Asparges Fern Care

Asparges bregne er en stedsegrøn busk, hjemmehørende i Sydafrika og visse dele af Asien. Det videnskabelige navn for denne plante Asparagus densiflorus. Asparges bregne betragtes som en ukrudtsplante, der hører til liljefamilien. Men det er også en populær pynt stueplante, og især ser fantastisk ud i en hængende kurv. Men, anlægget er ikke et ægte bregne, snarere en slægtning til asparges anlægget. Men dens delikat og flagrende blade ligner bladene fra bregner og dermed det fik navnet asparges bregne. Dyrkning af asparges bregner er ikke meget vanskeligt, hvis gunstige vækstbetingelser er stillet til rådighed. Her er en kort redegørelse for asparges bregne plante, samt asparges bregne pleje.
Asparges Plant Beskrivelse
Asparges bregne er dybest set en staude, der forgrener busk med hårde grønne antenne stilke, hvor du kan finde en række Torner. Bladene er meget følsomme og kan vokse op til en længde på omkring 0,8 til 2 cm og bredde på 0,1 til 0,2 cm. Et interessant faktum om asparges palmer er, at dens blade ikke er sande bladene, men fladskud, der ligner og fungerer som normale blade. These fladskud normalt vises i grupper på fire eller flere.
Den faktiske blade asparges bregner på den anden side, i form af Pigge. Anlægget er også karakteriseret ved en tæt måtte trævlede rødder med løgformet knolde. Asparges bregne producerer små og uanselige, hvide eller rosa blomster i foråret. Blomsterne er klokkeformede og fundet at forekomme i klynger. Anlægget producerer også grønne farvede bær, der bliver røde, når de modnet. Disse bær indeholder et eller flere frø af sort farve, der normalt bruges til formering anlægget.
Asparges Fern Care
Asparges bregne hovedsageligt dyrkes som en stueplante i køligere klimaer, eller som en prydplante i haver og i potter. Planten vokser godt i skarpt lys og behøver kun moderate vandstand. Imidlertid kan anlægget tolerere dårlige lysforhold så godt. Normalt et sted, der modtager lyse, men indirekte sollys er ideel til dyrkning af planten. Hvis du planlægger at vokse asparges bregne som stueplante, så du kan placere den i nærheden af ??et vindue, så den kan få lyst, men filtreret sollys. Find ud af mere om indendørs havearbejde.
For så vidt angår jordtype er berørt, asparges bregner foretrækker fugtige, sandede eller lerjord jordtyper. Jorden skal være rig på næringsstoffer og veldrænet. Derfor er det at foretrække at blande sphagnum og sand med jorden, før plantning asparges bregne. Asparges bregne foretrækker moderat vandstand, som det er blevet nævnt allerede. Så lade jorden tørre lidt, før vande planten. Dog kan under vanding give anledning til visse problemer som, gulfarvning af blade. Derudover kan nålene af anlægget tabe, hvis det ikke får nok vand. Derfor giver det optimale niveau af vand er en vigtig del af asparges bregne pleje.
Asparges bregne foretrækker fugt og så, at holde en luftfugtighed bakke sammen med regelmæssige dug kan vise sig nyttigt for en sund vækst af planten. Engang, planten begynder at vokse hurtigt, kan dens rodklumpen begynder at bule ud eller overcrowd puljen. I en sådan situation, kan du enten vælge at overføre anlægget til en større potte eller en container, eller dele rodklumpen i to dele og udbrede en ny fabrik.
Asparges bregne skal også gødning til tider, afhængig af hvor hurtigt det vokser. Det bedste tidspunkt for befrugtning er foråret eller tidligt falde periode, men hurtigt voksende planter kan befrugtes gang i en måned med et vandopløseligt gødning. Men hvis vækstraten er beskeden, så befrugtende gang i suppleant måneder vil være tilstrækkeligt. Pest Problemet er ikke ret ofte i tilfælde af denne stueplante. Sjældent kan melede bugs og spindemider angribe planten, som du kan tage ved hjælp af en professionel. Læs mere om container havearbejde.
Med korrekt asparges bregner pleje, kan denne plante med sin Lacy og delikate blade, og busket udseende være et glimrende supplement til dit hus. Men hvis du har kæledyr, så er du måske nødt til at være en smule forsigtige. Dette anlæg kan være giftige for katte og hunde og bær kan forårsage mave-problemer som, mavesmerter, opkastning og diarré, hvis de sluges. Selv hudkontakt med plantedele kan forårsage allergiske reaktioner og dermatitis. Så kæledyrsejere nødt til at træffe passende forholdsregler for at holde deres dyr væk fra denne stueplante.

Hår Termisk Renovering
Valg af maling farver
Gavekort Skabelon
Tøj pletfjerning
Formel Dress Kode
Online Dating Etikette
Bronzer Makeup Tips
Sølvfisk Insect
Påske Kranse
Skab Døre til soveværelser
Italiensk Tattoo Design