Badeværelse Etiquette

Overalt, hvor vi går, vi er nødt til at følge en bestemt etikette er relevant for det pågældende indstilling. Mange mennesker og medarbejdere ikke ved, at der er en arbejdsplads, badeværelse etikette, der skal følges, mens du bruger toilettet på kontoret. Lad os diskutere nogle generelle arbejdsplads badeværelse etikette, der skal følges.
Arbejdsplads Badeværelse Etiquette
De vigtigste arbejdsplads badeværelse etikette er ikke at tale om business og arbejde spørgsmål i badeværelset. Gem virksomheden snak, der skal drøftes i mødelokalet eller i din kahyt. Vask og aftørring dine hænder rene, når du bruger toilettet er også en meget vigtig arbejdsplads badeværelse etikette. De selv ville ikke gerne nogen der ikke vasker hænder efter toilet brug, og kommer hen imod dig for et håndtryk.
Før du prøver at komme ind i en bås, at bare kigge under se, om der er nogen der. Når du bruger toilettet, er det meget nødvendigt, at du flush. Du ville sikkert ikke lide det, når du går ind på toilettet bare for at se at det er beskidt, og ikke skylles. Før du forlader toilettet, sørge for, at det er rent nok til at blive brugt af en anden person. Hvis nogen af ??toilettet fornødenheder ikke er tilgængelige, skal du oplyse problemet til den person, der er ansvarlig for at vedligeholde og rengøre toilettet.
Det er også dårlige manerer, hvis du taler for meget i badeværelset, eller du taler i en mobiltelefon. Du vil aldrig have den person, online at kunne lytte til underlige baggrunden lyde. Hvis der er en dårlig lugt, der kommer, skal du bruge en luftfriskere. Men sørg for at du ikke spray for meget, så folk kommer bagefter bliver nødt til at lukke deres næse, ikke på grund af lugten, men luftfriskere. Toilettet er ment som en tavs sted, og god offentlig badeværelse etikette er ikke at tale eller le højt.
Mand Badeværelse Etiquette
En af de vigtige mænds badeværelse etikette er ikke at bruge et pissoir, der er direkte ved siden af ??det, der bliver brugt af en anden person. Samtidig være i en bås, bør du undgå at trykke dine fødder, synger en sang, snapping fingrene, og gøre lignende andre ting. Sørg for at du har toiletsædet rent, inden du forlader toilettet. Efter brug af toilettet, smide alle anvendte materialer i skraldespanden. Må ikke smide brugt materialer som toiletpapir, som du ønsker. Når du har indtastet stall, sørg for, at døren er smækket ordentligt, og det vil ikke åbne et uheld.
Kvinde Badeværelse Etiquette
Mens han var på arbejdspladsen, bør kvinder også holde nogle kontor badeværelse omgangsformerne i tankerne. Kvinder skal ikke tage for lang tid foran spejlet for at gøre deres makeup. Forstå, at andre kvindelige ansatte også nødt til at bruge vasken. Også kvinder nødt til at forstå for ikke at anvende for meget af parfume eller cologne, som kan forårsage ubehag til andre mennesker. Hvis du bruger toiletpapir eller papirhåndklæder, og hvis de er de sidste, foreslås det, at du udskifter dem, hvis de nye er til rådighed.
Læs mere om vask hænder efter badeværelse.
Disse er nogle af de bemærkelsesværdige arbejdspladsen badeværelset etikette, som skal følges af mandlige og kvindelige ansatte. Husk at hvis du ikke finder arbejdspladsen badeværelse Etiquettes, kan andre ansatte har en meget dårligt indtryk om dig. Jeg håber nu, du måtte have fået de grundlæggende regler for hvordan man opfører sig, når du bruger toilettet på arbejdspladsen.

Bedste Oliefri fugtighedscreme
Møl Repellent
Pretty Eye Makeup for Brown Eyes
Cool Fødselsdagsgave
Styling krøllet hår
Dekorative rumdelere
Jomfruen Tatoveringer
Dyrkning Lucerne
Tanning Tips
Grøn Gave Idéer
Bil Vedligeholdelsesskema