Bamboo House Plant

Bambus er kendt for at vokse fra et par inches til 100 fod, dog gøre dem, der dyrkes som stueplanter, ikke nå en højde på mere end 10 fod. Disse planter, som udvikles til canes med smalle blade, er flerårige stedsegrønne planter, som tilhører den sande græsfamilien Græsfamilien. Disse er kendt for at være hurtigt voksende græs, der er endemisk til kystnære Kina. Hvis du planlægger at bringe hjem nogle bambus stueplanter, her er nogle tips om, hvordan man kan tage sig af dem.
Hvordan man kan tage sig af en Bamboo House Plant
Vanding, er måske den vigtigste overvejelse, der kommer til at tænke på, når vi taler om omsorg for en plante. Over-vandkanden dræbe en bambus stueplante, som ved jorden bliver mættet, der opstår en mangel på ilt. Dette vil til gengæld kan medføre, at rødderne at rådne, i sidste ende dræbe planten. Selv manglende vanding, kan forårsage planten til at tørre til døden. Så bedste måde at afgøre det rigtige tidspunkt til at vande planten til at gøre en finger prøve. Blot sætte en finger eller to i jorden omkring 3 inches dyb. Hvis den føler tør så er det tid at vande planten. På den anden side gælder det, hvis jorden føles fugtig, så kan du vente til en anden dag eller to før du igen vand den. De fleste mennesker holder en vurdering af ½ liter vand til en 5 gallon potted bambus stueplante. Læs mere om dyrkning bambus indendørs.
Vedligeholdelse af jorden igen ikke mindre vigtig end at vande planten. Sur, veldrænet og næringsrig betragtes ideel til en bambus stueplante. Det skal erindres, at anlægget ikke tilskynde vand logget jorden. Selv om en høj-kvælstof, såsom 30-10-10 lav kaliumchlorid løsning, anses for god nok til anlægget, er et vandopløseligt en foretrukket mere på grund af en mindre risiko af gødning brænde. Læs mere om pleje af indendørs bambus plante.
Når det kommer til at tage sig af en stueplante, lys krav er den vigtigste faktor, der afgør vækst og sundhed af anlægget. Som din bambus stueplante vil blive frataget de fleste af sollyset, sørge for kunstig belysning med fluorescerende lamper eller specielle glødelamper. Dette vil tjene som et supplement til naturligt lys. Bambus planter kommer fra varme, fugtige klima og dermed vokse bedre under sådanne forhold. Så hvis temperaturen er høj indendørs, så sikre, at lysere er lys. Anlægget synes at miste en god mængde selv indendørs. Så dækker jorden med tunge muld vil bremse fordampningen proces.
Hvad bliver det næste i en bambus stueplante pleje om beskæring. Lejlighedsvise og omhyggelig trimning af anlægget hjælper med at holde anlægget i god form. Asparges, der er visnet må fået fjernet ud på jorden. Dette skæres af lige over næsen, hjælper med holde kontrol med højden af ??bambus stueplante. I foråret, kan bladene bliver gule og begynder at kaste. Alt du skal gøre er at fjerne dem fra anlægget og føje til barkflis. Vide mere på bambus plante pleje.
Du kan også kender heldig bambus stueplanter ved at tjekke disse få artikler:; Lucky Bamboo Planter, Omsorg for Lucky Bamboo; Lucky Bamboo Plant: Indendørs Bambus Plant Betydning og pleje; Dyrkning Bamboo House Plant
Så disse var de grundlæggende tips om hvordan man kan tage sig af en bambus stueplante. Nu, lad os få et hurtigt kig på, hvordan man dyrker denne plante. Du kan få stiklinger af bambusskud og plante dem et par inches i jorden i potten. At få en ordentlig pot er et vigtig faktor, som skal holdes for øje, mens starter ud med at plante nye bambus planter. Vælge en beholder, der kan give plads nok til rødderne og jorden. Der skal være rum for atleast 2 inches mellem indersiden af ??beholderen og roden bolden.
Læse mere på:; Voksende Bambus fra stiklinger; Sådan Plant Bamboo; Sådan at vokse Bambus Indoors, skal du også føre en check på din bambus hus plante, som det ikke tager tid at få root-bundet hvis det er holdt i en lille beholder til længe, ??da planten er en hurtig producenten. Så en stor bambus stueplante skal repotted til en større container. Resten af ??krav, dvs jord krav, vanding, gødning og beskæring er de samme, som er beskrevet ovenfor. En anden vigtig faktor i omsorgen for anlægget lejlighedsvis dug. Dette hjælper i øge sin fugt. Dette kan du også gøre ved hjælp af befugtningsanlæg eller placere gryder på en bakke med småsten og en lidt vand.

Termostat Ledningsføring
Udfordring Citater
Kræft Tatoveringer
Lædersæde Care
Spansk brudekjoler
Weekend Vacation Idéer
Klor Fjernelse Shampoo
Pool Liner Reparation
Red Carpet Hairstyles
Banket Idéer
Killing Lopper i Carpet