Akrylnegle Omkostninger

Anvende og derefter fjerne søm maling er den mest kedelige job i slutningen af ??dagen, klager Jenny. Hun er en total mode freak og elsker at bære negle farver matcher med hende kostumer. Men en dag hun mærkede, at efterhånden sine hvide mousserende negle tog bleggule farve og glans forsvandt. Chokeret og overrasket over denne usædvanlige observation, besluttede hun at stoppe iført neglelak hver dag. Hun skumlede til veninden Roxie, bare negle kig forfærdelige i mine hænder og tæer, jeg ville ønske jeg var heldig nok til at bære kunstige negle. Roxie gav hende en tænksom look og derefter udbrød i glæde, hvorfor hey Jenny du ikke prøve akrylnegle? De ser smukke og klassiske. Jenny var lettet. Hun straks greb for at gå til salonen og få akryl nail design på hendes naturlige matte negle. Men hun tav en stund og spurgte Roxie, hvad med akryl nail omkostninger? Er de for dyre, eller vil de komme indenfor mit budget? Roxie svar var enkel Det handler om mode og ikke penge.
Men hvis du er den ene som Roxie og ivrig efter at vide om akryl negle omkostninger, bare læse indholdet i denne artikel at kende detaljerne.
Akrylnegle, akryl negle er ekstra søm føjes til spidserne af neglene eller på hele neglen lamina. I tilfælde af dine negle ikke vokser, eller de ser livet mindre og skørt, kan du vælge acryl negle. De ser elegante, raffinerede og yndefulde. Akrylnegle kan gøre dine negle og fingre look længere. Hvis din negl knækker let, kan det også styrke den, da det er en kunstig pels lige over den naturlige negl. De anvendes som flydende lag på dine negle. En blanding af monomerer og polymerer består som anvendes på spidsen af ??neglene eller til hele bunden af ??neglene. Monomererne er flydende akryl lignende Ethyl Methacrylate (EMA) eller methylmethacrylat (MMA), mens acryl pulvere er polymerer. Når de anvendes på neglen, det hærder hurtigt og tager form af en kunstig negl. Der er forskellige designs tilgængelige i saloons, eller du kan tilpasse efter dit valg. Acryl negle satser vil variere afhængigt af design og kvaliteten af ??polymerer. Gå gennem følgende indhold og vide mere om akrylnegle omkostninger. Læs mere på akryl nail design.
Akryl nail design Omkostninger Kom akrylnegle gjort i saloner, vil blive dyrere, da de giver dig den bedste kvalitet og nyeste design af kunstige negle. Normalt starter fra US $ 20 og de omkostninger, stigende med søm-design, og den standard af saloner. Prisen kan gå op til US $ 100 i par gode saloner. Du kan også købe akrylnegle kits fra markedet, der indeholder alle de nødvendige materialer til redacting kunstige akrylnegle. Pakkerne vil cirka koste dig $ 10 for den enkleste design og letteste anvendelse. Prisen varierer efter typen af ??akrylnegle. For eksempel, retoucheret guld negle kan koste dig US $ 10 – US $ 24, mens iriserende eller fransk tip normalt koster mindre. Akryl negle omkostninger vil blive mindre, hvis du foretrækker at købe sættet og anvende det ved dig selv. Nail design besat med sten eller smykker er dyre og kan koste så højt som $ 80 – $ 120. Akryl negle pulver af forskellige nuancer gerne elfenben, neon, sølv, guld, fersken, osv. spænder fra US $ 6 – 8 dollars. Så dette var en omtrentlig undersøgelse om akryl negle satser.
Læs mere om, hvordan man Anvend akrylnegle, hvordan man gør akrylnegle; akrylnegle Care, CARE, det vigtigste ansvar for dine akrylnegle. Olie neglene hverdagen og være forsigtig med ikke at lægge pres på dine negle. Fil de tips blidt og ikke at skrubbe energisk. Det sikkert at bære handsker under en husstand aktiviteter som rengøring, vask og udsættelse for rengøringsmidler og kemikalier kan misfarve neglene. Kan du fjerne søm maling med neglelakfjerner og derefter anvende neglebånd styrkelse af olie for at beskytte den kunstige akryl pels og glans.
Læs mere på; akryl negle, hvordan man Take Off akrylnegle nemt; Akryl negle omkostninger er ganske overkommelig. De ser smukke, karismatiske og er værd at prøve. Gals, du fik at afprøve dette trendy mode.

Glow in the Dark Body Paint
Lavere Mave Tatoveringer
Labour Bag: Hvad skal Pack
Værelse Farveskemaer
Clivia Flower
Dobbeltseng Dimensioner
Dekorative rumdelere
Gardin rumdelere
Termostat Ledningsføring
Ekstremt Dry Hands
Transmission Flush