Berømte Romantisk Citater

Kærlighed er kærlighed, kærlighed er hengivenhed, er kærlighed smag nogen, er kærlighed venter på nogen, kærlighed er nydelse, kærlighed er begær, og meget mere. Kærlighed er en sådan følelse, en følelse eller en genstand i verden, hvorpå tusinder af historier, spiller, er dramaer er skrevet, er tusindvis af film blevet foretaget. Blandt hav af litteratur og film, er der et par ord, linjer eller sætninger, som har nået hjerter publikum og er blevet udødeliggjort evigt! Her er så berømte elsker citater fra forskellige områder.
Berømte Romantisk Citater fra Film
Følgende er nogle af de bemærkelsesværdige romantiske citater fra film.
Jeg ville snarere være et spøgelse glider ved din side som en fordømte sjæl end træder himlen uden dig. På grund af din kærlighed, jeg vil aldrig blive en ensom ånd. ~ Crouching Tiger, Hidden Dragon
Hvis jeg kunne spørge Gud én ting, ville det være at stoppe månen. Stop Månen og gøre denne aften, og din skønhed vare evigt. ~ A Knight’s Tale
Jeg vil hellere tilbringe en levetid med dig – end ansigt alle tider af denne verden alene. ~ Lord of the Rings
Gøre af vores hænder én hånd. Gøre af vore hjerter ét hjerte. Gøre af vores løfter et sidste løfte. Kun døden kan skille os nu. ~ West Side Story
Jeg garanterer, at vi får hårde tider, og jeg garantere, at et tidspunkt en eller begge af os ønsker at komme ud. Men jeg også garantere at hvis jeg ikke spørger dig være min, vil jeg fortryde det for resten af ??mit liv fordi jeg kender i mit hjerte du er den eneste for mig. ~ Runaway Bride
Den største ting, du nogensinde har lære er bare at elske og blive elsket til gengæld. ~ Moulin Rouge
Væsenet i kærlighed er bedre end forelskelse. ~ Simply Irresistible
Berømte Romantisk Citater fra Litteratur
Engelsk litteratur er fuld af citater, ordsprog og digte omkring kærlighed og romantik. Her er citater fra bemærkelsesværdige forfattere og digtere i engelsk litteratur.
Kom leve med mig og være min kærlighed, og og vi vil nogle nye Glæder bevise, Af gyldne sand, og krystal bække,, med silke linjer og sølv kroge. ~ John Donne
Hvis du har den [kærlighed], behøver du ikke at have noget andet. Hvis du ikke har det, betyder det ikke så meget hvad du ellers har. ~ Sir James Matthew Barrie
Livet uden kærlighed er som et træ uden blomstrer eller frugt. ~ Kahlil Gibran
Kærlighed er en del af sjælen selv, og det er samme art som det himmelske vejrtrækning af atmosfæren i paradis. ~ Victor Hugo
Elsker du mig, fordi jeg er smuk, eller er jeg smuk, fordi du elsker mig? ~ Oscar Hammerstein II (Cinderella)
KÆRLIGHED: Den uimodståelige lyst til at være uimodståeligt ønske. ~ Mark Twain
Berømte Romantisk citater af Shakespeare
Her er nogle citater fra værker af Shakespeare som anses som den største forfatter af hele tiden i den engelske litteratur.
Lad mig ikke i ægteskabet af sand sind, Indrøm hindringer. Kærlighed er ikke elske; der ændrer, når den ændring finder, eller bøjninger med remover til at fjerne:; O nej! det er en stadig fast varemærke, det kigger man på stormens og er aldrig rystes;, det er stjernen for alle omvandrende bark,; Hvem værd totalt ukendte, men taget hans højde være.
De har ikke kærlighed, som ikke viser deres kærlighed.; Forløbet af ægte kærlighed aldrig kørte glat.; Kærlighed er en velkendt. Kærlighed er en djævel. Der er intet ondt engel, men Love.
Love udseende ikke med øjnene, men med sindet,, Og derfor er vingede Amor malet blind.
Rejser ender når elskende møde, hver kloge mands søn doth vide.
Min dusør er lige så grænseløs som havet, min kærlighed så dybt, jo mere giver jeg dig, jo mere jeg har, for begge er uendelige.
Kærlighed er som et barn, der længes efter alt, hvad den kan komme forbi.
Læs mere på:; Romantisk Citater og ordsprog, Romantisk Citater til ham; Romantisk Citater efter hende, Disse berømte romantiske citater skal have gjort dig falde i kærlighed, alle igen! Jeg slutte af med en berømt kærlighed citat af Robert Browning for dem i kærlighed og ønsker at holde på elske hinanden for evigt, Grow gamle sammen med mig det bedste er endnu ikke!.

Badeværelse Cabinet Planer
Grim Reaper Tattoo Design
Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Bølget Hairstyles
Termoruder Omkostninger
Pimpsten Stone
Sukkerrør Plant
Knotty Pine paneler
Lab Coats for Kvinder
Egyptiske Tattoo Design
Hawaiian Tema Party