Baby Diaper Kage instruktioner

Baby brusere er altid fyldt med masser af sjov og spænding. Den vordende mor er alle begejstrede for hendes barn skal ankomme og for at fejre hendes glæde, hendes venner og familie samles på en baby brusebad. Baby shower er en begivenhed organiseret til at gøre den vordende moder føler alle særlige og vidunderlige ved at have spil, mad og bad hende med masser af gaver.
Kan nogen galla affære gennemføres uden kage? Der er snesevis af innovative baby shower kager til rådighed, der passer til lejligheden, med forskellige baby temaer, osv. Men det mest innovative baby shower kage er ble kage! Må ikke få ellevild! Du ikke kommer til at spise bleer! Ble kager are kager lavet af bleer og dekoreret med yndig baby tilbehør og babytøj. Bleerne bruges til at lave kagen kan bruges af moderen, da hendes barn bliver født. Bleen kagen noget, der bringer et smil på den gravide mors ansigt såvel som alle gæsterne. Lad os få et kig på nogle simple baby ble kage instruktioner, så du kan lave en til din kære søster eller ven.
Hvordan man laver en Diaper Cake
Afhængigt af hvor mange lag du vil have antallet af bleen krav vil variere. Jo mere metodetrin, jo mere bleerne påkrævet. Desuden er det op til dig at beslutte, om du ønsker at bruge folde klud bleer, engangsbleer eller mønstrede dem. Hvis du har et tema i tankerne, og vælg derefter kagen dekorationer og børnepleje poster som pr temaet. Nedenstående bleen kage instrukser vedrører tre lag ble kage. Juster de instrukser, som pr dine egne krav.
Påkrævede materialer, 1 stor baby vask (flasker), 1 lille baby flaske, 60 bleer, 40-70 små elastikker; 10 store elastikker, 1 cm brede bånd, plast eller pap kage fad; Baby pleje emner som miniature tøjdyr, hagesmækker, sutter osv. Cake udsmykning – baby konfetti, kunstige roser, baby sok roser, osv.; Forberedelse Fremgangsmåde
Trin 1: Udrulning og Rolling bleerne, bleerne skal formes i passende form til at blive brugt til at gøre bleen kage. For dette åbne bleen og begynde at rulle den fra den ene ende, således at den inderste del af bleen forbliver indeni. Det vil ligne nogle cremefarvede roll. Nu bruger en elastik for at holde bleen i sin valset form. Gør dette for alle de 60 bleer.
Trin 2: Klargøring tier 1, Tag plast eller pap kage fad og placer large baby vaskeflaske i midten af ??fadet. Fra 60 babybleer, udvælge 5-6 bleer og placer dem rundt barnet vaskeflaske. Holde dem fast sammen, og Den store elastik omkring dem, således at de forbliver i position. Dernæst tage en anden 10-12 bleer og placere dem rundt den første ring af bleer. Placer en elastik og holde den anden ringen sammen så godt. Dernæst tager 17-19 bleer og placere dem rundt denne anden ring af bleer. Hold dem sammen med de store elastik. Din første trin af bleer til kagen igennem! Binde store en tomme farvebånd på tværs af midten for at skjule elastikker.
Trin 3: Klargøring tier 2; Når vi bevæger os videre til næste trin, vil vi have en mindre ring, mens der danner tier, hvilket betyder da tier 1 havde 3 ringe, tier 2 vil kun have 2 ringe. For denne liste placere de 5-6 bleer rundt den del af de store baby vask flaske, som stikker ud fra den første liste. Ligesom vi gjorde med de tidligere Tier at placere bleer omkring flasken og bruge en stor elastik til at holde dem på plads. For den anden ringen tager 11-12 bleer placeret rundt den første ring. Binder dem med en tomme bånd.
Trin 4: Klargøring Tier 3, er for tredje lag, tager den lille baby flaske og sted 5 bleer omkring det. Bruge elastik for at holde dem sammen, og dække det med bånd. Dette er den tredje lag. Placer denne liste på det andet lag. Dine tre lag ble kage er klar!
Læs mere på:; Hvordan man laver en Diaper Cake for en Baby Shower, hvordan man laver en Diaper Cake, Instruktioner for engangsbleen Cake; Diaper kager er fremragende måder at fremvise dine kreative side. Det er en gave, der forlader alle på baby shower smilende. Hvad der er endnu interessante er, at du kan tilføje vurdering af bittesmå baby gaver på ble kage, der forlader den vordende moder at trævle de forskellige overraskelser gemt i den kage. Desuden, lad os ikke glemme, hvad en stor kernen denne ble gør ved baby shower! Håber disse baby ble kage vejledning hjælper dig bringe et smil på en vordende mors ansigt!

Knitting for begyndere
Wall maling farver – Ideer
Rådgivning om Long Distance Relationer
Curling glat hår
Forlovere pligter
Cool efternavne
Check Engine Light Blinkende
Sølvfisk Elimination
Te Party Etikette
Pulver Mineral makeup
Konvektion Toastmaskine