Badeværelse Vanity Idéer

Badeværelse forfængelighed er de bedste af dem at krydre udseendet af dette område. Disse er ekstremt nyttigt og bedst ud til badeværelset udsmykning. Disse er perfekte lagring enheder og også virke som et dekorativt brik. Tja, hvis du er forvirret og ønsker at vide hvad nøjagtigt badeværelset forfængelighed omfatter, der her er svaret. Badeværelse forfængelighed er dybest set skabet under håndvasken. Køkkenbordet giver det en efterbehandling touch. Der er mange ting som badeværelse område, tilgængelig område for vask osv., skal overvejes for mens købe badeværelse forfængelighed. Hvis du planlægger at have disse, derefter her er nogle af de bedste badeværelset forfængelighed ideer for dig.
Planlægning af en Badeværelse Vanity
Ting at overveje, første overveje de eksisterende badeværelse design, størrelse, forfængelighed du vil have og antal dræn. Et af de store badeværelse forfængelighed ideer er at få to håndvaske. Det er også en rigtig god idé at have en længde på væg besat af forfængelighed. Anden ting at du skal overveje er den mængde lagerplads du kræver. Mere opbevaring er påkrævet, mere størrelsen af ??forfængelighed eller ekstra frysere rundt. Det er bedst at købe vask og spejl sammen med forfængelighed, så der en perfekt pakke installeret der.
Til eller fra gulvet, kan du enten vælge til høje benene til forfængelighed, hvis du har brug for mindre oplagring, da man ellers kan have blot 2-3 inches af benene for at holde det over gulvet. Du kan også få den rører gulvet. Anden idé er at ordne det til væggen og har jorden plads gratis.
Tilrettelægge Vanity; En af forfængelighed designideer er at have et mix af åbne hylder, lukket hylder og skuffer. Dette vil hjælpe dig med at organisere de ting nødvendige i badeværelset korrekt. De små ting kan placeres i skuffer, der kan trækkes ud for at få nem adgang til de punkter placeret i. Hylderne kan benyttes af håndklæder og badekåber.
Brug elegant materiale, Et af de badeværelse forfængelighed ideer er at have det i massivt træ. Dette vil gøre en virkelig flot og meget karakteristisk søger forfængelighed. Der er mange forskellige finish til rådighed, såsom kirsebær, ahorn og mahogni finér, der er mest populære valg. Under kontrast nuancer til dørene og skuffer er en god idé. Du kan få en kolonne af horisontal hylder i midten og lukkede hylder på hver af sin side. Har skuffer i en komplet vandret række, lige under køkkenbordet. Du kan have mange variationer gerne have den åbne hylder på to sider, skuffer i bunden, osv. som pr dine krav.
På Vanity; Vælg den countertop der vil gå godt med træoverflader anvendte. Granit toppe der er tilgængelige i en række farver er det perfekte valg til badeværelse forfængelighed toppe. Igen hjælp en skål vasken er ett temmelig idé at gå efter stedet af de regelmæssige vasken. Du kan have en matchende farve i dette til komplimentere forfængelighed. Overvej farverige og designeren skåle i unikke former.
Badeværelse Vanity Tilgang
En af prisbillige badeværelset forfængelighed ideer er at have en plain badeværelse forfængelighed spejl med et dristigt grænse matchende med forfængelighed. Dette vil øjeblikkeligt øge skønhed af badeværelse forfængelighed. Hvis budgettet ikke er et problem, overveje at købe et stort og dekorativ spejl. Du kan også overveje tilføje mere åbne mindre hylder på en side af spejlet og et lukket skab på anden side, én af smarte lille badeværelse forfængelighed ideer. Match finish med der benyttes til den basale badeværelset forfængelighed. Et af de kreative badeværelse forfængelighed ideer er at få de andre tilbehør til badeværelset i matchende farver så godt. Prøve at installere på badeværelset gulv og vægfliser, der vil gå godt med dette. Også få nogle nye håndklæder i koordineringen farver at krydre udseendet i hele området. Wall scones og indlejrede lys kan bruges til belyse dette område. Du kan også få dejlige hængende lys til at krydre udseendet af badeværelse forfængelighed. Anbringelse ett plante i en dejlig plantageejer er en anden kreativ idé at forskønne det.
Gennemførelse førnævnte badeværelset forfængelighed ideer er sikker at hjælpe du giver ett sofistikeret se til dit badeværelse synke. Uanset kan være størrelse dit badeværelse, have disse i højre designs, farver og tilføjelser vil helt tilføje en luksuriøs føler til dette område. De bedste hilsner,

Guest House Floor Planer
Tæppe Rengøring Tips
Shea Tree
Sumac Tree
Casual Updos
Christian Citater og ordsprog
Røgdetektor kvidren
Montering tv over Pejs
Badeværelse Farver
Baby Shower ordsprog
Steder at gå på en date