Algeriske Love Knot

En algerisk elsker knude er moderne knude, som består af tre eller flere metallisk ringe som har været fladet ud og dekoreret med et komplekst arabisk design. Det er almindeligt nævnt som Celtic kærlighed knude. En algerisk kærlighed knude symboliserer evig kærlighed og omsorg i et forhold. Det er også et symbol på fuldstændighed og stabilitet i mange kulturer.
Den algeriske kærlighed knude halskæde blev et centrum for tiltrækning efter frigivelsen af ??de mest succesfulde film i James Bond franchise, Casino Royale. Det var båret af den ledende skuespillerinde i filmen, Eva Green. Denne specielle smykke stjal showet i filmen. Denne specialudgave algeriske kærlighed knude blev foretaget af Sophie Harley, og det koster en kæmpestor US $ 2.900.
Algeriske Love Knot Historie
Brugen af ??denne smukke smykke kan spores tilbage til romerske imperium, selv om der er meget mindre foreliggende beviser på dette. Siden oldtiden folk har troet, at knuder har magiske kræfter. Disse magiske beføjelser vil blive brugt til at skabe gode og dårlige eksempler i livet for mennesker. Algeriske kærlighed knob var primært forbundet med kærlighed, omsorg, sundhed, vejr og spiritus. De gamle kulturer fandt disse knuder som et vigtigt redskab, men bortset fra magi, også de brugte knob til forskellige formål. For eksempel, elske nogle indfødte amerikanske brugt stammer knob som et symbol for kommunikation og venskab. Love knob blev kendt i det attende århundrede, som fiskerne brugte binde disse knuder som en erindring om deres kære. Love knuder er også af stor betydning i den irske historie. I Irland er de populært kendt som Celtic knob.
Algeriske Love Knot Betydning
Der er mange ting, en algerisk kærlighed knude betyder. I dag er mange mennesker tillægger deres egne betydninger eller personlige filosofier denne storslåede smykke, og dermed gøre algeriske kærlighed knude et populært emne i verden af ??halskæder. Folk i kærlighed se algeriske kærlighed knude som en perfekte gave at give udtryk for deres sammenhold. Jo mere kompliceret design knude, IT betyder mere kærlighed. Spiritisterne se disse kærlighed knuder som et symbol på begge verdener. I Det Keltiske mytologi kærlighed knob er beskrevet som et symbol på møde din elskede, selv efter døden. Hippier ser det som et symbol på evigheden, som betyder, at der ikke er nogen begyndelse og ingen ende.
Algeriske Kærlighed knude som en gave
Den mest populære form for algeriske kærlighed knuder er de hvide guld algeriske kærlighed knude og algeriske kærlighed knude ring. Du kan gave halskæden til din dame, og ligeledes vil en kvinden kan gave denne ring til hende mand. Hvis du ikke er i et forhold, kan du også købe denne smukke smykke dig selv. De fleste mennesker er ligeglade om betydningen og de mange betydninger forbundet med algeriske kærlighed knob. De bare beundre halskæder og ringe til deres håndværk, skønhed og alsidighed. Love knuder bruges også som charmerede bracelets, der definerer attitude og betragtes også som et stil-erklæring. En algerisk kærlighed knude er en klassisk, men moderigtigt tilbehør. De er tilgængelige i mange størrelser, algeriske kærlighed knude eller ring er en udmærket tilbehør til ethvert outfit.
Læs mere på:; Celtic Smykker, Celtic Love Knot Mening; Celtic Love Knot Tattoo Design, Tjah, jeg er stadig forbløffet over den skønhed og design af en algerisk kærlighed knude. Gave det til nogen særlige eller til dig selv, vil det altid gør du står i en menneskemængde.

Gas Tank Reparation
God Fødselsdagsgave
Dæk Justering Omkostninger
Demi permanent hårfarve
Transmission Flush
Tatovering Bogstaver Script
Lille køkken makeovers
Crepe Myrtle Beskæring
Hydroseeding Omkostninger
Dripping Faucet Reparation
Paint Over paneler