Bad Brændstof Pumpe Relæ Symptomer

Et brændstof pumpe og tilhørende komponenter er vitale dele af en bil motorens forsamling. Et særlig vigtigt del af motoren brændstofforbrug samling, er brændstofpumpen relæ. Det er en del af kontrolsystemet brændstofpumpe og dets manglende kan føre til at starte op problemer. Det hjælper, hvis du kender de store dårlige brændstof relæ symptomer, som kan hjælpe dig med at tage sig af problemet på forhånd.
Hvad er en Fuel Pump Relay?
Før vi tale om dårlig brændstof pumpe relæ symptomer, lad os forstå dens funktion i bilen maskiner. Relæerne er en lille enhed, der er omfattet i plast belægning, der har den grundlæggende funktion at styre driften af ??brændstof pumpen ved tænding og slukke. Også indkaldt som en brændstofpumpe relæ skifte, udløser af det brændstof pumpen i aktion, når du tænder tændingen. Det igen kommer i aktion, når bilen Motoren er slukket at ophøre med at fungere brændstofpumpen.
Brændstofpumpen handling er nødvendig til indledning af motorens cyklus. Derfor, at brændstofpumpen relæet er et vigtigt forbindelsesled mellem tændingssystemet og brændstofpumpen, i det elektriske del af motoren samling. For at opsummere, brændstofpumpe relæ skifter brændstofpumpen til og fra på tænding og lukke ned.
Brændstof Pumpe Relæ Beliggenhed
Hvis du spekulerer hvor brændstofpumpen er placeret, så skal du først at vide, hvad det ligner. Brændstofpumpen relæet er dækket i plast, og har tandhjul, der fungerer som forbinder mekanisme, der lægger den til tænding forsamling. Placeringen på relæet kan variere afhængigt af bilmodel. De mest almindelige brændstofpumpen relæ placering er under instrumentbrættet, i nærheden af ??rattet. I nogle bilmodeller er de placeret i nærheden af ??firewall af motoren. For dem, der ikke er bekendt med, hvad en firewall er, er det væggen bag motoren forsamling. En anden fælles placering for det brændstof pumpe relæet er sikringsskabet under bilen kølerhjelmen.
Defekt brændstofpumpe relæ Symptomer
Nu da vi kender placering og funktion af brændstofpumpen relæ, lad os se, hvad der er tegn og symptomer på en brændstofpumpe fejl. At identificere fejlfunktioner symptomer på bil side, skal du observere dens indflydelse på bearbejdning af forbundne dele. Hver del af motoren samling er knyttet til drift af andre dele. Så slemt brændstof pumpe symptomer kan identificeres af virkningen af ??relæet funktionssvigtet om tilsluttet dele ligesom brændstofpumpe og bilen motoren. Her er det primære dårlige brændstofpumpen relæ symptomer:
Motor Går På en strejke; Et af de vigtigste symptomer på en defekt dårlig brændstofpumpen relæ er motoren trækker op, men begynder ikke. Denne peger i retning af et problem med brændstoftilførslen system, og det må være, at brændstofpumpen relæ, der er synderen.
Uregelmæssig Motor Funktion og forsinket start, Uregelmæssig, at motoren fungerer ved start og forsinkede opstart kan være en indikation af en defekt brændstofpumpe relæ. Det er grunden til, hvis du konsekvent bemærker en forsinkelse i startfasen, kontrollere brændstofpumpen relæ.
Fravær af brændstofpumpe Arbejdsvilkårene Øresund; Når relæet stopper fungerer, vil brændstofpumpen ikke tænde og det velkendte lyd af brændstofpumpe arbejde ikke vil blive hørt. Ører uddannet til at høre den normale lyde fra bilen ved start vil bemærke forskellen.
Læs mere på:; Foedepumpe problemer Symptomer på en dårlig Foedepumpe; Udskiftning Foedepumpe; Så disse var de største dårlige brændstofpumpen relæ symptomer, som du skal holde øje med. Årvågenhed, og at identificere sådanne symptomer bil problemer i forvejen kan spare dig en masse penge, som du ville bruge i bil reparationer.

Udendørs brudekjoler
Baby Gaver til Make
Skab Døre til soveværelser
Ægteskabelig Adskillelse
Bornholmerur Dele
Laminatgulv Cleaner
Værelse Farveskemaer
Thigh Tatoveringer
Engel trompet Plant
Mink Olie til læder
Check Engine Light Blinkende