Affaldsskakt Installation

Bortskaffelse enheder blev første gang indført i 1938 i USA, og siden da har været i efterspørgslen i hele landet. Hvis du installerer renovationsafgifter enhed første gang, finder du renovationsafgifter installationsvejledning Her, så det bliver enklere for dig.
Affaldsskakt Installation: Forberedelse; Før du kan begynde at renovationsafgifter installationen, skal du være forberedt med de redskaber og andre krav, der er nødvendiggjort af jobbet og enheden. Skraldet bortskaffelsen Enheden er et elektrisk anordning, og derfor vil kræve en dedikeret elektrisk (non-GFCI type) stikkontakt installeret nedenunder køkkenvask. Som en sikkerhedsforanstaltning er der behov for udløbet til blive installeret med en 20 Ampere, 120 Volt afbryder enheden, for at forhindre elektrisk stød. Lad stikkontakten magt være slukket under installationen. Værktøjerne og andre forsyninger som du behøver til skrald bortskaffelse installation er følgende:; rørtang; Bucket; Hammer; Skruetrækkere; Electric Tape; Putty Knife; Afisoleringstænger; Blikkenslager Putty; jeg forudsætte at du har grundlæggende VVS viden og kender de grundlæggende dele af en vask bortskaffelsessystem.
Affaldsskakt Installationsvejledning; Lad os begynde med skrald bortskaffelsesfaciliteter procedure. Installation skraldet affaldsbeholderen er helt ett ligetil job som vil du opdage mens går gennem proceduren.
Første del af jobbet er at fjerne den “J” fælde fra undersiden af ??vasken. Placer spand under vasken og hjælp skruenøgler smut ud af nødder, holde ‘J’ fælde på plads. Med nødder løsnet vil ‘J’ fælde kommer ud nemt.
Næste del af jobbet er fjerne sien, der er vasken filter. Du bliver nødt til at fjerne det med en kniv. Sørg for, at ingen af ??kit er venstre og rense ud i vasken fra undersiden helt.
Med si ud af den måde, kan du optrævle skraldet affaldsbeholderen ud af emballagen. Tag et kig på installationsmanualen, som vil få en montageanvisning af, hvad der går hvor. Find montering forsamling og vasken flange da de er de første til at blive installeret. Montering apparater i den skrald bortskaffelse enhed består af en nedre og øvre ring which Kom med tilknytning boltene. Første ting at gøre, er anvender en masse blikkenslager’s kit og anvende det omkring afløbet i en cirkulær måde. Derefter trykke ned i vasken flange i afløbet hul over de anvendte kit og hold den der.
Få nogen til hjælpe dig. Find pakningen, låsering, samt montering ringen. Spørg nogen til at holde flange på plads, mens du skubber pakning og montering ring. Snap ring skal gå sidst for at holde dem begge i stedet.
Dernæst sættes i tre bolte og fastgør dem med en skruenøgle, der vil forbinde hele forsamlingen sammen. Sørg for at alle bolte er spændt jævnt.
Med bolte på plads, kan du begynde at arbejde på den faktiske renovationsafgifter panel. Du behøver at gøre de elektriske forbindelser til bortskaffelse enhed. Henvise manualen for detaljer af elektriske tilslutninger og gøre dem. Fjern dækplade på enheden, og find tre tilslutning ledninger. Dernæst finde romex stikket og fastgør strippet ledningen i stikket. Du bliver nødt til stramme bolten på romex stik til at holde snoren på plads. Luk dækpladen.
Med de elektriske forbindelser færdig, kan du montere affaldsbeholderen på vasken forsamling under den. The enhed Passer til flange montage med en tur og lås træk som du skal finde ud af manualen. Når dens stramt på plads, kan du gå videre til fastsættelse af VVS side. Næste forbindelse afløbet røret med affaldsbeholderen stikkontakten og spænd det hele på plads ved hjælp af låsen møtrikker og skiver.
Efter dette, skal du finde den roterende cam kraven og stram den ved hjælp af en skruenøgle. Med dette gjort, er større en del af installationen færdig.
Check for utætheder af tænde for vandhanen og lad vandet flyde i. Hvis du bemærker vand stikke af eller utætte steder fra, bare strammes denne brik. Tilslut derefter affaldsbeholderen stikket tilbage i den elektriske forbindelse og tænd for strømmen igen. Du vil høre renovationsafgifter lydløst på arbejdspladsen. Din mission af skrald bortskaffelsesanlæg opnås på dette punkt! Hele renovationsafgifter installationen kan synes kompleks, mens du læser igennem. Men når du har alle de værktøjer og komponenter foran jer, vil det ikke ud til, at svært!
Læs mere på:; Affaldsskakt Repair; Installer en Affaldsskakt; Sådan unclog en Affaldsskakt; Tilstoppet Affaldsskakt; Når renovationsafgifter enheden er installeret, behøver du ikke bekymre dig om dræning tilstopning problemer. Installation af det på din egen vilje tage en stor skive ud af skrald bortskaffelsesanlæg omkostninger, du normalt skulle betale for at en blikkenslager eller håndværker. Håber denne artikel er givet dig en klar idé om, hvordan man gå om renovationsafgifter installation, og sikre, at din dræning linje aldrig er tilstoppet.

50 års fødselsdag Jokes
Candle Wax Removal
40 års fødselsdag Gag gaver
Dwarf Orange Tree
Cross Tattoo Design for mænd
Eye of Horus Tattoo
Vandplanter Care
Giftige Blomster
Badeværelse Vanity Idéer
Bryllup Bil Dekorationer
Lavere Mave Tatoveringer