Basement Bar Idéer

De fleste tror på indstilling af bar højere, men hvis du tror på at fastsætte den lavere, men snarere i kælderen, så Denne artikel er for dig! Jeg undskylder for den uheldige ordspil, men jeg kunne ikke gøre for det! Designe en kælder bar er en udmærket idé, der gør en effektiv udnyttelse af rummet og skaber en hyggelig the, hvor du kan tilholdssted i weekenderne. Her vil jeg diskutere nogle små kælderen bar ideer til din orientering.
Kælderen bar design ideer involverer mange aspekter, som er rettet mod at skabe en stemning af komfort. Her vil jeg diskutere nogle billige kælderen bar idéer, der kan give en bar med økonomi pris. Hvis du har tilstrækkelig plads i kælderen, kan du oprette din helt egen bar og fest zone.
Små Basement Bar Ideer; Design din egen bar er et interessant projekt, som er helt værd at investere din tid og penge. Her er nogle tips om at designe din kælder bar.
Besluttende temaet & Styling, En af de mest vigtige ting at gøre, er at beslutte om emnet baren, før du begynder. Gennemse livsstilsmagasiner og observere barer oprettet rundt i byen til design og styling. Du kan vælge en moderne bar stil, en europæisk træ bar eller en klassisk bar stil minder om de 50′s eller 60′s. Enkelhed og elegance er to gode design principper at følge. En europæisk tema vil være præget af træmøbler hvilket også ville være økonomisk. Ifølge den tema, kan du vælge de farver og sæder arrangement.
Designe Bar Top; Når du beslutter dig om temaet, den første ting tænke på, er bar top design. Du kan enten gå til en træ-, metal eller sten bar top. Mørk træ top med god finish udseende fornemme, sten top giver et solidt udseende, mens metal toppe give et nutidigt look. Toppen er generelt L-formet med passende længde og bredde til at tjene en gruppe på 4 til 5 personer. Der skal være arrangement af en vask bag til vask og rengøring.
Bar siddeforholdene; Den næste vigtige ting er rund sidder barstole med design, der matcher det bar toppen. Du kan søge efter forskellige farvekombinationer, der går med det overordnede tema. Europæisk stil barer har træsæder også. I stedet for den traditionelle afføring, kan du afprøve nye improviserede design, der er på mode i øjeblikket.
Bestik, Storage & Refrigeration, en anden ting du skal tænke på er nok lagerplads omkring baren. Du kan designe skabe med glas dæksler eller enkle stativer bag. Sørg for at du laver plads til nedkøling og sørge for den nødvendige elektriske forbindelser. Sørge for en musik dæk for at oplive den stemning omkring baren! En anden vigtig ting er bestikket i form af glas. Du kan have en masse valg for glas. Sørg for, at glas passende for hver type drikke er til rådighed. Du kan dekorere på bagsiden af ??baren med malerier eller vægmalerier, som passer til din smag og den samlede stemning.
Stocking It Up; sidste ting, er naturligvis strømpe op i baren med mad og mest af alt et udvalg af drikkevarer, som du vil. Ligesom en etape er ufuldstændig uden skuespillere, en bar er ufuldstændig uden en bartender, der kan blande de forskellige drinks og tjener forskellige kombinationer, mens uddele visdom til dem, der har behov for det! Så sørg for at du lære nogle tricks af bartenderen handel. Arranger ting på en sådan måde, at de er let tilgængelige og lige ved hånden på anmodning.
Læs mere på:; Home bar møbler; Home Bar Design Idéer, håber, at disse kælderen bar ideer har kick startet motorer af fantasi. Ideen er at skabe et hyggeligt rum, hvor du kan nyde med venner og familie. Selvfølgelig den vigtigste detalje i alle kælderen bar ideer er at holde det velforsynede! Husk på det.”

Polynesiske Tribal Tattoos
Soltag Reparation
Socialt Arbejde Teorier
Giftige Blomster
Summer Cocktail Kjoler
Fransk Manicure hjemme
Yard Art Idéer
Henna Hair Color
Bryllup Card Boxes Idéer
Wheel Justering Omkostninger
Bordplade Resurfacing