Allergivenlig Makeup

Makeup produkter gør brug af kosmetik og naturlige ingredienser til at forbedre dine skønhed. Ofte kan disse ingredienser ikke kompatible med din hud. Som et resultat, kan du udholde mild til svær allergisk reaktion på grund af en bestemt makeup ingrediens. Allergivenlig makeup er en forholdsvis nyt begreb i kosmetikindustrien, som henviser til en række makeup produkter formuleret på en sådan måde at de inducerer minimal allergiske reaktioner. Siden introduktionen på markedet, har allergivenlige makeup produkter bliver en kæmpe hit, især blandt kvinder med sart hud. Dog ville det være interessant at kende sandheden bag allergivenlige makeup. Læs også på mineralsk makeup.
Allergivenlig Makeup: Real or hoax?
Den fælles ingredienser i makeup produkter, der fungerer som allergener:
Voks og fedt, for det meste kakaosmør, i læbestifter. Mere om læbestift ingredienser. ; Metallic forbindelser i eyeliner, mascara eller øjenskygge. Mere om mascara ingredienser. ; Tetrabromofluorescein i hårfarvningsmidler. ; Tosylamide, formaldehyd harpiks samt en søm acrylater i neglehaerdere polsk. Mere om neglelak ingredienser. ; PABA (para-aminobenzoesyre), hydroquinon or digalloy trioleate i solcreme stoffer. , Mercury eller hydroquinon til blegning cremer. Mere om blegemiddel ingredienser. , Som er de kosmetiske ingredienser, der findes i forskellige produkter og er ansvarlige for størstedelen af ??allergiske reaktioner. Selv produkter, der hævder at være fremstillet af naturlige stoffer har lige muligheder for at inducere allergi. Da der med disse produkter direkte formulerede ved hjælp af ekstrakt af planter eller dyr, er du sandsynligvis få en allergi, hvis du er overfølsom over for det særlige dyr eller planter. Lanolin, et naturligt stof fremstillet af fåre-uld er en almindelig ingrediens i kosmetik. Det er imidlertid kendt for at forårsage allergiske reaktioner hos flere personer. Overraskende, at allergivenlige makeup produkter indeholder også alle de ovennævnte ingredienser. Så hvordan kan man forvente, at have lav risiko for at inducere allergi?
Grunden til det er let at afvise allergivenlige makeup produkter som en hoax er, at brugen af ??udtrykket »allergivenlige« er under skøn producenter. Der er ingen Federal regler der regulerer brugen af ??dette begreb. Samme gælder for anden svigagtig udtryk som “klinisk testet«, »dermatologisk testet«, »til sart hud ‘eller’ ikke irriterende.” Etiketten, der læser nogen af ??de ovenstående betingelser ikke nødvendigvis, at produktet blev testet på forsøgspersoner. Og selv om det blev testet på mennesker, er der ingen måde at vide, hvor mange mennesker blev testet for det samme. Der er således ikke noget videnskabeligt bevis, der understøtter påstanden om, at allergivenlige makeup produkter, der faktisk fremkalde færre allergiske reaktioner i forhold til deres manglende allergivenlige kolleger. Læs mere om følsom hud makeup.
Allergivenlig makeup produkter
Da det er åbenbart, at hypoallergen makeup produkter har så meget potentiale til at fremkalde allergi som ikke-allergivenlige makeup produkter, kunne man lige så godt give dem en prøve! Hvis du har en følsom hud der irriterer, når du anvender makeup, kan du gå til naturlige eller økologiske allergivenlige makeup produkter. Markedet er fuld af produkter som allergivenlige øjenmakeup, allergivenlige makeup remover, allergivenlige fundament mm Du skal måske fuske med et par mærker før du finder ud af, hvilken fungerer bedst for dig. Læsning af etiketter omhyggeligt og holde et spor af ingredienser, der forårsager allergi, er af største betydning, hvis du ønsker at minimere allergi på grund af makeup. Hvis en bestemt ingrediens i makeup produkter er ansvarlig for at forårsage allergi, så vælger en brand, der bruger en erstatning ingrediens kan arbejde for dig. Pointen er at du skal altid være grundig med etiketter, uanset hvilken type af kosmetiske produkter, du bruger!
Læs også om:; Liquid Mineral Makeup; Natural Mineral Makeup, således allergivenlige makeup synes intet mere end en marketing gimmick. Uanset om du vil falde for det, eller du foretrækker at holde sig til dine foretrukne mærke er helt op til dig. Uanset hvad du vælger, bare hold øje med etiketterne.

Påske Tabel Dekorationer
Ting at tale om på telefonen
Pool Aftapning Tips
Tatovering Bogstaver Script
Fjern Hund urin fra Carpet
Planlægger et bryllup om et budget
Elephant Hair armbånd
Pin Up Girl Tatoveringer
Tiger Lily Flower
Kornel Flower
Våddragter til mænd