April Fool’s Pranks

Oprindelsen af ??april Fool’s Day tradition kendes ikke. Nogle mennesker dog, mener, at den persiske tradition for Sizdah Bedar kan have ført til dens begyndelse. The Sizdar Bedar festival, der faldt sammen med Aprilsnarsdag i år 2008 fejrede at understrege betydningen af ??glæde og solidaritet. Latter og glæde siges at fjerne onde tanker fra vore sind; festivalen fejres med denne tro, som danner grundlag for April Fools drengestreger.
Bedste April Fools Day Pranks; i april fjolser drengestreger og jokes give os en mulighed for at få nogle sjove og få mest muligt for denne lange tradition af 1. april. Her følger nogle April Fools prank ideer til voksne, og denne artikel viser også drengestreger, som kan spilles af børn. The drengestreger kan spilles på skolen, kontor og hjem. Skal man imidlertid ikke, så prøv enhver form for grusom April Fools drengestreger.
April Fools Office Pranks, de drengestreger spillede i hjemsted bør ikke genere kolleger til fæstet. Bør man også være forsigtig med ikke at såre nogen fysisk. Her er en del af de øverste April Fools drengestreger til kontor.
Usynligt blæk: Det er en af ??de harmløse drengestreger skal spilles på kolleger i kontoret. Man kan dække tips off alle de blyanter og kuglepenne med neglelak har en klar farve. Er det ikke muligt nemt at finde ud af at der er klare neglelak på tips af denne objekt. Neglelakken Remover kan bruges for at fjerne polere senere.
Strung Up: For at spille dette prank, bør en streng vedlægges tilbage skuffen af ??ofrets skrivebord. Strengen derefter skal tages along wiren og fastgøres til en container hung lige over personens stol. Beholderen skal holde konfetti i det, og når den person, trækker hans skuffe, skal beholderen opadvendte på hans hoved.
Modtager og Lim: I denne trick er lim bruges til at holde modtageren til telefonen. Når person forsøger at samle op receiveren, er hele telefonen løftes. Det er en af ??de øverste April Fools drengestreger til kontor.
No Comprende: Dette prank spilles på en kollega i embedet. Skal man låne sin (kollega) cellphone til engang og ændre telefonens indstillinger til et fremmed sprog. Det kan være morsomt at se ham kæmpe med de instruktioner, der præsenteres i fremmedsprog. Nå, kan dette trick også anvendes som April Fools drengestreger for venner. Læs mere på:; Office Cubicle Pranks; Kontor Pranks: practical jokes på arbejdspladsen; April Fools Pranks for skolens Her er nogle af de drengestreger til at trække på venner i skolen.
Principal’s Call: Det er en af ??de bedste April Fools dagskole drengestreger som næsten altid virker. En opfordring fra den hovedforpligtede er det én ting, som alle frygt. Det ville være fantastisk at se en studiekammerat at gå til den hovedforpligtedes kontor kun at være vidne til en forvirret udtryk for hans / hendes (agenturgiveren) ansigt.
Switching Skuffer: Den handling at skifte skuffer i katederet kan morsom og sjov. Det bliver svært at finde de rigtige skuffer og læreren kan blive rigtig frustreret.
Tastatur Switching: Denne aprilsnar prank kan spilles på andre studerende i et computerrum. Man kan skifte holdninger tastaturer af 2 tilstødende pc’er uden at afbryde dem i denne computer prank. Det kan være sjovt at se folk skrive på tastaturet for at finde ord popping op på den nærliggende skærme. Læs mere på:; Pranks for skolens Praktisk Jokes at spille på venner, April Fools Pranks om forældre, i april fjolser drengestreger for voksne kan sommetider føre til ubehagelige situationer. Dog kan drengestreger spilles på forældre af børn skal tages i god ånd. Så man skal ikke bekymre sig meget, og gå efter disse bedste April Fools dag drengestreger.
Dækker køkkenet Nozzle: Her prank er en elastik monteret rundt om dysen til stede i køkkenvasken. Når din mor eller far prøver at tænde for vandhanen tændt, kan de få dyngvåd i vand. Dette er en af ??de fælles drengestreger spillet på forældre.
Spildt Cup: De prank kan være et meget underholdende ting, fordi man skal vise, at kaffe er spildt på et tastatur. I virkeligheden, imidlertid ett blanding af brun buff maling og hvide lim parate til at skabe ett kaffeagtig substans. Den sidder fast til tastaturet på en måde, der ligner kaffe bliver spildt på overfladen. På at se kaffe-lignende stof i hele tastaturet, er dine forældre bundet til vred, hvilket gør for en af ??de sjove April Fools drengestreger. Læs mere om senior drengestreger.
April Fools Pranks for Kærester; Piger kan afspille disse drengestreger på deres kærester.
Vedtagelsen af ??en Religion: Ved denne prank spillet på kæreste skal pigen siger, at hun er vedtaget en religion, give en underlig (falsk) navn til religion ville gøre spørgsmålet endnu mere interessant. Oven i det, kan hun bede kæresten til at foretage nogle ændringer i sit liv for at følge ritualerne, som foreskrevet i religionen.
Opkald fra ekskæreste: Den prank kan afspilles af din kæreste med hjælp fra en nær ven. Pigen skulle bede en af ??sine venner til at kalde, hun skal tage imod opkaldet, når kæreste er ca. Lade som om hun har modtaget et opkald fra sin eks, bør pigen lejlighedsvis lavere hendes stemme. Dette vil bestemt skabe nogle uro i hovedet på kæresten. Læs mere på:; Prank ideer; Lattervækkende Pranks; God Prank Ideer, de forskellige drengestreger, der er nævnt i artiklen skal spilles kun på de mennesker, der ville tage dem i rette ånd. Disse er nogle af de mest April Fools dag drengestreger, der kan afspilles på folk. Som nævnt tidligere, skal man ikke gå for grusomme drengestreger, der kan skade nogen. Den øverste April Fools drengestreger præsenteret ovenfor, vil give god underholdning for dagen.

Udvendigt Home Farver
Monokel Lens Udskiftning
Brude Brusekabine Gave Idéer
Pensionering part Dekorationer
Keramiske fliser backsplash Designs
Trompet Flower
Feng Shui Stue
Bil Heater blæser kold luft
Sølvfisk Insect
Vindue Behandling Styles
Pygmy Dato Palm Care