Anti reflekterende belægning

Disse dage briller kommer med forskellige former for coating, samt behandlinger. Disse belægninger og behandlinger, ikke kun hjælpe med at forbedre udseende briller, men forbedrer ydeevne briller også. Nogle af de almindeligt anvendte belægninger er anti reflekterende belægning, ridsefri overflade og anti tåge belægning. Ud af disse, er anti reflekterende belægning briller især gavnligt, da de løser de mest almindelige problem, som både solbriller og briller har, og det er tilbage blænding. Tilbage blænding er lys, der rammer på bagsiden af ??linserne, hoppe ind i øjnene. Antireflektive coatings hjælper med at bringe ned disse refleksioner fra linserne. Lad os forstå lidt mere om anti reflekterende coating linser, ved at se på deres arbejde og bruger. Læs mere om læsebriller.
Anti reflekterende belægning: Arbejde
Antireflektive coatings har mange lag af metaloxider, der anvendes, både ryggen og foran linsen. På en måde er de meget lig den belægninger udføres på kameralinser samt mikroskoper. Da der er flere lag af coating, antireflektive belægning briller giver en antydning af lilla grøn farve. Disse forskellige lag i antireflektive coating hjælp til at blokere det reflekterede lys. Fordelen ved dette er, at der vil blive reduceret blænding og meget få refleksioner og lys. Det er grunden til antireflektive belægning briller anses for at være den sikreste, når en person er iført dem, mens du kører om natten. Læs mere om anti-refleksive belægning.
Anti reflekterende belægning: Fordele
Antireflektive belægning er nyttig for alle, der bærer briller, da det forbedrer vision om natten og også fordi det er meget behageligt, hvis nogen går dem, mens de arbejder i mange timer på computeren.
En anden fordel ved antireflektive belægning er, at det minimerer interne såvel som eksterne refleksioner, hvorved en bedre kosmetisk udseende. Normalt interne overvejelser gør linserne ud meget tykkere end de faktisk er. Og eksterne refleksioner kan undertiden gøre persons øjne ikke synlig for andre. Naar anti reflekterende belægninger er givet til solbriller, få disse ulemper af interne og eksterne refleksioner, elimineret. Linserne vises tyndere, og øjnene er mere synlige for andre, hvilket gør øjenkontakt med andre lettere. Læs mere om vision korrektion.
Hvis nogen har valgt den høje indekset linser, som er tynde og lette, så få en antireflektive belægning på disse fornuftig, så overvejelser der kan reduceres til en stor udstrækning.
Anti-reflekterende coating, bør anvendes på bagsiden af ??linser i solbriller. Når de anvendes til solbriller, antireflektive coating hjælper med at komme af med refleksioner fra sollys, fra linserne, ind i personens øjne, når solen står bag personen. Læs mere på øjet pleje.
Disse dage antireflektive coatings kommer med en hydrofobe lag, som hjælper med at forhindre dannelsen af ??vand pletter, hvilket gør det lettere for brugeren at rengøre linserne. Nogle andre anti reflekterende belægninger kommer med en olieholdig lag, som gør det let at slippe af snavs fra overfladen af ??linsen.
Hvis man betragter antireflektive belægning omkostninger, de er langt mindre i forhold til dens fordele og anvendelser. Opretholdelse anti reflekterende belægning briller er ganske nemt for, med forskellige anti reflekterende coating spray til rådighed på markedet for rengøring, let, derhjemme selv. Hvis du har en anti reflekterende belægning på dine briller, der har slidt, der er AR strippere findes også for anti reflekterende belægning fjernelse derhjemme. Men det er bedre, at denne indviklede og komplekse proces sker ved ett optiker. Så hvad venter du på? Find en optiker og få en anti-reflekterende coating udføres på dine briller, for en bedre vision og en forbedret udseende.

Hår frosting
Bamboo House Plant
Lip Ringe
Gardenia Betydning
Echinacea Plant
Casual Updos
Køkken maling farver
Højdepunkter for Brunettes
Romantisk Sætninger
Knotty Pine paneler
Egyptiske Tattoo Design