Alpeviol Pasningsvejledning

Native til Middelhavsområdet, er cyclamen nu en populære blomstrende stueplante, betragtes som en del af en eksotisk samling. Cyclamen er skøre blomstrende planter, og kræver masser af omsorg og opmærksomhed for detaljer om sine omgivelser. Denne plante vil ikke vokse, hvis de behandles uvenligt, men når det blomstrer, vil du indse, at det er værd at alt det hårde arbejde. So være god opmærksom på alpevioler pleje vejledningen nedenfor.
Alpeviol Plant Care
Alpevioler spirer fra underjordiske rodknolde med hvert blad eller blomster der vokser på sine egne stamceller, lige fra hypokotyle. For alpeviolen Anlægget er ikke meget høj, den stramt bundter cirkulære disk orlov er bare cirka 8 cm høj, og lignende udkig blomsterne stilke lidt højere; 10 til 12 cm. Blomsten bæres i slutningen af ??stammen, afslutning især stamcellebehandling vækst. Frugten, et frø pod er en fem Chambered kapsel der indeholder mange klistret frø. Alpevioler planter kan dyrkes udendørs og indendørs, helst i potter.
Det første grundlæggende skridt i retning vide, hvordan man passer en alpeviol anlæg er at forstå denne plante behov, der er høje niveauer af fugt og kølige temperaturer. Bloom tid til nye orlov rosenkål begynder sent vintre, med blomstrende i efteråret. Måneder til alpevioler voksende ligger mellem dec-Apr, gunstige vilkår. Nogle sorter har forlænget flowering indtil forår. As alpevioler dyrkes fra sin rodknolde, og knolde være mad lageranlæg del, har de vækstdvale periode, hvor de hviler. In alpevioler’s tilfælde er det under sommertørke, da knoldene behovet for at spare på vandet.
Knolde eller stængelknolde bør plantes i slutningen foråret lige over jorden niveau. De foretrækker jævnt fugtig rige, porøs jord med masser af humus. De må aldrig placeres i direkte sollys, da skrøbelige blade vil brænde ud. Indirekte eller stærkt diffust lys er bedst. Fugt er andet vigtigt aspekt for dem. Aldrig hælde vand direkte på anlægget. Det anbefales, at plante container anbringes på småsten i en bakke fuld af vand i løbet af vand. Fjern skuffen once vanding er gjort, aldrig stå anlægget for længe. Vand kun, når det øverste jorden tørrer ud.
For en alpevioler at opnå optimal vækst, bør temperaturen ligge mellem 60-70 F grader i dag og 55-65 F grader om natten. Alpevioler bør aldrig holdes tæt på en varmekilde, der omfatter køleskab, fjernsyn, en lampe, da det ville resultere i et opvarmet miljø, der fører til udtørring af fugt til stede i planterne. Men, placere dem på et godt oplyst sted.
Befrugtende bør også gøres omhyggeligt. A NPK of 10-30-20 vandopløselige eller flydende formel anbefales generelt en gang hver fjortende dag under blomstringen. Befrugtning skal være helt tilbageholdes under sin vækstdvale periode. Cyclamen er følsomme over for overdreven vanding, gødskning og tørhed. Ved hjælp af en forskydning til at skære visne eller gammel stængler eller blomster er et absolut no-no. Bare hold stilken, og træk det ud med en skarp slæbebåd.
A alpevioler væveriet råde masse luftbevægelse, så du skal ikke rod inde med for mange andre planter, eller crowd dem mere alpevioler. For meget vand vil medføre rodbrand, mens blade og bud slip vil forekomme, hvis det bliver for varmt eller der er utilstrækkelig lys. For meget varme giver også med det spindemider angreb.
Læs mere stueplanter og container havearbejde.
Alpevioler VASKEANVISNING dybest set indebærer et køligt, om lige højre vanding og luftfugtighed og masser af frisk luft. Enjoy cyclamen blooms for 2-4 måneder med hver blomst varer 2-3 uger.

Bryllup Bil Dekorationer
Uønskede Facial Hair i Kvinder
Stevia Plant
Random Citater og ordsprog
Middelhavet rhus
Salt Crystals – Opskrift
Fjern rust fra metaloverflader
Begravelse blomsterarrangementer
Rose Vand til hud
Room Møbler Layout
Papir Flower Instruktioner