Azalea Care

Azalea er blomstrende buske og sub-slægter af slægten Rhododendron. Der er to sub-slægter af rododendron, den »Tsutsuji« og »Pentanthera”, der er klassificeret som azalea. Azalea planter vokser i fugtige bjergområder steder og blomstrende sæson starter i foråret. En vigtig ting at overveje i azalea pleje er lyset krav. Solen lys nødvendigheden af ??at dyrke disse planter er meget mindre end andre rododendroner og derfor, fundet i skygge steder. Azalea vokse uden meget besvær, når de er etableret i en bestemt indstilling. Man behøver ikke at være meget opmærksom på disse hårdføre planter efter de grundlæggende krav er opfyldt. Lad forstå i detaljer, hvordan at passe azalea, der er blomstrende planter.
Azalea Pasningsvejledning
Klimatiske forhold med moderat luftfugtighed og temperatur er nødvendige for væksten af ??azalea. Den temperatur, der er bedst egnet til dyrkning azalea er 20 ° C. Varmt og tørt klimaforhold føre til nedlæggelse af blade. Derfor er en lyssky sted er passende. Azalea vokser godt, hvis plantet i nærheden af ??fyrretræer og egetræer.
Jordbunden krav: jord, hvori azalea dyrkes nødt til at have pH, som er lig med eller mindre end 5,5. Jorden typer, som er egnet til dyrkning af træer som kristtorn, fyr og eg er egnede til azalea. Kontrol jordens pH-værdi er muligt ved hjælp af jordens pH test. Rapporter om testen gennemføres, kan fås ved at sende prøver til lokale amts forlængelse agenter. Det er bedre at vokse azalea i jord, der er rig på organisk materiale.
Plantning, at plante azalea på en ordentlig måde, er meget vigtig for deres sund vækst. Til udplantning en azalea til unge, et hul, der er dobbelt så stor som størrelsen af ??den tidligere beholderen skal anvendes. Ændringer kan tilføjes på tidspunktet for plantning selv. Det hjælper i fodring anlægget for første par dage.
Vanding; Azalea planter kræver store mængder vand. Vanding bør ikke ske med sprinklere eller på anden måde, der resulterer i overfladisk befugtning. Azalea planter har brug for at blive vandet med regelmæssige mellemrum og på en måde, at jorden er gennemblødt / gennemblødt helt.
Gødskning, Man skal være forsigtig, mens fodring og befrugtende azalea. Korrekt ernæring kan ske ved hjælp af formulerede præparater. Generaliseret metoder til at yde gødning bør ikke vedtages for kunstgødning. Organisk gødning ikke resulterer i nogen form for bivirkninger, og derfor behøver man ikke bekymre sig meget, mens fastlæggelsen af ??deres dosis og type. Bomuldsfrømel er en organisk form for gødning, at man skal bruge til azalea. Udsendelse metode til at anvende gødning skal bruges.
Skadedyr og sygdomme; Azalea anlæg er ramt af svampesygdomme og en måde at forhindre dem er at opretholde renligheden omkring stokkene og rodzonen. Enhver rådnende blade fundet i nærheden af ??stammen bør fjernes. Økologisk fungicider er den bedste løsning til at holde svampesygdomme i skak.
Bioklip, Praksis med bioklip hjælper med at bevare jordens fugtighed omkring planternes rødder. Bioklip sker i det sene efterår og fyrretræ blade anvendes generelt i revet form. Bioklip med løvtræ barks ikke bør betragtes som det forårsager alkalinitet at stige. Dybden af ??dækningsmateriale bruges nødvendigt at være omkring 1 tomme. Der bør udvises omhu for at se, at stammen ikke er dækket. Hold stilk og stammen, uden mulching hjælper med at reducere gnavere angreb.
Ovennævnte instrukser om azalea pleje bør følges for at holde anlægget i sund tilstand. Under korrekt og rettidig omhu medvirker i produktion smukke og sunde blomstrer.

Badeværelse Vanity Idéer
Affaldsskakt Installation
Floral arrangementet centerpieces
Tattoo Ink Fjernelse
Tynde frisurer
Crabgrass Control
Deck Byggeplaner
Remodellering et lille køkken
Foot Massage Techniques
Køkken Remodeling om et budget
Home Fødselsdagsfest Idéer