Antiperspirant Vs Deodorant

Har du sveder meget? Overaktiv sved kirtler kan forårsage en stor del af forlegenhed. Alle dine drømme om at se præsentabel og skabe et godt indtryk, vil blive knust af svedig armhule og dårlig lugt. Jeg er sikker på at du skal enten bruge en antiperspirant eller en deodorant. For dem, der har en stærk krop lugt, kom disse personlige hygiejne produkter til undsætning. Markedet er oversvømmet med disse produkter, og du har et stort udvalg at vælge imellem. Men før du foretager et valg, ville det være tilrådeligt at oplyse dig om forskellen mellem antiperspirant og deodorant. Antiperspirant vs deodorant? Hvilken en foretrækker du? De fleste mennesker tror, ??at en antiperspirant eller deodorant betyder det samme. Hvis du også syntes det, er det tid til at få et klarere billede. Hvis du svede voldsomt, du måske allerede bruger en af ??de to produkter for at slippe af de dårlige lugt. Læs mere på sveden problemer.
Årsag til sved og dårlig lugt
Først og fremmest, lad os diskutere lidt om sved kirtler. Der er to typer af svedkirtler. Når vi kommer i puberteten, bliver disse kirtler fuldt udviklede. Eccrine kirtler udskiller vand og salt og hjælpe i køle-og regulering af kropstemperatur. De apokrine kirtler er dem, der forårsager frygtelige kropslugt. Sammen med sved, er fedt og proteiner udskilles på overfladen i vores hud. Som sved indsamler, den varme og fugtige overflade bliver spille begrundelsen for bakterier, og at årsagerne dårlig duft. Hvis du sveder voldsomt, bliver du nødt til at prøve forskellige muligheder for at slippe af med de dårlige lugt. Når du bruger en antiperspirant, porerne er blokeret, og det forhindrer udslip af sved. På den anden side, når du bruger en deodorant, selvom du fortsætter med at svede er det dårlige lugt tackles af antiseptisk sag mod bakterier. Læs mere om årsager til overdreven sveden.
Antiperspirant Vs Deodorant
Den største forskel mellem en antiperspirant og deodorant ligger i det faktum, at de har en anden mekanisme eller kemisk proces for at imødegå problemet med sved. The antiperspiranter bruge kemikalier eller stærke astringerende at tilstoppe eller blokere porerne. Derfor, når porerne er blokeret, vil der ikke være nogen sved. Mest en antiperspirant, indeholder kemikalier såsom aluminium eller zirkonium at blokere porerne. Du kan spørge, hvordan disse kemikalier funktion? Det aktive indholdsstof aluminiumchlorid danner en gel som stik, som træsko porerne og holder dig sved gratis.
Deodoranten, på den anden side ikke forhindre dig i at sveder, men forhindrer bakterier fra lever højt på dele af kroppen, hvor du sveder. En kemisk kaldet triclosan gør underarm huden for sure og forhindrer din armhule bliver et hjem til de bakterier, dermed reducere chancerne for dårlig lugt. Læs mere på underarm sved.
Nu, at du er klar over, hvordan antiperspiranter og deodoranter arbejde, kan du spekulerer på, hvilken en er mere passende for dig. Hvis du sveder meget, kan du bruge en antiperspirant at forhindre sveden. At være sved gratis kan gøre du føler dig bedre tilpas. For dem der ikke ønsker at blande sig i den naturlige proces med sveden af ??tilstopning porerne, ville bruge en deodorant være en bedre løsning. Den igangværende debat om antiperspirant vs deodorant vil stadig fortsætte og undersøgelser kan udføres, selv i fremtiden for at bestemme de sundhedsmæssige risici forbundet med anvendelsen af ??disse produkter til personlig hygiejne. Nogle undersøgelser angiver forbindelsen mellem regelmæssig brug af disse produkter til visse lidelser. Forskning har vist, at aluminium stoffer, der anvendes i antiperspiranter kan få ligestillet i blodet og forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer. Forskere forsøger at etablere en forbindelse mellem anvendelsen af ??antiperspiranter og Alzheimers sygdom. I tilfælde af deodoranter skal du udvise forsigtighed og kontrollere, om deodorant indeholder nogen parabener. Deodoranter indeholder parabener kan påvirke østrogen niveauer. Nogle undersøgelser tyder på, at regelmæssig brug af deodoranter kan føre til brystkræft. Kontrollér på etiketten, før du køber nogen af ??disse produkter. I tilfælde du ikke alt opsat på bruge dem, kunne du endda afprøve de naturlige alternativer til imødegå problemet af dårlige lugt. Så, hvad er resultatet af diskussionen om antiperspirant vs deodorant? Nå, kunne du vælge en antiperspirant, hvis du sveder voldsomt, og i tilfælde af at du ikke gør det, kan du bruge en deodorant til at tackle problemet med dårlig lugt. I tilfælde af din hud er meget følsom, og du oplever bivirkninger, kan du skifte til naturlige deodoranter. Læs mere på hvordan man forebygger svedtendens.
Håber du fandt denne oplysninger nyttige. Efter at drøfte spørgsmålet om antiperspirant vs deodorant, konkluderer vi, at om du bruger en antiperspirant eller en deodorant, skal du være forsigtig samtidig med at købe disse produkter. Hvis du ikke sved for meget, kan du undgå at bruge dem ofte.

Hispanic Sidste Navne
Udvendigt Home Farver
Dating Regler for piger
Anti reflekterende belægning
Uønskede Facial Hair i Kvinder
Entertainment Center Planer
Sleepover Party Idéer
Fotografering Citater og ordsprog
Bil Heater blæser kold luft
Monokel Lens Udskiftning
Rehearsal Dinner Kjoler