Bad Tændspole Symptomer

I tændingssystemet af køretøjet, primært tændspolen giver gnister til tændrøret. Teknisk set er tændspolen konverterer 12v DC magt til 40KV nødvendigt at gnist på tændrøret. At tage det i betragtning, er det utvivlsomt en af ??de vigtigste komponent i køretøjet. Noget problem med tændspolen er forpligtet til at reflektere over resultater af køretøjet. Hvis ikke passede så hurtigt som muligt, kan en dårlig tændspole forværres og resultere i nogle alvorlige bil problemer. Og du kan være tilbage med intet andet valg end at ende med at tilbringe en enorm sum penge på reparationer. I en sådan situation, kan være bevidst om dårlig tændspole symptomer viser sig at være en velsignelse i sig selv, da det vil hjælpe dig til at diagnosticere problemet, og pynte den tidligst.
Hvad er en Tændspole?, Den tændspole, også kaldet den gnist spolen, er en spole der omdanner strøm fra 12 volt batteri i køretøjet til højspænding nuværende kræves af tændrøret. I de fleste af de modeller, er der en enkelt tændspolen som sender en gnist til forhandleren, som igen fordeler gnisten til den relevante tændrøret. Men der findes nogle nye modeller, hvori alle tændrør har en separat tændspole sluttet til den. Generelt, tændspolen fyldt med olie for at sikre, at det opbevares køligt på grund af, at temperaturstigningen tendens til at hæmme dets arbejdsmetoder. Selvom vi henvise til tændspoler i sammenhæng med køretøjer i de fleste tilfælde, flere andre maskiner du bruger derhjemme, herunder plæneklipper, også bruge enheden til at gnist tændrør.
Bad Tændspole Symptomer; En død tændspole vil være mere end oplagt, da det vil forhindre motoren i at starte op i den allerførste sted. Tændrør kræve, at højspændingsledning, som de kun kan få fra tændspolen i køretøjet. At tage det i betragtning, er en dårlig tændspole nødt til at overveje i form af nogle tydelige symptomer i forbindelse med udførelsen af ??køretøjet. Disse symptomer kan variere fra antændelse problemer til træg kører. I den indledende fase, vil en mangel tændspolen fortsætte med at yde de nuværende, men det vil enten blive pludselige eller ikke nok til en fuld gnist. Denne lave spænding gnist vil til gengæld svække forbrændingsprocessen, og du vil bemærke, at bilen vil køre langsomt. Motoren vil lave en masse støj, og bilen vil kæmpe, selv mens klatring en lille skråning. Læs mere om biler lyde og hvad de betyder.
Acceleration vil også blive ramt, da bilen ikke vil gå over en hastighed på 25 til 30 km / h, uanset hvor meget du accelerere. Repeated tændrøret fejltænding er også en af ??de oplagte fejl tændspolen symptomer, som vægt på det faktum, at du skal få det fast, før det forårsager skade på motoren. Du vil også opleve dårlig brændstoføkonomi, og iagttage sort røg ledsaget af brændt lugt kommer fra udstødningen. Nogle gange kan du komme på tværs omstændigheder hvori bilen vil nægte at starte for engang, når det er overophedet. Dette skyldes, at tændspolen tendens til at stoppe med at arbejde for engang, når temperaturen krydser en bestemt mærke. Efter at motoren køler ned, begynder tændspolen virker ordentligt.
Flere oplysninger om problemer med bilen starter:; Bil startproblemer, bilen vil ikke starte FAQ; Hvis du oplever nogen af ??disse dårlige tændspole symptomer, bør du ideelt vælger at teste tændspole, og sammenligne resultaterne med specifikationerne i bilen manual. Dette vil fortælle dig, om du nødt til at erstatte spolen, eller lave nogle andre underliggende problem, som påvirker den. Når du indser, hvad problemet er, det vil ikke rigtig tage meget tid til at ordne det samme.

Ting at have i din pung
Først Dato Etiquette
Gerbera Daisy Care
College Party Temaer
Healing Citater
Skytten Woman
Kræft Tatoveringer
Flying med Baby
Kruset hår
Loft Bed Planer
Poppy blomst