Badeværelse Håndvask VVS

Badeværelse håndvask VVS, enten installation eller reparation, er en nem, hurtig og gør-det-selv projekt. Uanset hvilken type vask du har, forstår, at afløb og vand-forsyning forbindelser er altid på plads og også let at forstå, når du tager et kig på dem. I denne artikel vil vi, hvordan kan vi løse badeværelse synker VVS problemer. Med andre ord vil vi foretage reparation af badeværelset dræn.
Badeværelse Håndvask VVS Reparation
Når du foretage dette projekt til udbedring badeværelse vask vvs, er det vigtigt at du ikke haste ind i den procedure, da det kan give mere arbejde. Det første skridt er at rense ud alt det, der er placeret under håndvasken og spredes et håndklæde i bunden af ??forfængelighed, så der i tilfælde af lækager og drypper, vil vandet ikke spredes i hele forfængelighed. Sluk for vandforsyningen til dræn i bunden af ??rørene. Sikre, at vandet er standset helt, før du fjerner forsyningslinjer. Brug tang og fjerne den nederste hane først.
Når du har løsnet den hane, fjerne vandet linje, som kommer fra væggen og rense alle trådene med et håndklæde og dup dem tørre. Når tråde har tørret fuldstændigt, wrap alle de fire sæt tråde med ett pibe tape. Wrap tape bør pakkes 3 gange, således at alle de tråde er dækket helt. Nu er det tid til tråd nye fødeledningen til vandhanen, men sørg for at du ikke krydser tråd. Når du er færdig trådning, gentages samme procedure på vandet linjer. Kan du ønsker at læse om, hvordan du installerer badeværelse synke.
Derefter placere en lille spand under udloebshane, for at sikre, hvis der er vand i udloebshane, betyder det ikke løber ud. Start med løsne øverste møtrik første. Derefter løsnes møtrikken på røret, der går ind i væggen og placer røret i spanden. Det vil være fuld af vand. Nu fjerne alle de gamle skiver og møtrikker fra rørene. Må ikke smide ethvert badeværelse vask vvs dele, som om de er i god stand, kan du bruge dem igen. Men, hvis de er brudt, kan du kassere dem. Hvis din badeværelse vask er tilstoppet, kan du læse videre hvordan unclog et badeværelse vask.
Nu rense rørene omhyggeligt og derefter tørre dem godt. Placer den store møtrik, med gevind vender ud mod røret, der kommer fra væggen. Efter møtrikken sted i vaskemaskinen med skrå kant ud på samme rør. Derefter sted og holde de store møtrik på afløbet fra vasken, ansigt ned væk fra vasken, men hold forsigtigt, mens du placerer skiven med skrå kant ned.
Derefter placere røret dope omkring tråde den nye fælde omhyggeligt. Skub røret over væggen og derefter fra vasken. Skub store nødder til gevind og stram dem med hænderne, indtil du ikke er i stand til stramme dem mere. Anvender en kanal lås eller rørtang give hvert møtrik ett halv drej, men ikke mere end det, ellers de vil bryde. Nu du har fuldført badeværelse sink VVS projektet med held.
For mere information, læs videre; Faucet Repair instrukser, køkkenaffald Sink Installation; Sammen med disse instruktioner om badeværelset vask VVS er der nogle andre instruktioner, der er lige vigtige. Når du kommer til at starte projektet, at du har alt det materiale, du har brug for, så du ikke overlades strandede og har til at haste til en butik for at hente materialet. Før du starter ud med projektet, er det af afgørende betydning du tænder forsyningslinjer off. Den er et godt ide at tjekke forsyningslinjer ved at forlade hane løbe, når du har lukket ventilerne fra. Hvis du bruger plastik nødder, kan du ikke ønsker at stramme plastik nødder, da der er en mulighed for, at nødder kan revne.

Tribal Neck Tatoveringer
Bryllup Pew Dekorationer
Glasfiber Tub Reparation
Hurtig og nem Hairstyles
Black Rose Betydning
Red Carpet Hairstyles
Magnolia Tree Sygdomme
Reol Design
Evil Clown Tatoveringer
Gardin rumdelere
Te Party Etikette