Anthurium Care

The Anthurium er en slægt af 600 til 800 arter og findes i en neo-tropiske områder. Dette anlæg er også nævnt af navne som ‘Boy Flower’, ‘Tail Flower «og» Flamingo Flower’. De fleste Anthurium arter er fundet i våd tropiske områder. Anthurium pleje disse tropiske planter er en nem proces. De lande, hvor de fleste Anthurium arter er fundet, bl.a. Colombia, Panama, Brasilien, Ecuador og Guana Shield. Lad i detaljer forstå, hvordan man passer Anthurium. Denne blomstrende plante kan rejses uden megen problemer, hvis følgende trin gennemføres.
Anthurium Care
The Anthurium producerer blomster året rundt, og deres rette pleje vil føre til godt udbytte af farverige blomster. Den mørke grønne og hjerte-formede blade af anthuriums også har en æstetisk appel. The Anthurium pleje vejledningen nedenfor, vil hjælpe med voksende sunde planter. Temperatur krav anthuriums for dag og nat er 78 – 90 ° F og 70 – 75 ° F hhv.
Kultur for vækst, Jorden skal vælges til dyrkning anthuriums skal være godt drænet og grove. Kulturen medier for Anthurium bør indeholde sphagnum, perlite og fyr gø ratio på 1:1:1. Anthurium planter dog kræve en grov potning medium, bør unge træer dyrkes i jord, der holder vand nok.
Plantning, Roots of træer skal placeres fast i jorden. Efter plantning en ungt træ, bør det vandes tilstrækkeligt. Puljen, der anvendes, bør have drænhuller. Der er ingen grund til at have potter med dybde på mere end 6 inches. Da den Anthurium behov stærkt lys, skal det placeres 5 til 6 meter fra vinduet. Dog bør planterne aldrig placeres i direkte sollys. Det resulterer i skadelige virkninger på blomstring, kan udfolde kan bremse eller endog standse helt.
Vanding; Det anbefales at vande planten, efter at jorden er blevet lidt tørret. Vanding dem en gang om ugen ville ikke give problemer, hvis jorden holder nok vand. En ting, der bør glemmes, er at opretholde optimale vandindhold af jord. Anthurium planter findes i tropiske områder, og derfor ønskede niveauer af luftfugtighed bør bevares for deres rette vækst. Bladene af Anthurium bør duggede ofte at opnå denne effekt.
Gødningsstoffer, den gødning, der skal bruges til at fremme sund vækst i anthuriums bør være dem med højt indhold af fosforsyre. Det anbefales at bruge vandbaseret gødning. Pakker af sådanne gødninger har alle de instruktioner, som kræves for at forberede de nødvendige fortyndinger.
Ompotning, Praksis med ompotning er nyttig i at holde anthuriums sund. Det anbefales at repot disse anlæg hvert år. Før der udføres ompotning af anthuriums, bør man kontrollere, om de har sunde rødder. Dividere anlægget i to og derefter placere dem i separate beholdere afslutter processen for ompotning.
Skadedyr og sygdomme; fælles skadedyr, der påvirker væksten af ??Anthurium er bladlus, melede bugs, skalaer og trips. Insekter som trips og melede bugs kan findes på spæde blade. Anvendelse af passende pesticider i tide skal kontrollere skadedyr nemt.
Anthurium Care Tips
Følgende tips ville komme i handy til dyrkning sunde anthuriums. ; Det er nødvendigt at beskytte Anthurium planter fra temperatursvingninger. , Visne blade og brun blomster skal fjernes i tide. Det forhindrer enhver form for sygdom i at påvirke anlægget. , Den anthuriums bør have lov til at tørre ud kun lidt, før den næste vanding. Overdreven tørring kan forårsage skade på roden tips. ; Sommetider over-gødskes anthuriums fører til gulfarvning af bladene. Man kan løse dette problem ved at vande (drenching jorden) anlægget med lunkent vand. Det hjælper i dræning af overskydende beløb af næringsstoffer, der forekommer i jorden. Anlægget skal igen vandes efter en halv time. ; Læs mere på:; stueplanter, Indendørs Tropehuset planter, proces Anthurium pleje er nemt og enkelt at forstå af oplysningerne præsenteret ovenfor. Man bør følge trinene hyret i artiklen til at dyrke sunde Anthurium planter.

Rehearsal Dinner Invitationer
Plastic Bag Holder
Termoruder Omkostninger
Øjenbryn Blyant Tips
Røgdetektor bip
Taurus egenskaber
Kedsomhed Citater
Bil Dent Fjernelse
Wheel Justering Omkostninger
Afslappende farver
Killing Lopper i Carpet