Aztec Warrior Tatoveringer

Ens kreativitet kender ingen grænser når det kommer til tatoveringer og tatoveringer. Bortset fra den fælles og universelt kendte designs, er der flere andre symboler, der tilhører forskellige kulturer og kan bruges som tatovering designs. Et sådant eksempel er aztekernes tatovering design og symbolisme. Aztekerne var en gruppe af mennesker, der bor i dag Mexico, fra 13. til 16. århundrede. Aztekerne var magtfulde kulturelt og historisk. Skønt civilisation ikke længere eksisterer dag, deres symbolik og billedsprog stadig eksisterer. Dag, er disse symboler, der anvendes som tatovering designs og er ganske populært i hele. Blandt de flere forskellige aztekiske tatovering designs, er kriger den mest elsket og begunstigede symbol. Lad os tage et kig på det i detaljer.
Aztec Warrior Tatoveringer; I aztekernes kultur er Tezcatlipoca betragtet som herre konger og krigere. Tezcatlipoca symboliserer styrke magten og alle kvaliteter tilknyttet en kriger. Svarende til alle de gamle civilisationer, krigsførelse var en del af livet og kulturen i aztekerne. Derfor Aztec krigere symboliseret tapperhed og mod. Sporting en tatovering forestillende Tezcatlipoca repræsenterer disciplin, ære og supremeness i krigssituationer. Det er også ment, at aztekerne tilbad solguden og hans billeder var meget almindeligt brugt i forskellige kunstarter. På den anden side var krigere aztekernes civilisation klassificeret enten i ørn eller jaguar kriger type. Dem, der tilhører de respektive familiemedlemmer gik respektive outfits under kampe. Ørnen og jaguar kriger symbolerne er berømte blandt tatovering elskere og også bredt accepteret. Andre Aztec symboler skjold med frynser hele vejen rundt og kriger armbind, der anvendes af aztekernes krigere. Læs mere om Aztec tatoveringer og deres betydninger.
Aztec Warrior Tattoo Design, Selvom der i tidligere tider, var aztekernes tatoveringer kun ske ved mexicanere, de i dag er en favorit blandt folk over hele verden. Hvis du ønsker at have en farverig tatovering forestillende ældgamle kunst, kan du gå til de aztekiske kriger tatoveringer. Men du skal bemærke, at den aztekiske tatoveringer er ret store og meget farverige (nogle gange i det omfang, spraglede) af udseende. Men du kan stadig få din egen farvevalg og stil. Her er nogle design ideer til kriger tatovering af aztekernes æra.
Hvis man ønsker at lave en klassisk aztekisk kriger tatovering, så billedet af Tezcatlipoca er den bedste design. This lord of krigere, med tungen stikkende ud er meget populært blandt abstrakt kunst elskere. For det andet, som solen er et populært og helligt symbol, er det fundet i flere Aztec tatoveringer. Faktisk kan man endda gøre brug af billedet af solen i aztekernes kriger tatovering designs. Ørnen Aztec krigere, og Jaguar aztekernes krigere er to smukke tatovering design, der typisk afbilder aztekernes kultur. Også en aztekisk shield med frynser lavet med solguden i centrum er endnu en tatovering design, som du kan overveje. Tribal Aztec tatoveringer ser også lige attraktive og kan foretages af dem, der ikke ønsker at have uber farverige tatoveringer.
Læs mere på:; Aztec Tattoo Art; Aztec Mytologi og Aztec Gods; Hvis du tænker om stationering af disse tatoveringer, derefter en bør bemærke, at aztekernes kriger tatoveringer er ganske større i størrelse og dermed det er tilrådeligt at få det lavet i den øverste arm, skulder eller ryggen. Det samme gælder for en mindre udgave, kan du have kriger armbind eller kriger shield tatoveringer og sport dem på arme, håndled, osv. Da disse tattoo designs er komplekse, kan det anbefales at have en trykt kopi af designet og tjek dets fremmøde går for det.
Aztec kriger tatoveringer skildre den gamle kunst aztekernes kultur. Endelig vil de farverige og dramatiske Aztec tattoo altid være ‘in’, og vil aldrig undlader at fange øjet på beskueren. Held og lykke!

Ice Breakers for voksne
Cross Tattoo Design for mænd
Internet Dating Tips
Søger din ægtefælle Snyd
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Populære maling farver
Fødselsdagskort Beskeder
Christian Dating Regler
Vindue Behandling Styles
Party Spil – Idéer
Feminin Tatoveringer