Aften Makeup Ser

En glamourøs aften opfordrer til en glamourøs look. Når det handler om aften makeup udseende, det handler om øjnene. Med dæmpet lys, er alt du behøver sexet øjenmakeup at se fantastisk. Minimal makeup eller gøre op, som kommer helt tæt på din hud tone, vil helt sikkert gøre hoveder vender. Med mørk og dyb sovemaske, skal du oprette en dramatisk kig på øjnene og lad resten af ??ansigtet spille sammen. Så hvis du er på udkig efter en perfekt aften fest look, her er hvordan man kan anvende aften makeup til at få de dræber udseende.
Aften Makeup Idéer
Grundlæggende As grundlæggende makeup foreslår, har din hud skal renses, tonet og fugtet, før du anvender enhver makeup. If nødvendigt, krat your imødegå en time før du påbegynde anvendelsen makeup. Dette vil give dig en glat base at arbejde på. Før du begynder, anvende en fond (som er næsten det samme som din hud farve) eller en primer på dine øjenlåg. Dette vil holde makeup klamrer sig til din hud i længere tid.
Smoky Eyes, hvis du ønsker kvintessens røget øjne ser først og fremmest følge det grundlæggende. Dernæst starter med en sort eyeliner. Hvis du har en mørk hud vil en chokoladebrun eyeliner også gå godt. Påfør liner på øverste lash, lave en linje af ensartet tykkelse. Hvis du vil have en kongelig berøring, en dyb grapevine lilla er det bedste valg. Nu starter udtværing foringen, fra bund til top. Dette vil gøre bunden af ??øjenlåget mørkere end toppen af ??øjenlåget. Now feje ett skinnende øjenskygge på tværs af øverste del af øjenlåget og plamage den igen. Dette vil lysere tone og give dine øjne en Ashy look. På den nederste øjenlåg, bære en tyk linje Kajal til at få mest eftertragtede aftenen kigge efter dine øjne. Læs mere om dramatiske øjenmakeup ideer.
Intens Lips, de fleste af os er bange for at bære mørke læbestifter eller læber farver. Med denne aften makeup tips frygten vil blive behandlet for evigt! Eksfoliere dine læber med en våd vaskeklud at slippe af med den tørre sprukken hud. Nu gælder et lag læbepomade eller en fugtighedscreme. Med en nøgen læbeblyant, følge den naturlige form dine læber og skitsere dem præcist. Hvis du har en Sun kysset teint vil nuancer af brunt og gyldent look perfekt. For dem med fair teint, er blomme vejen at gå for om aftenen. Med en børste, male dine læber omhyggeligt inden for de grænser præget af læbe blyant. Når læberne er helt malet, påføres et lag af gennemsigtige lip gloss for glans, glans og alle blænde! Læs mere om læben makeup tips.
Aften Makeup Tips; Som nævnt tidligere, aftenen makeup handler om at fokusere opmærksomheden på øjet. For et parti at gå til gynge hele natten lang, er falske vipper vej til arbejde en magisk charme. Køb dem har en vandtæt lim, så de bliver hele natten lang. Til ansigt, anvender blot en dråbe af nøgen fundament jævnt over hele ansigtet, og du er klar med uforglemmelig aften makeup udseende. Læs mere på naturlig makeup ideer.
Ved udgangen af ??den part, skal du sørge for at fjerne make up med vand og en god sæbe. Rester af aftenen makeup udseende kan virkelig forårsage en stor mængde af skader på din hud. Makeup kun udgør for en dag eller to. Din fejlfri hud er, hvad du kan bære hver dag. Så tag sig godt af det.

Dwarf Orange Tree
Forside rumdelere
Bryllup Bruser Kager
Naturlige hår Conditioner
Split Ends Hair
Kalligrafi Tatoveringer
Hjernevridere for voksne
Bathtub Rengøring
Crazy Tattoo Idéer
Fodscrub Opskrift
Workout Sange