Bedste Oliefri fugtighedscreme

Blød, glødende hud er noget alle drømmer om. Der er forskellige forhindringer, der kommer i mellem denne drøm, en af ??dem er tørt, i flager hud. Tør hud kan aldrig se smukke, selvom du anvender lag af makeup på det! På den anden side ser en sund blød hud smuk selv uden makeup! Så for at få det perfekte hud, for at man først skal behandle tørhed af huden. En anden hindring er fedtet hud, selvmodsigende til tør hud, fedtet hud gør ansigt til at se meget fedtet. Vidste du, at alle disse problemer kan løses med den rigtige fugtighedscreme? Vi vil diskutere, hvad den rigtige fugtighedscreme er, men før denne lad os tage et kig på nogle af de almindelige årsager til tør og fedtet hud.
Huden bliver tør mest på grund af den tørre luft. Fugten i huden forsvinder som følge af tør luft, der forlader det tørre. Andre årsager til tør hud er omfattende varmt brusebad, visse sæber, medicinske tilstande såsom hormonelle forandringer, psoriasis, diabetes, hypothyroidisme osv. Selv underernæring kan forårsage tør hud som kroppen ikke får alle de nødvendige næringsstoffer. Taler om fedtet hud årsager, fedtet hud er for det meste en arvelig problem kan dog også være forårsaget på grund af hormonel ubalance, forkert kost, kosmetik og fugtigt vejr. Læs mere i ansigtet fugtighedscreme opskrift.
Disse var årsagerne til tør og fedtet hud typer. I tilfælde af tør hud, fugter en fugtighedscreme huden ved at give vand og olie til cellerne i huden. Fedtet hud har også brug for fugtighedscreme for at bevare hydrering niveauer. De fleste af de fugtighedscremer indeholder en slags olie, hvilket gør huden fedtet efter påføring. Disse former for fugtighedscreme er ubrugelige i tilfælde af kombination eller fedtet hud. Følgende er fugtighedscreme opskrifter til alle hudtyper, kan du bestemme, hvilke er den bedste olie fri fugtighedscreme for dig selv. Læs mere på naturlige hudpleje.
Bedste Oliefri fugtighedscreme til Acne hud
Ingredienser franske grønne ler, vand, 1 tsk honning; Process
Ler masker ikke kun gøre huden glat, men også fugter det grundigt. For at gøre dette fugtgivende maske, der tilsættes 1 del ler til 2 dele vand. Bland godt og derefter omrøres i honning, hvis leret er for tør, tilsæt mere vand. Anvend denne maske på ansigtet, massage ansigtet let, lad stå i 15 minutter og derefter fjerne masken ved hjælp af en dampende vaskeklud. Dette er en af ??de bedste oliefri fugtighedscreme til fedtet hud. Denne maske er sikker på at hjælpe dig med at forebygge et udbrud af acne. Læs mere om acne kontrol.
Bedste Oliefri fugtighedscreme til fedtet hud
Ingredienser 2 spsk orange blomster vand; ¼ destilleret vand, ½ Aloe Vera gel, Process
Tag en mellemstor glasskål og tilsæt destilleret vand, Aloe Vera gel og orange blomster vand i den. Med hjælp af tråd piskeris, rør ingredienserne indtil den er helt indarbejdet. Fugtighedscreme er færdig, når den når sammenhængen i en gel. Overfør fugtighedscreme til en steriliseret krukke, opbevares i køleskab og bruge det, når du vil. Læs mere om de bedste fugtighedscreme til fedtet hud.
Bedste Oliefri fugtighedscreme til tør hud
Ingredienser, 1 kop tør kamille, 4 spsk honning, 1 kop mælk; 8 tsk hvedekim; Process
Hæld mælk i en container og varm det, ikke bring i kog. Stejl kamille i den varme mælk i ca 2 timer. Efter 2 timer, stamme væsken og tilsæt hvedekim sammen med honning til det. Bland godt. Overfør fugtighedscreme til en lufttæt beholder i køleskabet. Læs mere om kombineret hud fugtighedscreme.
Det var nogle af de bedste oliefri fugtighedscreme opskrifter. Læs mere om hudpleje. Brug fugtighedscreme efter din hudtype. Du kan prøve den tørre hud fugtighedscreme og fedtet hud fugtighedscreme som bedste oliefri fugtighedscreme til blandet hud, da det kun T-zone kombinationen hudtype er fedtet. Så nu, at du har hjemmelavet fugtighedscreme opskrifter, kan du spare en masse penge!

Acai Berry Scams
Bedste syntetisk motorolie
50 års fødselsdag Jokes
Fjernelse Adhesive Rest
Vittig Bemærkninger
Tung Oil Ansøgning
Kræft Woman
Crabgrass Control
Keramiske fliser backsplash Designs
Uønskede Facial Hair i Kvinder
Populære maling farver