Ash Blonde Hair

Aske blonde hårfarve er fair hårfarve type. Denne hårtype har lavt indhold af de mørke pigment eumelanin. Ifølge den deraf synlige nuance, kan håret være en skygge af gul til en hvidlig farve. Ask blondine er en meget populær hårfarve. Hvis du ikke er blondine, så kan du farve dit hår i denne farve eller lowlights denne farve for at skabe en stor variation af hår farve i dit lys blonde hår. Her er mere information om aske blond hår, og hårfarve ideer til aske blonde hår type.
Natursoda blonde hår, og nogle eksempler på berømtheder med aske blonde hår er Brittany Murphy, Ashlee Simpson og Scarlett Johansson. Selv om disse berømtheder holde ud fra lys til mørk nuancer blonde hår farver. Aske blonde hår er en fantastisk måde at tone dit lys blonde hår ned. Hvis du har en naturlig blond hår, så bare ledsage det med en stor frisure. Men hvis du tænker på farve dit hår i aske blond, så sørg for du ledsage dem med god fremhæve og / eller svag belysning hårfarve ideer.
Sådan får du Ash Blonde Hair?, Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af hvilken nuance af aske blond hår med lowlights vil passe dig. Når det besluttes, at farven er hele dit hår aske blond, er det vigtigt, at det passer med din øjenfarve og ansigtsudtryk teint. Blonde hår farve der passer mennesker, der enten har fregnede teint, en bleg Teint med fersken eller gyldne undertoner, rødmossede teint, brun hud tone med lyserøde eller gyldne undertoner. Blonde er en hårfarve valg for folk med gyldne brune øjne, grønne øjne, nøddebrune øjne med brun eller gylden farve pletter eller grønlig-blå øjne.
Hvis du ikke falder ind under nogen af ??disse teint eller øjenfarve kategorier, derefter overveje at få andre hårfarve. Men hvis du virkelig gerne aske blonde hårfarve, så i stedet for farve hele dit hår aske blond, gå til aske blonde striber eller lowlights. Gad vide, hvordan man får blonde hår? Du kan købe en hår farve kit af aske blond hårfarve, og farve dit hår derhjemme. Sørg for at du følger vejledningen skrevet på kassen forsigtigt. Du kan også besøge en skønhedssalon, skal du vælge en god mærke af hårfarve og den rigtige nuance af aske blond hårfarve, og bede en stylist til at farve dit hår.
Højdepunkter & Lowlights for Ash Blonde Hair; Man kan gå til mørke aske blond hårfarve lowlights i løbet af efteråret tid. Sørg for, at dit hår er to eller tre gange lettere end skyggen af ??aske blond lowlights farve, du vælger. Du kan også ledsage din aske blond lowlights hårfarve ideer med nuancer af en mørkere højdepunkt farve som brun, kobber eller en skygge af endnu mørkere blonde. For folk, der tænker på at gå til aske blonde hår, først og fremmest er du nødt til at vælge den rigtige nuance af aske blond hårfarve, og igen sørg for at den passer til din øjenfarve og ansigt teint.
Ash Blonde Frisurer; Der er forskellige haircuts for aske blonde hår, kan du gå med glat hår stilarter eller bølget hår. Du kan gå med lagdelte frisurer i dit glat hår og flip håret udad. Du kan også klippe dit bølget hår i lag. Ledsag din frisure med et par af side feje pandehår eller en stump Cleopatra stil pandehår. Hvis du keder med almindeligt lige eller bølget frisurer, så gå efter urolig frisurer til at skabe en elegant og fed look.
Læs mere om hårfarve trends 2010.
Så uanset om du beslutter dig for aske blonde hår lowlights, højdepunkter eller farve hele dit hår aske blond, skal du vælge den rigtige nuance af aske blond hårfarve. Og parre det med en stor frisure, og nyd dit nye look!

Tilstoppede Bruser Drain
Dobbelt kedel Stedfortræder
Ægtepagt Prøve
Bronzer Makeup
Vejrtrækning Øvelser for Singing
Boss Gaver
Hvornår skal man skifte tændrør
Unikke Polterabend Idéer
Romantisk Sætninger
Små Star Tatoveringer
Dobbeltseng størrelse