Aquarius Tattoo Design

Solen har månen og stjernerne er blevet objekter af fascination for menneskeheden i umindelige tider. Dette er hvor tanken om stjernetegn er kommet i stand. Hvordan vores liv og gerninger er alle præget af himmellegemer har været genstand for forskning i meget lang tid. Samtidig er der ideen om romantik og magnetisme knyttet til den. Derfor er det ikke en underligt, at stjernetegn tatoveringer er blevet populære over hele verden. Vandbæreren, også kendt som vandet luftfartsselskab, er det andet af de dyrekreds tegn og er en lufttegn, sammen med Libra og Gemini. Folk født mellem 21st januar og februar 19 falder ind under denne soltegn. De mest almindelige træk i denne tegnet er logik, løsning, og uafhængighed. Læs videre Aquarius egenskaber.
Vandbærere vides ikke at vælge noget på en impuls. Derfor er det naturligt vil de ikke vælge fra fri Vandbæreren tatovering idéer og designs på en impuls. For dem deres tatovering design er nødt til at være unikt, interessant og gratis til livsstil de følger. Du kan vælge mellem forskellige Vandbæreren tattoo designs at få dig selv tatoveret.
Vandbæreren Zodiac Tattoo Designs
Det vigtigste kendetegn ved Vandbæreren tatovering designs er, at disse mønstre er meget udtryksfulde, kreative, utraditionelle og kommunikative, ligesom mennesker, som tilhører dette tegn. Vandbæreren er en vand bærer, og mange mennesker udnytter dette billede til deres tatovering. Fælles Aquarius tatovering design for mænd omfatter en stærk ung mand breder vand fra en kande over skulderen. En delikat pin-up typen af ??en kvinde bade i havet, og øse vand ind i hendes lange Lokker er en anden af ??de populære Aquarius tatoveringer til kvinder. En fe-lignende væsen stå i en mørk dam, ladling op stjerner fra overvejelserne i vandet er ofte en af ??de Aquarius tatovering design for piger.
Aquarius glyf symbol, der består af to takkede linier, der vises som bølger i vand, er også undertiden bruges som en tatovering idé. Men de fleste Vandbærere ikke bruge dette symbol, og de i stedet vælger at lave bølger mere realistisk. Bølgerne kan gøres ligner den gamle japanske træblok oceaner. Sammen med de horisontale bølger, vand dråber betragtes også som symboler på Aquarius. For at gøre design mere imponerende og unikke, kan en åkande or orkidé blomster også være tatoveret sammen med glyf. Vandmanden tatoveringer med stjerner, og glyf også gøre for en stor tatovering design.
Havfruer er en anden tatovering design, som er en populær Vandbærer tatovering idé. Da de havfruer lever i vand, kan de let gøres for at passe Aquarius tatovering designs. De kan være afbildet som havfruer oppe over eller under symbolet på bølgerne.
Efter havfruen er Vandkrukken et almindeligt brugt tatovering design. Hælde vand kande betragtes som et traditionelt symbol for Aquarius soltegn. Hvis du er kreativ nok, kan du gøre temmelig design med dette værk. Du kan også bruge den til ære jeres mor. Det bliver en portræt tatovering, hvor du afbilde din mor hælde Vandkrukken at repræsentere det liv hun har givet dig.
Hvis du leder for stammefolk Vandbæreren tatoveringer, så kan du kombinere elementerne relevante for denne soltegn når du laver en tatovering. En orkidé blomst, kan drages i stil med tribal tatoveringer og kan farvet i farver som blå og turkis. Den anden mulighed er at vise kun bølgerne, men tegnes som en tribal tatovering design med mørke sort blæk.
Da den Vandbærere har en mystisk side til dem, de foretrækker steder, der give dem et fredeligt miljø. Derfor, blå og grøn er den mest hensigtsmæssige farverne for en Vandbæreren stjernetegn tatovering design. Du kan undersøge Aquarius tatovering designs på internettet, så du er i stand til finde den mest hensigtsmæssige tatovering design som matcher godt med din personlighed.

Hjemmelavet Wax
Ice Dam Fjernelse
Facial Razor Bump
Bedste Jokes nogensinde fortalt
Cactus stueplanter
Banket rhus
Russisk Sage
Fjern rust fra metaloverflader
Kælder Design Idéer
Anti tragus Piercing
Western Party Idéer