Alder Spot Fjernelse

Alder pletter, også kendt som leverpletter, er den flade, brune farvet misfarvninger, der vises på huden, på grund af den naturlige aldringsproces. Selvom disse dage, kan folk så unge som i tyverne og trediverne også få dem, på grund af overeksponering for solen. Da udsættelse for de ultraviolette stråler er en af ??de primære grunde til, at folk får alder pletter, områder, der er udsat direkte for solen, såsom ansigt, hænder, ben og arme, er mest tilbøjelige til at få alder pletter.
Der er forskellige behandlinger, medicinske såvel som kosmetisk, til rådighed i disse dage for alder stedet fjernelse. Der er visse hjem retsmidler for, hvor en person kan følge for at slippe af med de grimme alder pletter. Hvis du er på udkig efter forskellige måder at slippe af alder pletter, så her er de mest almindeligt anvendte metoder til alder stedet fjernelse, efterfulgt af nogle effektive hjem retsmidler for det samme. Læs mere om hudpleje.
Metoder til Age Spot Removal
Microdermabrasion, i denne medicinske metode, er den berørte huden på ansigtet eller andre kropsdele, udsat for en slags maskine, der ekskluderer mikro krystaller, som fjerner hudens øverste lag. Disse fine mikro krystaller, hjælpe med at komme af med unødvendige døde hud så godt. Dette medicinske teknik skal gentages flere gange, indtil fuldstændig alder stedet fjernelse er opnået. Alder stedet fjernelse kostpris ved anvendelse af denne behandling vil afhænge af hvor dyb og hvor bred sprede alder pletter på den person er, og hvor mange sessioner af denne procedure vil være forpligtet til at gt slippe af med dem.
Ansigtscremer, Der er mange kosmetiske virksomheder i disse dage, som proklamerer, at med den almindelige anvendelse af alder stedet fjernelse cremer fremstilles af dem, vil leverpletter lysere og helt forsvinder med tiden. Ifølge den alder stedet fjernelse anmeldelser, kan nogle af disse cremer bruges til alder stedet fjernelse på ansigt, hvis alder pletter er virkelig lys. Mens valget af ansigtscreme, kigge efter dem, der indeholder vitamin A og C-vitamin, da disse vitaminer er kendt for at stimulere eksfoliering proces i kroppen. På grund af delaminering, er gamle hudceller erstattes af nye hudceller, hvilket fører til alder stedet fjernelse i processen. Nogle andre ingredienser til at se ud for, er hydroquinon, som lysner huden og alder pletter, retinol, glykolsyre, og lakrids. Helst, konsultere en hudlæge, før der nogen ansigtscreme, som han vil anbefale en, der er egnet til din hudtype. Læs mere på alder pletter i ansigtet.
Kemisk Peels; Dette er en anden meget udbredt alder stedet fjernelse procedure, som hjælper med at komme af enhver form for ar eller pletter i ansigtet. Under denne procedure, er en løsning lavet af glykolsyre anvendes i ansigtet og derefter til venstre i et stykke tid. Bagefter er det forsigtigt skrællet af lægen. Sammen med skræl, de uønskede døde hud, også kommer ud, lettelse af alder pletter i processen. Alder stedet fjernelse gennem denne metode kræver mange møder også, ligesom microdermabrasion, selv om det koster meget mindre i forhold til det.
Læs mere på:; Hvordan at slippe af Age Spot; Sådan fjernes Age Spots; Age Spot Fjernelse Home Retsmidler
Lemon Juice; Da citron indeholder citronsyre, er det en naturlig hud blegemiddel. At slippe af alder pletter, gælder citronsaft på dem, tjenestefrihed af i femten minutter og derefter vaskes af. Gentag denne procedure to gange om dagen i to måneder, og alder pletter vil blegne og lette væk betydeligt.
Aloe Vera Juice, Aloe Vera er kendt for sin hud fremmende egenskaber. Så ved blot at gnide angrebne hud, dagligdags, med Aloe Vera saft, vil ikke blot medvirke til at reducere den alder pletter, men også hjælpe med naturlig hudpleje.
Apple Cider Eddike; Tag en spiseskefuld hver af løg saft og æble cider eddike, og bland korrekt. Anvende denne blanding af alder pletter, lad det sidde et stykke tid og derefter vaskes af.
Læs mere på:; Alder Spots Home Retsmidler; Alder pletter på huden, disse hjem retsmidler kan lette den alder pletter, men for komplet alder spot fjernelse har en mulighed for at vælge en af ??de medicinske procedurer, der er nævnt ovenfor. Så kan man konkludere, at det at tage skridt til at forhindre, at disse alder pletter er alle dage bedre end at gå igennem med nogen af ??disse disse metoder. Iført en solcreme af SPF 20 og derover, mens gå ud i solen, ex foliating huden på en ugentlig basis, og holde det sundt ved jævnlig rensning og fugtgivende er nogle af de måder at forhindre fremkomsten af ??alder pletter.

Lille køkken makeovers
Billig Makeup
God Fødselsdagsgave
Yard Sale Priser
Hippie brudekjoler
Castor Bean
Dyrkning Lucerne
Bryst Piece Tatoveringer
Strawberry Blonde Hair
Wet Bar Designs
Kedsomhed Citater