Bedste Jeans til kurvede kvinder

Jeg vendte siderne af den populære modemagasin VOGUE at opdatere mig om den nyeste mode marked. Jeg standsede en tid som mine øjne fangede synet af de gamle timeglasset sat på mit sofabord. Jeg tog det op og begyndte at analysere det. Timeglasset havde smukke kurver, og det lignede en krumme kvinde. Jeg tænkte, ja, min kurver er ikke dårlige enten og fit jeans får mig til at se curvier. Åh! Nu det var en dårlig joke, en misforståelse eller rettere en illusion. Jeg er ikke eulogizing mig selv. Men hvis du har kurver som Scarlett Johansson og Beyonce Knowles, hvorfor så ikke prøve det bedste jeans til kurvede kvinder? Så, lad os finde ud af. Læs mere på jeans til kurvede kvinder.
Jeans til kurvede kvinder
Vælge den rigtige jeans til din curvy figur afhænger af dine taljen til hofte ratio. Jeans udelukkende til kurvede kvinder er blevet meget populært i dag. De har en perfekt skåret til at passe kurverne på din talje og røv. Det være sig med lav talje eller høj talje jeans, må det passe godt på toppen. Afhængig af din sans for mode, kan du vælge lige snit, blussede ben eller boot cut. Du kan prøve lav stigning jeans kun hvis du har en perfekt kurvet krop. Bruge lidt ekstra dollars for at få en god kvalitets jeans. Stretch jeans og stramme jeans med en stærk søm kig fashionable on kurvede kvinder. Hvis du har lidt bredere hofter, gå til en enkel boot cut. Dette vil rette benene med den afbrændte bunden og fremhæve dine hofter så godt.
Den type jeans du vælger afhænger også af din fysiske statur. Vælge den rigtige type jeans afhængig af din højde. Hvis du er korte, gå stretch midten talje denim jeans, som vil gøre dig kigge højere. Høje kvinder kan vælge ultimative lav stigning jeans til at øge deres kurver og se attraktiv.
Forskellige designer jeans kan medføre en væsentlig forskel i dit look. De er ikke blot stilfuld, men er også meget mere komfortable end de generiske mærker på markedet. De kommer i forskellige udskæringer med boutique design og er yderst moderigtigt. Før du køber, kender din talje størrelse. Tage præcise målinger og få den rigtige form af designer jeans til dine kurver. Læs mere på designertøj.
Nogle andre Fashions – Prøv
Curvy piger, du aldrig behøver at bekymre sig for at få jeans efter eget valg. Det trick er simpelt. Gå til mørke vasker som sorte, indigo og koksgrå, der ville forstærke din krumme figur. Mørke farver giver plads til den kurver og give dig en slank look. Farvede jeans som citron gul, pink og lilla er også på mode. Lav talje jeans med en trendy bælte vil give dine kurver slående udseende. Piger du kan også gå for cool forskønnet design for sjov. Capris bukser er god sommer slidt. Strækbar jeans ser bedst til kurvede figur. Boot cut ser clingy på unge piger med krumme tal. Undgå baggy stil. Du kan også læse, hvordan du bære stramme jeans.
Få kendte mærker af Jeans
Jeg føler, det bedste jeans til kurvede kvinder er et par Denim blå jeans. Dog sans for stil varierer fra individ til individ. Du kan afhente mærker fra Old Navy, J Band, Calvin Klein, PZI osv. Prisbillig god kvalitet jeans er også tilgængelige fra mærker som Torrid, Lane Bryant og Avenue. Tilbring nogle ekstra Nickels at få en god kvalitet og behagelig jeans til kurvede piger.
Læs mere på; Jeans til Big Lår; Jeans Size Conversion, jeg tror nu du er utålmodig til at haste til dine foretrukne mærke hus og vælge de bedste jeans til kurvede kvinder. En hud fit jeans, en smart bælte, en cool top, et par hæle sandal, en stor goggle og en trendy pung, er det ikke alle at få dig til at se smart og frække? Nej, noget andet er værd at nævne, dvs din curvy figur! Lucky Kvinder!

Guest House Floor Planer
Navn Tattoo Idéer
Samoansk Tatoveringer
Skinny Jeans til kurvede kvinder
Følelser: Liste over følelser
Små Heart Tatoveringer
Lysere farvet hår
Soveværelse vindue behandlinger
Yard Sale Priser
Mink frakker til kvinder
Tanning Tips