Anvende falske øjenvipper

Hver kvinder elsker at have smukke øjne, skitseret af lange og tykke øjenvipper. Men ikke mange af os er begavet med lange øjenvipper. Og for at opnå en fyldigere lash linje, falske øjenvipper kommer til undsætning i mange skønhed bevidst kvinder. Let at anvende, overkommelige priser og ingen væsentlige risici, de er en velsignelse for dem, der har tyndt vokset piskeslag. Hvis du er blandt dem, der ønsker at flagre den perfekte vipper, lære det trick med at anvende falsk øjenvipper. Vide mere om øjenvipperne falde ud.
Sådan ansøger Falske Øjenvipper?
Uanset om du ringer til dem falske øjenvipper eller falske øjenvipper, de er en og samme. Du kan vælge farve der passer til din naturlige vipper. Den øgede efterspørgsel efter falske øjenvipper, gå flere makeup forsyningsvirksomheder frem og frigivelse forskellige stilarter af forfalskninger vipper. Derfor har du mulighed for at vælge fra en bred vifte af produkter, der passer til din personlighed samt budget. Her er nogle nyttige anvisninger på, hvordan at anvende falsk øjenvipper på egen hånd:
Størrelse Fake Lashes, Falske øjenvipper er designet til alle, herunder dem med større øjne og mindre øjne. Derfor kan de ikke passe din øjne nøjagtigt. Så det første skridt i anvendelsen af ??falske øjenvipper er check størrelse og trim enderne, hvis de er bredere end jeres. Og for at gøre dem ser virkelig, kan du tynde ud enkelte lash. Oprethold længere piskeslag for de yderste hjørner af øjet.
Beslut hvad du vil, Stikning en tyk sæt af falske øjenvipper ikke passe alle. For nogle ser de så indlysende og falsk. Din vigtigste mål er at gøre dem vist naturlige. Derfor, hvis du er blandt dem, der har udtynding øjenvipper, overveje at anvende falske øjenvipper med lidt klumper. Med en sådan trick, kan selv dine venner ikke gør opmærksom på, at du har slidt falske øjenvipper.
Forbered Stikning; Dette er et vigtigt skridt i anvendelsen af ??falske øjenvipper. Tag øjenvippe lim fra kit og presse en lille mængde lim i hånden (helst på sletten bagsiden af ??din hånd). Gently køre falske øjenvipper over lim, så bunden af ??vipper er foret med tynd lim lag. Blow vipperne fra Ende til anden for at tillade hurtig tørring. Aldrig hengiver sig direkte anvendelse af lim over dine øjenlåg, det er farligt.
Anvende øjenvipper Det sidste trin i anvendelsen af ??falske øjenvipper er stikker vipperne tæt på det oprindelige lash linje. Du kan gå videre dette trin æter med en pincet eller fingre. Forsigtigt, afhente vipper beklædt med lime og position tæt forbundne med dine lash linje. Derefter med fingrene, skal du trykke på den falske øjenvipper og køre på langs af vipperne. Forudsat at dine øjne er rene og fri for enhver øjenmakeup, vil de falske øjenvipper stick ordentligt.
Prikken over i’et, Hvis det er nødvendigt, justeres vipper med en pincet til at passe korrekt. For de bedste resultater, hold og tryk indtil øjenvipper limen tørrer helt. Når du er færdig anvender falske øjenvipper, sætte eyeliner eller mascara, mens du trykker på vipperne med fingrene. Dette vil skjule limen (hvis synlig), og give et rent look. Du kan også bruge en øjenvippe curler at vinke dem opad. Vide mere om hvordan man kan sætte på falske øjenvipper.
Hvis du følger ovenstående gælder falske øjenvipper tips, kan ingen markering af, at dine vipper ikke er reelle. , Som de ser naturlige, vil dine øjne vises større og yndig, perfekt til en særlig aften. Glem ikke at fjerne falske øjenvipper, inden du sover. Kan du bruge øjenvipper remover eller varm komprimere til at løsne lim og fjerne dem.

Snefnug Dekorationer
Udvendigt Home Farver
Carnival Party Games
Swinging Door Hængsler
Patio Vindue Behandlinger
Dating & Forhold
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Home Bar Idéer
Mouse Trap at Work
Pulver Mineral makeup
Buttercup Flower