Bedste Sunless Tanner

Der var en tid, hvor lyse hud blev anset for at være top notch (dette er stadig tilfældet med Indien). Ikke desto mindre, så tiden ændret sig, og med indflydelse af berømtheder, der har en misundelsesværdig solbeskinnede og bruneret teint og hudfarve, sol kyssede hud blev betragtet som fortryllende og eksotiske. Siden da har bruneret teint blevet rasende og begrebet yndigt har taget en bagsædet. Nu garvede farven er i. Men hver gang er det ikke muligt at gå til en solrig strand eller lide for garvning. Så hvilke muligheder har vi for at få en flot kulør? Læn dig tilbage og slappe af UV-frie garvere, eller hvad du kan ringe til som selvbrunende cremer og sprays er til din redning. Men hvilken en er den bedste UV-frie garver? Lad os hjælpe dig med det!
Bedste Sunless Tanner Lotion
Dihydroxyacetone (DHA), Ifølge eksperterne, det bedste UV-frie garverne i markedet er dem, der indeholder dihydroxyacetone (DHA) tværtimod at blegemiddel AHA (alpha hydroxy syrer). Når en person anvender en garvning lotion, en kemisk reaktion mellem DHA og aminosyrer i de døde lag af hudens overflade finder sted. Dette er, hvordan DHA indeholder selvbrunende lotion værker.
Tyrosin; anden effektiv UV-frie garvning stof, som findes i UV-frie garvning lotion eller piller efter DHA er tyrosin. Disse er grundlæggende garvning acceleratorer der tyrosin, en aminosyre. Tilsyneladende, tyrosin stimulerer og øger melanin dannelsen, fremskynder garvningsproces. Disse bruges i kombination med UV-bestråling.
Løstansat bronzere; Hvis du vil have en midlertidig UV-frie garvning eller solbruningsmidler, måske du kunne gå for ikke-permanente bronzere. Disse findes i alle former fra pulvere til sprays til cremer og geler. Når der anvendes, dette kan fjernes uden besvær med sæbe og vand. Disse pletter en persons hud indtil det tidspunkt, de ikke vaskes af. Læs mere om selvbrunende tips.
Bortset fra disse cremer er der garvning piller der canthaxanthin som det aktive stof. Faktisk er dette en almindelig farve tilsætningsstoffer i visse fødevarer. Men der er tvivl om dens effektivitet. Tilsyneladende efter indtagelse af p-piller, canthaxanthin er aflejret over hele kroppen, for ikke at nævne fedtlag under huden. Det er dog ikke ligefrem anbefales at bruge dette, da det kan have alvorlige bivirkninger. Læs mere på sol og UV-fri garver.
Melanotan hormon er et syntetisk melanocyt-stimulerende hormon analog, er et andet alternativ, som er under overvejelse. Alle sagt og gjort en god UV-frie garver er nødt til at opfylde disse ting -; Først og fremmest skal det give dig en brun! ; Den bør ikke efterlade pletter eller striber på huden. ; Det skal se naturligt. , Skal vist sig at arbejde og sikre, fortrinsvis af et anerkendt mærke. ; Der bør ikke være orange glød på huden. , Det er benchmarks af et bedste UV-fri garver. Desuden, hvis du ønsker det bedste UV-frie garver for fair hud, L’Oreal synes at være et godt valg. L’Ooreal’s Sublime Bronze Self-Tanning Gelee, som kommer i en gel form, kan give dig en dejlig solbrændt, selvom du har medium hud. Igen, hvis du er på udkig efter de bedste UV-frie Tanner for mænd, L’Oreal igen er en god mulighed sammen med Clinique Ikke-Streak bronzer for mænd og Neutrogena UV-frie garvning lotion så godt. Der er en række af de bedste UV-frie Tanner spray for, hvilke selskaber hævder at have. Men så vidt som mænd angår, sprays og skum er perfekte, da de kan anvendes i områder, hvor der er hårvækst.
Før de køber en Sunless Tanner, Hvis du kigger på en UV-frie garver, som vil tørre hurtigt, gå efter en i form af en tåge. Desuden købe en garvning lotion særskilt for dit ansigt og krop. Dette vil spare dine penge samt forhindre, at dine ansigtshuden fra at få skadet. Helst gå efter en garvning produkt, der passer alle hudtoner. Læs mere om garvning tips til fair flået mennesker.
Bare tage sig af disse ting, og du vil sikkert finde de bedste UV-frie garver meget let. Personligt er jeg føler, at du ikke behøver at tan dig selv, hvis du er fair! Det er, hvad du har naturligt fået, så hvorfor ændre det? Men hvis det er det du ønsker, godt have en stor tan da! Læs mere om garvning tips.
Det er her, jeg logger af! Pas på dig selv!

Stevia Plant
Design Room Layout
Irsk Tattoo Design
Kampagne Slogans: Ideer til Campaign Slogans
Gift Giving Etiquette
Træ Stain Farver
Lip Piercing Scar
Lowlights med lys hår
Turtle Tatoveringer
Majestæt Palm Care
Teak Træ Care