Attic Ladder Installation

Mange huse stadig give ekstra oplagring mellemrum på loftet. Det er en fantastisk måde at spare lidt plads i selve huset, og måske det er derfor, menneskeskabte den geniale opfindelse til opførelse forsvinde loftet stiger. Nej, jeg taler ikke om stiger, som du kan bruge, og når det er afsluttet, vil det forsvinde af sig selv. Jeg taler om indbygget loft stige, end der kan trækkes ned fra bunden af ??dit loft, når det bliver nødvendigt. Tag en kig på hvor nemt dette hjem forbedring projekt af kvisten stigen installationen er. Læs mere på hjemmebane forbedringer.
Sådan installerer du en attisk Ladder
Nødvendige materialer; Akku skruemaskine, Bor, Finish sømpistol og slange, Pin sømpistol, Compressor, 3 ½ tomme skruer; 22 ½ tommers 2 x 4 blokke, mængde 2, 2 stiger, elektriske gering box set, Foringsrør, Målebånd, Hammer ; Trin # 1: Hvis du vil installere loftsrum stige, skal du købe ad stigen første. , Som det kommer i flere forskellige størrelser findes i din lokale isenkræmmere, skal du rette målinger for at købe den rigtige størrelse. Nu er dette vil afhænge af hvor højt dit loft er, og hvis du har bindes eller hånd skåret tag så godt. Du kan også få en professionel hardware personale tage et kig på denne før købet. Det er faktisk en god idé hvis du tog hans / hendes hjælp for kvisten ladder installation.
Trin # 2: Når du har produktet hjemme, så tag den ud af æsken og placer det hele på gulvet. Hold chassisramme nede og låget op. Du bliver nødt til at skære kabinettet, når stigen selv er placeret på gulvet. Tag den elektriske bispehue box set og præ-cut kabinettet, der vil passe stigen oprejst. Selv om det ikke på tide at installere det endnu. Placer huset til side, da det vil blive brugt, når stigen går i sit hul.
Trin # 3: For åbningen i loftet for loftet stige installation, skal du læse instruktionerne, der fulgte med produktet. Som beklædning skal blive en integreret del af den samlede struktur, skal du sørge for, at godkendelser, og rammen er accepteret af det produkt, du har købt.
Trin # 4: Der er mange fabrikanter der gør du installerer loftsrum stigen uden åbningen i enheden. Dette vil dog betyde, at du skal op i loftet for at skræve binde snore. Da der ikke kunne være nok lys op på loftet for at få jobbet gjort rigtigt, installere Stigen ved hjælp af modsatte metode. Hvilket betyder, bør du have en erfaren entreprenoer udføre opgaven.
Trin # 5: Dette trin vil bestemt beder om nogens hjælp. Må ikke forsøge at gøre denne del alene, ellers kan du skade dig selv alvorligt. Som et felt trick, der anvendes af professionelle, får jobbet en smule hård. Du vil tage låget af stigen som står over mod gulvet, mens du (første person) vil hæve rammen op og låget. Nu løfter stigen rammen mod stigen sluserne i det åbne afsnit, mens den anden person vil lave to bore huller på alle sider. Dette vil være lige over armen forsamling. Brug en korrekt træskruer, mens du trykker dem i oprejst side, indtil det kommer ud på bagsiden.
Trin # 6: Følg trin 5 på begge sider, og derefter, virkelig langsomt slip på opretstående stigen. Nu kan du se, at lejderen rent faktisk opholder sig på det åbne afsnit, som vil hjælpe du er færdig med loftet stige installationen. Resten af ??uslebne åbne sektionen får brug alle træskruer og pistol klar til boring huller i hver steder.
Trin # 7: Tag kompressoren og skruen pistol at afslutte placere alle skruerne i åbne sektionen. Da de to trappestige er på plads, der vil løfte stigen på plads, bliver du nødt til søm hvile fanerne i. Bor store huller, som vil hjælpe fanen spin op og nedad. Skru alt i stilling og udføre en test for at tjekke om fanen spins. Nu vil du se om stigen faktisk passer i det åbne rummet. Den første person vil bringe enheden under stigen og den anden person vil guide i overensstemmelse hermed, således at hængsel siderne af stigen op. Enheden går inde i hullet, og på toppen af ??fanerne. Den anden person vil klatre på hans / hendes stigen som åbne side af enheden ansigter ham / hende. Da han / hun er deroppe, vil enheden placeres over hullet og spins de 4 faner som omkring hvilken vil understøtte hele enheden. Som sidste punkt i dette trin, skal du sørge sikkerhedslåsene skrues ovenfor forsamlingen beslaget.
Trin # 8: Nu går den nederste dør tilpasning, som du placerer de 3 tommer skruer i huller. Du vil spin fanerne til den nøjagtige punkter for at støtte hele enheden. Luk apparatet og se om de justeringer er stram eller løs. Sidste del af dette trin er at trimme benene på stigen. Tag den dygtighed saven og niveau er det præcis i forhold til gulvet. Benene på stigen vil låse sammen med de intervaller, som du trimme dem. Sørg for, at stigen er lige indtil gulvet. Læs mere om typer af stige.
Hvis du er remodeling eller bygge et nyt hjem, er dette det perfekte tidspunkt for en kvist stige installation. Sørg stigen er tilgængeligt når det først og er ikke nærheden nogen brandtrapper eller en hindre for biler i garagen. Igen, hvis du ikke har nogen anelse om, hvad du gør med loftet stigen installationen, bedes du ringe til en erfaren entreprenør til at få det gjort rigtigt.

Lun Piercing
Feminin Tatoveringer
Fransk Manicure hjemme
Rehearsal Dinner Invitationer
Redbud Tree Fakta
Røgdetektor bip
Wet Bar Designs
Små Heart Tatoveringer
Bil Heater blæser kold luft
Tall Bryllup centerpieces
Bad Tændspole Symptomer