Anti tragus Piercing

Ørepiercing er den mest almindelige form for piercing, ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd. Men, øre piercing er ikke længere begrænset til den traditionelle øreflippen piercing, snarere er der flere andre muligheder for folk, når det kommer til øre piercinger. I dag er det blevet en trend at gennembore de øvrige dele af ører bortset fra øreflipper, der omfatter helix, tragus, tårn, konkylie, stram, daith osv. Blandt disse øre piercinger, den seneste er anti tragus piercing, som er gjort præcis modsatte det færdige tragus piercing. Den anti tragus er lige over øreflippen, en klap af brusk i nærheden af ??øregangen. Men denne type piercing er meget sjældne, fordi de fleste mennesker har meget små anti tragus skyldes som de tror, ??de ikke kan få det gennemboret. Ikke desto mindre er ikke sandt, det er snarere rent faktisk er muligt at få denne piercing indsats, selv if ens anti tragus meget lille ved hjælp af mikro-smykker. Så hvis du finder den anti tragus piercing at være interessant, du burde vide mere om sin procedure og efter pleje. Vide mere om typer øre piercinger.
Anti tragus Piercing Information
Den anti tragus piercing hører under kategorien af ??brusk piercing. Derfor bør dette piercing gøres med en nål og aldrig med øret pistol. Dette skyldes, at huden på brusken er meget tyk og øre pistol kan ikke punkteres det tykke område, som det er lavet specielt til øreflip piercing. Således, hvis din piercer anbefaler gennembore dit anti tragus med en øre pistol, bør du ikke acceptere det, fordi brusken piercing med pistolen, kan give anledning til infektion. Med denne note, lad os tage et kig på nogle flere oplysninger om den anti tragus piercing.
Anti tragus Piercing – Procedure; Den anti tragus piercing er færdig med en lige eller buet nål. Når du går til piercing studiet for at få dit anti tragus piercet, bliver du nødt til at underskrive nogle dokumenter, som de piercer. Når dette er gjort, vil du blive taget til området studiet hvor selve piercing er gjort, og vil blive bedt om at ligge ned i en behagelig stol svarende til den, som findes på lægens klinik. Herefter vil piercer rense din øre med en spritserviet og mærke det sted, hvor piercingen vil blive gjort. Derefter vil han bede dig om at kontrollere det markerede område, og hvis du er fint med det, ville han fortsætte med proceduren. Når piercer tæller tre, skal du holde din ånde, og han vil punktere dit anti tragus med nålen. Den anti tragus piercing smerte siges at være ganske alvorligt som huden på dette område er meget tyk. Efter kanylen er taget ud af det punkterede området, piercer ville indsætte en smykker ind i det og rent, at området igen. Mere om at få din huller i ørene.
De smykker benyttes til anti tragus piercing er sædvanligvis ett fangenskab perle ring, selvom det er fint at bruge ett barbell Også løbet helingsperioden. Imidlertid er det konstateret, at anti tragus piercing med det bundne perle ringen forventes at helbrede hurtigere end barbell. Når den piercing er helet helt, det er fint til at ændre det og eksperimentere med forskellige former for smykker. Én ting, der tiltrækker folk til den anti tragus piercing er dens omkostninger. Selvom anti tragus piercing omkostninger varierer fra sted til sted på en gennemsnitlig det er ganske billigere end de andre typer af piercinger. Så inden du får dit anti tragus piercing, forskning på forskellige studios og beslutter sig for en efter en sammenligning af priserne. Læs mere om tragus piercing smykker og brusk øreringe.
Anti tragus Piercing – Healing og efterbehandling; helingsprocessen af ??anti tragus piercing tager 8-16 uger, men nogle gange kan det endda tage et år for piercing at hele fuldstændigt. I denne periode, er det vigtigt at tage størst muligt sørge for den piercing. Ene er sandsynligvis opleve blødning, smerte og crustiness løbet de første par dage efter piercing. Dette ville imidlertid ikke opholde sig i lang tid, og hvis den gør, er det vigtigt at konsultere lægen eller din piercer omgående. Ligesom alle andre piercinger, tragus anti piercing bør rengøres med havet løsningen, mindst to hver dag. Man må også rense piercing-området med antibakteriel sæbe, da det bidrager til forebyggelse anti tragus piercing infektion. Mere om ørepiercing pleje.
Du kan lide at læse mere på:; Har Ear Brusk Piercinger Hurt; Ear Piercing Efterbehandling; Brusk Piercing Infektioner, og jeg håber, at denne information om anti tragus piercing er nyttigt for dig. Når du har fået din piercing gjort, er det yderst vigtigt at følge den anti tragus piercing efterbehandling givet af piercer meget omhyggeligt, hvis du vil nyde denne sjældne, men enestående piercing i lang tid.

Tiger Lily Flower
Klor Fjernelse Shampoo
Guldfisk Plant
Hydrangea Bryllup centerpieces
Køjeseng Planer
Jasmin Essential Oil
Eiffel Tower centerpieces
Bedste Break Up sange
Naturlig Lip Gloss opskrift
Workout Music
Største Visdom Citater