Ananas Plant

Ananas plante hører til bromeliad familie, og det er en indfødt Brasilien. Det er også almindeligt dyrkes i Syd-og Mellemamerika, Hawaii, Puerto Rico samt staterne Californien og Florida. Det er en tropisk plante, som er staude, der vokser op til en højde på 5 til 6 meter. Ananas-anlægget har lange, strittende og voksagtig blade med en kort tyk stilk. Selv ananas plantager vokser godt i varmt klima, kan det modstå kulde op til 28 º Celsius.
Some ananas plante fakta er, at den har brug for let sur jord for frugt til at vokse og de mest unikke ting ved dem er, at det kan dyrkes som stueplanter i containere. Ananas frugt er oval eller cylindrisk form og gul til gullig orange farve. Det er dannet af fusion af mange helically arrangeret blomster til at blive en enkelt kødet frugt. Der er mange sorter af ananas til rådighed, og nogle af dem er Smooth Cayenne, Red spansk, Peranambuca, Natal Queen, Abakka. Du kan også gerne vide, om unikke fakta om ananas.
Hvordan man dyrker en Pineapple Plant
Dyrkning en ananas plante er ikke meget svært at gøre, og du kan vokse en så længe du har en solrig altan, så planten kan få tilstrækkelig sollys. Det første skridt i at dyrke en sund pineapple plante er at købe en god kvalitet pineapple frugt fra den lokale landmand’s marked. Du kan vælge at Peranambuca sort som den har det sødeste smag og en meget lækker smag. Når du køber ananas, sørg for, at frugten er moden, og kronen på toppen af ??frugten er intakt. Undgå at købe en ananas, som har en rådden eller muggen krone med brune top blade. Nu skive kronen af ??ananas og fjern kødfulde del. Skæres små crossectional skiver fra kronen, indtil du ser små rod knopper, der vises så lidt cirkler eller prikker. Fjern alle blade, der støder op til kronen og placer ananas planten til side i mindst en uge, væk fra sollys. Før du planter kronen, skal den nye beskårne ende være helt tørt, da det ellers ville rådne.
Forbered en blanding ved at kombinere 3 del pottemuld til 1 del sand. Nu tager en stor til mellemstor terrakotta eller lergryde og gøre et lille hul i bunden. Dække hullet med et stykke porøst materiale som en brækket stykke af mursten. Fyld potten med pottemuld og sand blanding og foretage en depression i midten for at plante krone. Vand planten en gang om ugen og læg det i sollys. Ananas plante pleje, ikke over vand anlægget eller det vil visne og rådne. Ananas planten vokser meget langsomt, så du skal ikke forvente at se det bærer frugt til omkring 2 til 3 år. Når ananas frugten begynder at vokse, have tålmodighed og lad det modne. Når frugten vokser i størrelse og farven skifter fra en kedelig grøn til gul, skære ananas frugt i klasen med en skarp kniv.
Læs mere på:; Hvordan at vokse Pineapple Planter i hjemmet; Sådan at tage sig af en ananas Plant; Dyrkning Pineapple Planter, Så det var alt om dyrkning en ananas plante i en container. Når du vokser ananas på denne måde, er det vigtigt at huske, at frugten ikke vil vokse til størrelse som normalt findes i en butik. Du bør også bruge en god gødning hver 3 til 4 måneder for at få de mest sunde ananas planter. Sørg for at du giver tilstrækkelig afløb til plante, som ananas ikke trives i våde forhold. Nu hvor du ved, hvordan man dyrker ananas planter, få klar til at plante dem og nyde velsmagende frugten af ??dit arbejde.

Flirte Citater
Kone Gave Idéer
Home Fødselsdagsfest Idéer
Random Citater og ordsprog
Sjove ting at sige
Naturlig Skæl Shampoo
Pool Liner Reparation
Crazy Tattoo Idéer
Taurus og Skytten Kompatibilitet
Meningsfuld Citater
Badeværelse Etiquette