Badeværelse Cabinet Planer

Designe dit eget hjem møbler, kan sikre, at boligareal du opretter afspejler din personlighed og tager sig af dine specifikke behov. I stedet for at købe ting færdige, designe det i din egen måde, gør ikke kun mening, men også sparer dig penge. I denne artikel, deler jeg nogle tips om, hvordan du designe din egen badeværelsesskab planer.
Træ Badeværelse frysere er en væsentlig del af ethvert badeværelse design planen. Ikke kun er de meget nyttige, kan de føje til den samlede badeværelset stemning ved at give den en klassisk look. Badeværelse skab planer kan nemt designet på din egen, hvis du ved hvad du vil, og har nogle grundlæggende træarbejde kendskab. Badeværelsesskabe er en del af en meget personlig plads, skal være skræddersyede foretages under særlige behov i betragtning. I denne artikel deler jeg nogle tips til, hvordan man kan gå om at designe dit eget badeværelse kabinet planer.
Hvordan man designer badeværelse Cabinet planer?
Badeværelse skab planer bør udformes ved at tage aspekter af rummet, nødvendigheden og æstetik i betragtning. Sidste del af kurset er den samlede budget, som du har tildelt til at bygge den. Her nogle grundlæggende tips om, hvordan man kan gå om at designe planer for badeværelsesskabe.
Dygtige Træsektoren går om den indledende designe fase meget nøje. De tips, der deles her er påvirket af deres handlingsplan, når det kommer til at udføre en træbearbejdning plan. Her er hvordan du kan gå om at designe planer for badeværelsesskabe.
Undersøgelse Designs; Den første del af enhver møbler designe projektet er brainstorming på ideer. Du skal vide, gennemse livsstilsmagasiner eller internet sider for at kigge på planerne om at designe badeværelsesskabe. Fotokopi eller udskrive visse designs, som du kan lide og lave et dossier. Indsnævre til nogle af de aspekter af design i visse planer, du kan lide. Du kan kombinere det bedste af alle de funktioner, du kan lide fra de valgte designs og inkludere dem i din egen plan.
Lav en liste af kravene Før design, er det en god ide at liste alle de ting, du har i tankerne omkring et badeværelse kabinet. Dette kan omfatte spejle, antallet af skuffer, hvilken slags knopper vil du, låsning anlæg og andre specifikke krav. På den måde kan du få en tjekliste inf foran dig, mens du laver dine egne badeværelsesskab plan.
Målinger og Sted; Reden del er selvfølgelig, målinger af den faktiske rum, hvor du kommer til at installere dit badeværelse kabinet. Tag et målebånd og en liste over de dimensioner af den plads til rådighed for dig for at sætte op på badeværelset kabinet. Mål længden bredde og maksimale bredde, som du kan give mulighed for kabinettet. Beslut om du vil det være en enorm kabinet, der dækker op hele væggen rum eller en kompakt én.
Tegning af grov skitse, den næste ting at gøre, er at begynde at gøre en grov skitse af design, der er langsomt at tage form i dit sind. Alt du bekymrer dig om på nuværende tidspunkt er form og funktioner. Denne barske design bør omformuleres så mange gange som du kan indtil du tror, ??du har en vinder!
Oprettelse af 3D Badeværelse Cabinet planer; Du kan bruge CAD software tilgængelig online for at skabe en 3D form af din rå skitse. Lav en detaljeret tegning rendering farvestoffer og andre detaljer funktioner. Dette vil blive dit endelige plan for projektet. En 3D rendering vil give dig en bedre idé om gennemførlighed.
Valg af træ; Valget af træ er en vigtig beslutning. Being badeværelse kabinet, skal du bruge træ, der er resistent over for fugt efter polering og maling. Egetræ er et populært valg.
Indkøb af materialer og Bygning; Den sidste del af kurset er at købe de materialer, forsyninger og starter opbygningen af ??din plan, bringer dit badeværelse kabinet planer en realitet. Medmindre du er en dygtig woodworker, anbefales det at du aflevere planen til en træbearbejdning entreprenør, der vil bringe dine planer til virkelighed!
Håber, at disse enkle og ligetil tips om at designe badeværelsesskab planer er nyttige. Planlægning af et sådant projekt på egen hånd og designe planer på forhånd gør dig ingen grund til ærgre sig bagefter om noget blive forladt af din færdige kabinet planer. Den bedste del af at designe badeværelsesskab planer eller lignende hjem forbedring og renovering planer er, at du får præcis, hvad du bad om?

Vin beluftere: fungerer de
Easter Egg Hunt Idéer
Genbrug af plast Flasker
Bordskik
Argan Olie til Hair
Fix Squeaky Gulve
Honey Blonde Højdepunkter
Sparsommelig Bryllup Idéer
Pessimisme vs Optimisme
Dyrkning Lavendel
Celtic ærme tatoveringer