Bibel Friendship Vers

Bibelen har givet os en masse råd om venskab. Det har lærdomme at hjælpe os med at forstå den sande mening med en ven, den måde, vi skal optræde med vores venner og overholde en ven skal have. Bibelen taler også om Gud er vores ven så godt. Følgende Bibelen venskab vers vil hjælpe dig med at finde sandheden bag venskab og anvendelsen af ??sandheden i vores daglige liv.
Bibelen Vers om venskab
1 Samuel 18:1-3 NKJ, Og det skete, da han var færdig med at tale til Saul, at sjælen af ??Jonathan var sammentømret med sjælen fra David, og Jonathan elskede ham som sin egen sjæl. Og Saul tog ham den dag, og ville lade ham gå ikke mere hjem til sin fars hus. Så Jonathan og David lavede en pagt, fordi han elskede ham som sin egen sjæl.
Prædikeren 4:9-10; To er bedre end én, fordi de har en god belønning for deres slid. For hvis de falde, vil man løfte hans kolleger. Men ve ham, der alene naar han falder og har ikke en anden til at løfte ham op!
Ordsprogene 18:24; En mand af mange kammerater måtte komme ruin, men der er en ven, som stikker tættere på end en bror.
Ordsprogene 22:24-25; Gør intet venskab med en mand, givet til vrede, og heller ikke gå med en vred mand, for at du ikke lærer hans Veje og entangle dig selv i en snare.
Ordsprogene 25:16-17; Hvis du har fundet honning, spiser kun nok for dig,; lest du har din fylde af det og opkast det.; Lad din fod det sjældent i dit naboens hus,; lest han have sin fylde af dig og hader dig.
Ordsprogene 16:28 NIV; En pervers mand vækker splid, og en sladder skiller nære venner.
Ordsprogene 20:06 NLT; Mange vil sige, at de er loyale venner, men hvem kan finde en, der virkelig er pålidelig?
Bibel Vers for venskab
Samuel 18:1-3 NLT; Efter David var færdig tale med Saul, mødte han Jonathan, Kongens søn. Der var en umiddelbar bånd mellem dem, for Jonathan elskede David. Fra den dag af Saul holdt David med ham og ikke ville lade ham vende hjem. Og Jonathan lavet en højtidelig pagt med David, fordi han elskede ham, da han elskede sig selv.
Ordsprogene 12:26 NLT, den gudfrygtige give gode råd til deres venner, de onde lead dem på afveje.
Ordsprogene 22:11 NLT, Hvo elsker et rent hjerte og imødekommende tale får kongen som en ven.
Ordsprogene 17:17 NIV; En ven elsker hele tiden, og en bror er født til modgang.
Jakob 4:8 NIV, Kom tæt på Gud, og han vil komme nær til jer. Vask dine hænder, du syndere, og rense jeres hjerter, kan du dobbelt-minded.
Ordsprogene 15:22 NIV; Planer mislykkes manglende råd, men med mange rådgivere, de lykkes.
Prov 18:24 New King James Version, En mand som har, ham venner skal forkynde sig venligt: ??og der er en ven, der sticketh tættere end en bror.
Find flere citater om at tage imod livets udfordringer i artiklerne:; Bedste Bibelen Vers; Inspirerende Bibelen Vers; Motiverende Bibelen Vers, opmuntrende ord fra Bibelen; Fremme Bibelen Vers; Bibelen Vers om venskab og kærlighed
Joh 15:13 KJV; Større kærlighed har ingen end den at sætte sit liv til for sine venner.
Ordsprogene 17:17 NLT; En ven er altid loyal, og en bror er født for at hjælpe i nødens stund.
Ordsprogene 27:5-6; Et åbent irettesættelse er bedre end skjult elsker! Sår fra ett oprigtig ven befinder bedre end mange kys fra ett fjende.
John 15:12-15 KJV; Dette er mit bud, at I skal elske hinanden som jeg har elsket jer. Større kærlighed har ingen end dette, end at fastsætte ens liv for sine venner. Du er mine venner, hvis du gør hvad jeg befaler jer. Ikke længere gøre kalder jeg jer tjenere, for en ansat ikke ved hvad hans master er gør; men jeg har kaldt dig venner, for alle ting at jeg hørte fra Mine Fader Jeg har gjort kendt til dig.
Du kan læse mere om Bibelen vers relateret til forskellige aspekter af livet i artikler:; Bibelen Vers om Ægteskab; Bibelen Vers om børn; Bibelen Vers om Death; Bibelen Vers om kærlighed; Det er nogle af Bibelen venskab vers, rådgivning os om vælge venner omhyggeligt og begynde loyalt til en sand ven. Du skal opfordre dine venner til at forblive på dydens sti og retfærdighed. Vi har brug for at opføre sig med vores venner præcis, da vi ønsker vores venner opfører sig med os. Dette betyder vi selv skal loyale og vederhæftige personer. Vi bør aldrig lade venner, der stod ved siden af ??os under vores modgang. Håber jeg denne artikel om Bibelen Venskab vers er hjulpet inspireret ven i dig.

Gode ??sætninger
Rengøring Sølv Smykker
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Neonskilte Reparation
Formel snitmønstre
Kloak Gas Lugt i House
Easter Gave Idéer
Eye of Horus Tattoo
Wrist Tatoveringer for Guys
Cool efternavne
Silky Shiny Hair