Akvarium Aktiveret Carbon

Aktivt kul fremstilles ved afbrænding af forkullede base materiale som trækul eller kokos shell, anaerobt. Det resulterende stof er så udsat for damp, hvilket øger dens porestørrelse. Dette resulterer i dannelsen af ??aktivt kul, som har en stor overflade. Overfladearealet er så stort, at 1 tsk af aktivt kul er nok til at dække en hel fodboldbane. Aktivt kul har den ejendom adsorption, som følge af hvilken urenheder klamre sig til dens overflade. Adsorption er forskellig fra absorption, hvor grundmaterialet helt absorberer andet materiale. Fænomenet med adsorption finder sted på overfladen af ??grundmaterialet. Denne ejendom af aktivt kul er af stor nytte med henblik på filtrering. Brug af aktivt kul i akvarium er en rigtig god idé at fjerne organisk affald materiale fra akvariet.
Akvarium aktivt kulfilter
Materialer Adsorberet af Aquarium Aktiveret kul; Aquarium aktivt kul er i stand til adsorberende en række materialer, herunder organiske såvel som kemisk affald. Grunden til, at aktivt kul filter er velegnet til akvarium er, at det kan fjerne store dele af opløste organiske molekyler fra vandet. Det er også i stand til at fjerne medicin, farvestoffer og andre kemikalier fra vandet. Selv denne ejendom kan være til stor nytte for at fjerne overskydende af disse materialer, kan det vise sig at være en hindring under behandlingen fase i akvariet. På sådanne tidspunkter, er det bedst at fjerne kulfilter fra akvariet. Klor, kloramin og tungmetaller er nogle andre materialer, der kan med held fjernet fra akvariet. Der er dog visse materialer, som ikke kan fjernes ved aktivt kul filter, som omfatter ammoniak, nitrit og nitrat. Stoffer som fosfat og uorganiske salte som natriumklorid kan ikke blive adsorberet af aktivt kul så godt. Læs mere på keramik og aktivt kul vandfiltre.
Mængde og varighed af Aquarium Aktiveret Carbon Usage; Der er ingen specifikke anbefalinger vedrørende mængden af ??aktivt kul og længden af ??tid til, som skal bruges. Årsagen er, at der er mange faktorer, som påvirker disse to parametre. For det første, hver akvarium er anderledes med en forskel i deres biologiske belastning. For det andet kvaliteten af ??aktivt kul ofte afgør tidspunktet for den påtænkte anvendelse. Endelig liv kulfilter afhænger også af adsorptionsflade materialer, det har været udsat for. Nogle fabrikanter kan give vage retningslinier om, hvor længe der aktivt kul kan anvendes. Carbon puder og carbon svampe kan bruges i 1 uge til fire uger. Høj kvalitet aktivt kul i granulatform kan bruges til flere uger. Det anbefales ikke at overskride de kulfilter brug over 3 måneder.
Problemer med Aquarium Aktiveret kul; Brugen af ??aktivt kul til akvarier er meget kontroversielt på grund af visse spørgsmål. Manglende evne til kulfiltre til at bruge nogle vitale stoffer fra vandet er en af ??dens ulemper. På den anden side kulfilter kan fjerne nogle essentielle sporstoffer fra vandet, som kan være til skade for vandlevende organismer. Dette er imidlertid usandsynligt at ske under normale omstændigheder. Hvis kulstof pad ikke er blevet ændret for længe, ??så chancerne er, at den adsorberede materialerne kunne sive tilbage i vandet. Imidlertid er visse pH betingelserne for at stimulere dette. Nogle af disse problemer kan afhjælpes ved regelmæssigt at ændre dine aktivt kul puder, for at forhindre overtræk eller biofilming. Mere om akvarium vedligeholdelse.
Læs mere på; Tips om Aquarium Vedligeholdelse, Aquarium Care; Aktiveret Carbon luftfiltre; Beslutningen om brugen af ??akvariet aktivt kul er helt op til dig. Der er sikkert nogle fordele ved at bruge aktivt kul, men hvis du jævnligt ændrer vandet i dit akvarium, kan du gøre det så godt uden et kulfilter. Du kan altid bruge kulfilter til dit akvarium, hvor der kræves.

Sumac Tree
Tager en pause fra Dating
Helix Piercing
Blødgøringssystem Anmeldelser
Lille soveværelse rhus
Formel Bryllup Påklædning
Online Dating Etikette
Tag Genanskaffelsesomkostningerne
Svømning Quotes
Spansk brudekjoler
Flimrende lys Løg