Bibel vers for Begravelser

En begravelse er sidste lejligheden til at sige farvel til dine kære og ønsker dem for deres endelige rejsen. Det er en alvorlig lejlighed hvori familiemedlemmer begræde død deres elskede ved at tilbyde bønner og genoplive minderne om salig sjælen. De efterladte familie trøstet ved at holde en prædiken eller masse til minde om de døde, hvor de er styret af en præst. Præsten læser begravelsen Bibelen vers så bibringe styrke til sørgende familie og venner. Disse ord af visdom fra Bibelen inspirere og oplyse familien, så de kan klare tabet og ansigtet deres eget liv. Nedenstående er nogle beroligende Bibelen vers for begravelser. Mere om katolicisme og kristendom.
Great Bibelen vers for Begravelser
Nedenstående er nogle af de største begravelse bibel vers, der ofte reciteret ved begravelse.
Lovet være Gud og Fader vor Herre Jesu Kristi Fader medfølelse og Gud for al den trøst, som trøster os i al vor problemer, så vi kan trøste dem i nogen problemer med den komfort vi selv har modtaget fra Gud . For ligesom Kristi lidelser i flyde over i vores liv, så også gennem Kristus vores komfort overflow.; 2 Korinther 1:3-5
Lad ikke jeres hjerte være bekymret. Stol på Gud, stole på mig. I min Faders hus er der mange værelser, hvis det ikke var tilfældet, ville jeg have fortalt dig. Jeg vil der for at forberede et sted for dig. Og hvis jeg gå og forberede ett sted for dig, kommer jeg tilbage og tage dig til være sammen med mig at du også kan blive hvor jeg er. ; John 14,1-3
Men jeg ønsker ikke du være uvidende, brødre vedrørende dem der har faldne søvn, lest du sorg andre som har intet håb. For hvis vi tror at Jesus døde og opstanden, selv så Gud vil bringe med Ham dem der sover i Jesus.; 1 Thessaloniker 4:13-14
Så vi er altid sikker på, velvidende at mens vi er hjemme i kroppen, vi er fraværende fra Herren. For vi vandrer i tro, ikke ved synet. Vi er overbeviste, ja, velbehag snarere være fraværende fra kroppen og være tilstede med Herren;. 2 Korinther 5:6-8
Favorit Bibelen Vers for begravelser
Nedenstående er nogle populære og all time favorit begravelse Bibelen vers.
Frygt ikke, for jeg er med dig, fortvivl ikke, for jeg er din Gud: Jeg vil styrke dig, ja, jeg vil hjælpe dig, ja, jeg vil opretholde dig med højre hånd min retfærdighed ..For jeg Herren din Gud vil holde din højre Haand og sagde til Dig, Frygt ikke; jeg vil hjælpe Dig.; Esajas 41:10, 13
Han som bor i hemmeligheden stedet for Højestes Skal overholde under skyggen af ??Almægtige. Jeg vil sige om Herren, Han er min tilflugt og min borg, min Gud, i ham vil jeg tillid. ; Salme 91:1-2
Jeg ivrigt forventer og håber at jeg vil ingen måde skamme, men vil have tilstrækkelig modet så der nu som altid Kristus vil skal ophøjes i min krop, enten ved liv eller med døden. Thi mig, at leve er Kristus og at dø, er gevinst. Hvis jeg skal leve videre i kroppen, vil det betyde et frugtbart arbejde for mig. Men hvad skal jeg vælge? “Jeg ved det ikke. Jeg splittet mellem de to: jeg lyst at afvige og være med Kristus, hvilket er bedre langt; Filipperne 1:20-23 NIV
Han sagde til mig: Det er gjort. Jeg er Alfa og Omega, Begyndelsen og enden. Til ham, som er tørstig Jeg vil give at drikke uden omkostninger fra foråret livets vand. Han hvem overvinder vil arve alt dette, og jeg vil være hans Gud og han vil være min søn.; Åbenbaring 21:6-7 NIV
Læs mere på; Funeral Poems; Sympathy ordsprog; Tilskyndelse Bibelen Vers; katolske Funeral Readings; Under hårdeste tidspunktet af ens liv, når andre ord sympati lyd meningsløse, kan Guds ord virkelig genoplive håb og meddele styrke til efterladte familien. Begravelse Bibelen vers markerer opfyldelsen af ??et liv og påberåbe sig en fornyet håb for at begynde den næste.

God Fødselsdagsgave
Små Heart Tatoveringer
Candle Wax Removal
Flydende Eyeliner Tips
Møl Repellent
Casual Sommer Kjoler
Ash Blonde Hair
Små Cross Tatoveringer
Organic Gardening Tips
Wolfram Ringe til kvinder
Prinsesse Party Games