning til lovgivningen i denne stat. 11 Denne aftale træder i kraft umiddelbart efter solemnization af parternes ægteskab.
Jeg har læst ovennævnte aftale, jeg har taget tid til at overveje dens konsekvenser, jeg fuldt ud forstår dens indhold, jeg accepterer vilkårene, og jeg frivilligt underkaste sig dens fuldbyrdelse. ; _______________________________, Kommende Ægtemand, ______________________________; Kommende Wife
Det var de grundlæggende ting i en ægtepagt form. Dette er ikke standardformat for en prenup. Det er bare et generisk format, som forklarer, hvad alle kan være og er inkluderet en prenup. Pr. kravene i par, kan yderligere klausuler indgå i en ægtepagt prøve.
Men det er vigtigt at huske én ting her, at hvis aftalen fokuserer på den personlige spørgsmål snarere end de finansielle og monetære spørgsmål, ville det ikke være stadfæstet ved retten. Derfor søger juridisk rådgivning er det bedste bud, samtidig med at en sådan aftale. Hvad mere er, der er umpteen steder, der har gratis prøve ægtepagt former.
Så nu sige farvel til din prenup bekymringer og ånde nemt! De bedste hilsner,

Forlovere pligter
Dripping Faucet Reparation
Calla Lily Wedding Invitationer
Øjenvipper curler
Hydrangea Bryllup centerpieces
Sympati Gave Idéer
Irske Tatoveringer for Mænd
Elegant Hairstyles
Skifer Tile Installation
Glas Tile backsplash Idéer
Naturlige hår Conditioner