Afrikansk Tattoo Design

I dagens verden praksis for at få tatoveringer er mere en erklæring om ytringsfrihed og mode end noget andet, men i gamle dage, var tatovering alt om identifikation, spiritualitet og medicinske formål. Afrikanske tatovering designs blev almindeligt anvendt som et middel til at skelne mellem de forskellige stammer, og endog inden for en stamme, hver hierarkiske lag var let genkendelig med de afrikanske tatoveringer, at de havde optaget på deres kroppe.
Afrikanske tatovering designs og betydninger blev også brugt som beskyttende foranstaltninger mod skadelige spiritus and ånder, og afrikansk kultur er gennemsyret med en lang række Sådanne tatoveringer. I en tid før Kristus, især i Egypten, havde tatoveringer en stor betydning i kultur og traditioner mennesker der. Dag, afrikansk tatoveringer symbolsk staten en ærbødighed for arv og historie disse steder, og flere mennesker investerer i dem, blot fordi de ser meget attraktivt.
Afrikanske Tattoo Historie, den første tegn på afrikansk tatovering designs, som er blevet opdaget fører os til mumier af gamle Egypten. These mumier blev regelmæssigt inked med afrikansk tatovering som et symbol på deres families historie, eller for at tilkendegive resultaterne af denne person i hans liv. Nogle afrikanske tatovering design blev også menes at yde beskyttelse til de mumificerede person i efterlivet. Den ældste tatoveringen blev fundet liget af Amaunet, som var en præstinde for gudinden Hathor i årene 2160 – 1994 BC. De mest almindelige afrikanske tatovering designs var parallelle linjer og egenværdi elliptiske mønstre på arme, ben og navlen.
De fleste af de tidligste tegn på afrikansk tatovering kultur blev fundet hos kvinder, og det menes, at disse betød frugtbarhed og foryngelse i livet for disse kvinder. Mand organer med tatoveringer blev opdaget i Libyen og disse afrikanske tatovering designs behandlet meget mere med tilbedelse og tilbud til forskellige guder, især Solen. Læs mere på tribal søn tatoveringer.
Nogle afrikanske tattoo designs var også meningen, at skelne mellem krigere fra andre mænd, og den mest almindeligt set tatoveringer symboliserer det var dem, Neith, en gudinde der angiveligt førte mænd i kamp. Det var populært omkring 1300 f.Kr., og senere blev mere udbredt. Et andet vigtigt aspekt af afrikansk tatovering metoder var en proces, der kaldes ‘ardannelse. Det var en metode, som var populær blandt meget mørk flået afrikanske stammer, der brugte denne udsmykning metode til at skjule den oprindelige farve på deres hud. Oprindelsen af ??ordet ligger i det franske ord »Cicatrices«, som betyder ‘ar’.
Afrikanske Tatoveringer dag, Internettet er en open source bibliotek af gratis afrikanske tatovering designs. Du finder en lang række sådanne design over internettet, og disse er glimrende inspiration til tatoveringer, også for folk, der har absolut intet har at gøre med afrikanske arv og civilisation. Nogle af disse afrikanske tatovering design ligner almindeligt set tribal tatoveringer, mens nogle er skildringer af guddom tilbedelse. Afrikansk kultur er stadig indhyllet i et parti af mystik, så der er ingen nøjagtige betydninger af disse symboler, der kan udledes. Så det hele afhænger af det perspektiv hos den enkelte.
Valget af afrikanske tatoveringer, ved anvendelse af »ardannelse ‘er ikke for sarte sjæle selv. Metoden indebærer at skære i huden åbner og derefter gnide some aske på såret, således at efterlade en permanent hævet og designet mønster på kroppen. Afrikanske tatoveringen ærmerne er også meget populære, og de fleste af disse tilkendegiver en masse mod, tapperhed og en næsten overmenneskelig personlighed bæreren af ??tatovering.
Hvis du er vælger tatoveringer, der er relevante for, eller er afledt af visse kulturer (som afrikanske tattoo designs og Celtic tatoveringer), så skal du være en efterkommer af denne kultur. Dette gør mere mening end blindt at kopiere tatovering designs fra en anden kultur, blot fordi de ser godt ud. Holde dette i tankerne, før det besluttes at få en afrikansk tatovering.

Hjemmelavet Drain Cleaner
Dobbeltseng Dimensioner
Gipsvæg Installation
Olielækage Efter Olie Skift
Dorm rhus
Ivy Plant
Samoansk Tatoveringer
Verbena Plant
Summer Cocktail Kjoler
Dating & Forhold
Kilometertæller Reparation