Beton Indkørsel Reparation

De fleste indkørsler består af enten beton eller asfalt. Disse dage, har konkrete blevet mere populære på grund af de forskellige dekorative muligheder det giver, gør dit indkørsel ser smuk uden at brænde hul i lommen. Kvaliteten af ??materialer, der anvendes sammen med den håndværksmæssige udførelse vil afgøre, hvor længe din konkrete indkørsel bliver god.
De konkrete anvendes til opbygning af din indkørsel består af fire grundlæggende ingredienser – grus, cement, sand og vand. Sand og grus er holdt sammen stramt af cement. Dette sker, fordi at der er en kemisk reaktion finder sted, når vandet er føjet til cement pulver, hvilket resulterer i dannelsen af ??små krystaller. Disse krystaller danner derefter en maske som besidder alle de uregelmæssige sand og grus partikler sammen. Således mere krystaller dannes, stærkere bånd, og længere dine konkrete indkørsel vil vare.
When revner udvikles på dine konkrete indkørsel, er det tid til betonreparation job. Revner på indkørsel er forårsaget på grund af meget kolde temperaturer, rødder af træer eller bevægelse af jorden. I stedet for at bruge en masse penge, og få en ny indkørsel, kan du let reparationer disse revner. Et af de mere enkle konkrete indkørsel reparation metoder diskuteres nedenfor.
Beton Indkørsel Knæk Reparation
Påkrævede materialer til beton Indkørsel reparation, Rengøring løsning; Trowel; Spand med 5 gallon kapaciteten slange, Mixing pagaj, beton Genpakker Mix, udvidet håndtere, vand Akku bore, Trykvandsanlæg, Float, Broom, Gummi sugefod med langt skaft; Instruktioner til beton Indkørsel reparation
Trin 1: Brug en højtryksspuler, grundigt rent i hele beton indkørsel. I reservoiret af magt vaskemaskinen, tilføje et specifikt fremstillet murværk rengøringsmiddel til vandet. Under rengøring hele indkørslen, sikre, at du være ekstra opmærksom på steder, hvor revner dannes og fjerne alle ophobet snavs fra disse områder. Hvis snavs ikke fjernes fra revner, er der chancer for tætning må ikke klæber godt og hold den knæk.
Trin 2, Se på revner og anslå, hvor meget betonblanding du vil være behov for at udfylde dem. Derfor udfylde vand i 5-gallon spand og tilføje til det cementen Genpakker mix. Som forberedelse tid til cement blandingen er ikke meget, kan du gøre mere senere, hvis det kræves. Opbevar blande disse ingredienser i spanden ved med hjælp af en akku-boremaskine med en vedhæftet blanding padle, indtil den bliver tyk og føles som en budding.
Trin 3; Udfyld alle revner med konkrete blandingen, du har forberedt, og derefter bruge en murske til at skubbe blandingen stramme i revner. Efter revner fyldes, skal du trække en flyde over det, så overfladen bliver glat. Efterlad sprækkerne til tørre omkring 14 til 16 timer, helst natten over.
Trin 4, næste dag, forberede en vand og konkret Genpakker blande blandingen i spanden, men denne gang gør det tynd ved at tilføje mere vand, og derunder af Genpakker blanding. Spray vand på hele indkørsel med en slange. Hæld ned alle i blandingen du lige forberedt på hele overfladen, og brug en gummi svaber at sprede det jævnt hele vejen igennem. Sikre, at alle dine indkørsel dækkes med blandingen.
Trin 5: at give overfladen en tekstureret look, feje det med en kost. Dette vil også gøre din indkørsel mindre glat til det tidspunkt, hvor våd. Tilslutte en ekstern håndtaget til kosteskaft, så du endda kan nå langt væk steder. Efterlad den konkrete indkørslen til tørre 6 til 8 time, hvorefter du kan gå på det. Køre din bil kun efter 24 timer er gået.
Læs mere på:; Beton vs Asfalt Indkørsel; Sådan Seal en konkret Indkørsel, hvordan at dukke op igen Beton Indkørsler; De konkrete Indkørslen reparationsomkostninger, hvis du gør det selv, skal være mindre, som du ville være at bruge kun de nødvendige materialer til reparation revnerne. Men, hvis du ønsker at få det gjort professionelt, så omkostningerne kunne være hvor som helst mellem US $ 2 til US $ 6 pr kvadratmeter, afhængig af omfanget af skader og den samlede indkørsel området. Et konkret indkørsel reparation, hvis det gøres korrekt, bør gøre indkørslen sidste yderligere 8 til 12 år uden problemer.

Teardrop Tattoo
Berømte Romantisk Citater
Party Spil – Idéer
Lemon Juice Detox
Cool efternavne
Pulver Mineral makeup
Design Room Layout
Rengøring Mouse Ekskrementer
Shampoo til Fedtet hår
Træ farvningsteknikker
Meningsfuld Quotes About Life