Attic Idéer

Loftsrum er en ofte overset areal, udnyttet almindeligvis til opbevaring. Dette er det sted, hvor du dumpe den gamle møbler, ubrugelig apparater og brudt elementer i dit hus. Nå, kan det være helt spare en masse plads i din stue, soveværelse og køkken område, right? Men har du spekulerer i har et ekstra værelse i dit hus, der kan hjælpe dig få mere organiseret lagerområde, hvilende mellemrum eller endda en have et særligt område for spil, musik, underholdning eller afslapning. Hold læsning for at få nogle fantastisk loftsrum ideer.
Attic Remodeling Idéer
Trapper, uanset hvilken måde du når loftet i det øjeblik, overveje at have en bedre og behagelig måde at klatre op. Hvis du mangler gulvplads, en af ??loftet ideer er at have foldbar trapper, der vil folde sidelæns. En anden idé er at installere sammenklappelige trapper, med folde op i loftet. Hvis du planlægger at få et stort soveværelse eller et spil værelse, det er bedst at have faste trapper af god kvalitet installeret for at nå komfortabelt op til loftet. Lær om kvisten stige installation.
Vinduer, Det første du skal overveje, mens du planlægger at konvertere loftet til en brugbar plads er ventilation. Under perfekte udluftning kan også tilføje op til loftet indretning. Der er nogle fantastiske måder at tilføje vinduer til dette område. To ting du skal overveje, er naturligt lys og luft. Som tagetagen er på et højere niveau, har du den fordel, at få disse elementer nemt, hvis du træffe de rigtige foranstaltninger for at bringe dem ind kviste ofte har skrå tage at gøre det vanskeligt at planlægge sideruder. Hvis taget er møde på gulvet eller lige over det, overveje at få det fornemme kviste, der er forlænget vinduer. Hvis tag ender fire eller fem meter over gulvet, kan du få små ruder i denne mur. Et af det mest fantastiske loftsrum ideer er at få ovenlys. Disse vil lyse op i rummet og giver en slående touch til dette kedelige område. Placer din seng under dette og give en overdådig føler, at loftet.
Oplagring Bruger loftet område for opbevaring er noget, du ikke kan gå glip af. Men disse ujævne vægge og hjørner er vanskelige at arbejde på. Du kan have lukket kabinetter til brug for disse rum. en af ??loftet opbevaring ideer er at få vandret hylder og døre for at dække dem, glemme alt om bagsiden af ??disse kabinetter, da der allerede er en mur bag dem. Denne måde kan du også spare nogle penge sammen, og det bliver nemmere at arbejde på ujævne overflader. Sørg for, at opbevaringen ikke for bred. Loftsrum har ikke meget højde og så skabene kan undertiden efterlade mindre plads plads nedenfor, for nogen at stå der. I dette tilfælde sted nogle lave afføring eller stole der er en af ??de smarte loftet ideer! Kan du også planlægger at have en lav undersøgelse bord her med nogle skuffer til ekstra opbevaringsplads.
Attic rhus
Når du har arbejdet på det grundlæggende, er det tid pynte den vidunderlige loftsrum. For det første overveje at få persienner for vinduerne. For ovenlys kan du have mange muligheder for nuancer, der kan lukkes for at blokere for lys og åbnet for at få det perfekte nat visning eller naturligt lys. Dernæst installere indvendige belysning samt at belyse det pænt. Brug dekorative lamper og lysekrone belysning til dette. Placering høje og smalle skulpturer er en stor idé at tilføje højden til området. Paining væggene i hvid, off-white eller beige for at skabe en rummelig ser er store loftsrum ideer. Her er nogle loft udsmykning idéer.
Har en behagelig seng, hvis du konverterer loftet i et soveværelse ikke behøver nævne. De tidligere omtalte opbevaring kan bruges til lagre de nødvendige elementer. Hvis du konverterer dette rum til et sted for underholdning, overveje at få den nødvendige ting her som musikinstrumenter til musik værelset eller spil og nødvendige møbler til spillerummet. Gøre det til en afslappende område er en genial idé. Har en dejlig hvilestol, stearinlys og parfumeflasker placeret her. Også at have et stort badekar badekar eller en mini-pool med højre dræn, der er installeret her er blandt de ultimative loftet ideer. Nå, dette i alt væsentligt skal ske ved en ry professionelle. Har den nødvendige håndklæder, toiletartikler, badesalt, parfume og æteriske olier i nærheden af ??badekar eller poolen behøver ingen omtale. Lad mig fortælle dig, at loftsrum kan arbejde som det bedste rekreative områder på grund af deres hyggelige atmosfære. Du kan tilføje op bruser og håndvask så godt.
Det var nogle loftet ideer. Annoncen op dine ideer og udforske de forskellige hjem forbedring elementer, der kan passe i godt at omdanne dette område til et luksuriøst værelse.

Bedste Jeans til kurvede kvinder
Klor Fjernelse Shampoo
Eco Friendly Gaver
Bryst Tattoo Design
Sumac Tree
Easter Gave Idéer
Opvaskemaskine Installation
VVS Spørgsmål
Ægtepagt Prøve
Fjern rust fra metaloverflader
Ananas Plant