Afrikanske stammefolk Tatoveringer

En af de mest spændende styles til emerge med tatovering renæssance er påfaldende grafiske tribal arbejde. kompasser indfødte motiver fra førindustriel kulturer verden over. ~ The New Tattoo, Victoria Lautman
Dette er meget sandt om afrikanske stammefolk tatoveringer. Symboler blev brugt i forskellige kulturer som en måde at fortælle historier, optagelse begivenheder, eller endda som en form for grundlæggende kommunikation. Disse symboler fra oldtiden blev set med nye øjne og værdsat for deres dybde, skønhed og betydning. Der er mange af disse symboler, der har inspireret utallige mennesker, der var omdannet til en perfekt design for en tatovering. Mange er af den opfattelse, at udformningen de har valgt er noget helt specielt, som har fået noget at gøre med deres tidligere liv, osv. Derfor kan det med rette sagt, at de fleste af de stammefolk tatovering designs ikke har en særlig betydning er knyttet til dem. De er, som en kendsgerning, simpel tilfældig linjer og mønstre, som er blevet sat sammen for at skabe en form for abstrakt kunst. Et fælles træk ved tribal tatoveringer er, at de er lavet i solid sort, selv om nogle tatovering kunstnere eksperimentere med brugen af ??farver i stammehøvding tatovering design og dermed skabe en helt ny bred vifte af tribal tatoveringer.
Afrikanske stammefolk Tatoveringer og betydninger
Historien om tatovering i Afrika går tilbage til mere end tusinde år. Den ældste glimt af tatovering i Afrika og verden kom efter opdagelsen af ??en mumie af Amaunet, en præstinde for gudinden Hathor. Der er enkle parallelle linjer tatoveret på hendes arme, ben og en elliptisk mønster trukket under hendes navle. De designs fundet på mumien er betragtet som symboler på frugtbarhed og foryngelse. Det mærkelige er, at ingen mandlige mumie med tatoveringer foretaget på deres kroppe er blevet fundet i Egypten. Imidlertid betyder det ikke, at mandlige medlemmer af afrikanske stammer ikke fik tatoveringer lavet. Mand mumier er blevet fundet i Libyen med soldyrkelse tatoveringer. Tatoveringer lavet som en ærbødighed for Neith, en voldsom gudinde, der førte krigere ind i kampe, blev også fundet på mandlige mumier.
Afrikanske tatoveringer er forskellige fra andre tribal tatovering kunst. Der er ingen brug af pigment, der er involveret i de afrikanske tribal tatoveringer. Snarere var huden skar, hvor tatovering skulle foretages, og såret blev fyldt op med visse stoffer med henblik på at forårsage ar, der fulgte snittet til at stige op. Disse arrede tatoveringer repræsenterede en overgangsrite, tilhørsforhold og rang. Sammen med denne kendsgerning, er det ofte meget svært at angive alle grundene til tatoveringer, pga. det store udvalg af stammer og folk i Afrika. De mest almindelige betydninger knyttet til dem omfatter tribal hierarki, geografisk placering, åndelige beskyttelse, ceremonier osv.
Afrikanske Tribal Tattoo Design
Historien om afrikansk tatovering design kan sammenfattes i fire ord, nemlig dyr, planter, herkomst og spiritus. Den afrikanske tribal tatovering designs, som er blevet populær i Vesten, er Adinkara symboler. Disse symboler blev skabt af Akran personer, der bor i skovene i Ghana og Gyaman Elfenbenskysten i Vestafrika. The Adinkara symboler er geometriske symboler og omfatter Adinkrahene, som er en indikator for storheden i karakter og karisma og Akoma, som i bogstavelig form betyder ‘hjerte’ og er en indikator for tålmodighed og tolerance. Vi vil se nogle af de almindeligt anvendte symboler.
Nyame NTI bogstaveligt oversat betyder “ved Guds nåde ‘og er et symbol på tro og tillid til Gud. Dette er faktisk en stilk, som bruges til at afbilde som personalet i livet i mange kulturer. For afrikanerne, betyder det mad er en basis for liv, og de kan ikke overleve, hvis de i de fødevarer, som Gud har lagt på jorden for næring af mennesker. Læs om tribal søn tatoveringer.
Den næste af designet er “chef for Adinkara symboler«. Det betegner storhed, karisma og lederskab. Dette symbol er kendt for at have spillet en inspirerende rolle i udformningen af ??andre symboler og betyder at det er vigtigt at spille en ledende rolle i samfundet.
Forbundet hjerter er angivet ved den afrikanske symbol på Akoma Ntoso. Det siges at være et symbol på forståelse og enighed. Krokodiller og skildpadder har været populære med næsten alle tribal klaner. Sankofa betyder tilbage og få det. Med andre ord er det et symbol på at lære af fortiden højre og forkerte beslutninger.
Dwennimmen, eller ram heste er et symbol på ydmyghed sammen med styrke. Ram’s er kendt for at kæmpe indædt mod enhver modstander, men det er også gjort sig ydmygt til slagtning, som understreger det faktum, uanset hvor stærke en person kan være, han har brug for at være ydmyg.
En krokodille kendt som Denkyem er et symbol på tilpasningsevnen. Krokodille lever i vand, og alligevel ånder luften, hvilket viser dens evne til at tilpasse sig omstændighederne. Funtunfunefu Denkyemfunefu er siamesiske krokodiller og er symboler på demokrati og fællesskab. Selv om Siamese krokodiller aksjer en mave, kæmper de over maden. Dette symbol minder medlemmerne af en stamme, der stridigheder og stammefællesskabet er skadeligt for alle og enhver, der deltager i det.
For at beslutte blandt afrikanske stammefolk tatoveringer kan være en vanskelig opgave. Du bliver nødt til forskning i udstrakt grad til at få den rigtige afrikanske tatovering design. Taler med tatovør kan også vise sig at være nyttig.

Mulle Haircut
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder
Master Bedroom Plantegninger
Aztec Warrior Tatoveringer
College Party Temaer
Herb Havegrebe for begyndere
Internet Dating Etiquette
Brandmand Tatoveringer
Lun Piercing
Fastgørelse Wall Idéer
Sukkerrør Plant